Recept na co nejlepší nový rok? Naložte ho o Silvestru do dobrého piva.
Tradice vaření piva v Kyjově se datuje od roku 1525. Vy zde ovšem budete slavit příchod roku 2018! Hotel Kyjovský pivovar je spojen přímo s pivovarem, kde se v sobotu večer i podíváte, jak se pivo vyrábí a ochutnáte různá pivečka včetně speciálů.
Program silvestrovského večera
začátek v 19.00 hodin
místenka (pro ubytované budou rezervovány místa v sále s hudbou)
od 19.00 do 02.00 hod. bude k poslechu i tanci hrát světové i domácí hity skupina Ferum
od 19.00 do 23.00 hod. bude otevřen bohatý teplý i studený raut
konec večera ve 3.00
Prohlídka pivovaru a ochutnávka piv
V rámci pobytu vás čeká přibližně 45minutová prohlídka výrobního provozu s podrobným výkladem výroby včetně ochutnávky hotových piv přímo z tanků.
Pokud máte pivo opravdu rádi, zakupte voucher s neomezeným pitím piva. Vybrat si můžete z piv plzeňského a bavorského typu, která jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná. Restaurace je vám otevřena denně od 11.00 do 22.00.
Komfortní ubytování
V hotelu je vám k dispozici bezbariérový přistup, recepce, výtah, squashový kurt a rychlé Wi‑Fi připojení na internet. Ubytováni budete v komfortních pokojích s vlastním sociálním zařízením, které vám budou zázemím pro turistické pobyty.
Slovácko na dlani
Královské město Kyjov leží v turisticky atraktivním, folkloru a vinařství zaslíbenému regionu Slovácko. Hustá síť cyklostezek a turistických stezek vás během výletů povede na mnoho kouzelných míst. Největší architektonickou perlou regionu je barokní zámek v Miloticích s francouzským parkem a přilehlou bažantnicí. V nedaleké vinařské obci Bzenec zase kromě rozsáhlých vinařských uliček (kdyby se vám chtělo pivo na chvíli směnit za víno) naleznete také židovský hřbitov a novogotický zámek, v jehož parku roste známá Bzenecká lípa.