Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Roční členství v kině Ponrepo plné výhod a 2 vstupenky – pro děti i dospělé

4,8 / 5 Kino Ponrepo Praha - Staré Město  (mapa) 534 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Nostalgické kino pro lidi, kteří mají rádi historii filmu, rádi si před filmem poslechnou o jeho…

Petr
S členskou kartou máte veškeré filmy se slevou
Filmy ze sbírek Národního filmového archivu
Jen 4 minuty chůze od zastávky Národní třída
Varianty (2)
S členskou kartou máte veškeré filmy se slevou
Filmy ze sbírek Národního filmového archivu
Jen 4 minuty chůze od zastávky Národní třída

Některé členské karty jsou dobré jen na to, aby překážely v peněžence, ale ta do Ponrepa vám ukáže – jeden skvělý film vedle druhého.

Tohle členství vás bude bavit – na celý rok se stanete „součástí“ pražského kina Ponrepo, které je úžasné už tím, že sídlí v historicky cenném refektáři staroměstského Konviktu. S členskou kartou si veškeré projekce užijete se slevou a navíc budete zásobeni brožurami a tištěnými materiály, ve kterých je radost číst.

Ani to ale není vše. V ceně voucheru jsou ještě dva další kouzelné vouchery, které slouží rovnou jako vstupenka na libovolný film nebo filmy – můžete je využít sami nebo třeba darovat někomu, kdo ještě v Ponrepu nebyl a měl by. Platnost mají až do konce června 2019. 

Ponrepo je kino Národního filmového archivu, kde se promítají filmy především z jeho sbírek a takzvaně „nemainstreamové“. Podívejte se na listopadový program a začněte vybírat, která filmová lahůdka by vám mohla zachutnat. A když je řeč o lahůdkách – před či po projekci můžete posedět ve zdejší kavárně, popíjet a debatovat (nejen) o kinematografii.

V kině myslí i na děti, kdy každou neděli jsou tu pravidelné filmové programy pro nejmenší diváky od 3 let, diváky mladšího školního věku od 6 let i pro zkušenější filmové diváky od 9 let. 

Nahoru