
Termín
Platnost do 14. 4. 2019.
V ceně
3chodové menu pro 1 osobu
- 1× 50g hovězí carpaccio s domácím bazalkovým pestem, parmazánem a rozpečenou bagetkou
- 1× hlavní chod
- chalupářský špíz se 150 g vepřové panenky a kuřecího masa, paprikou, anglickou slaninkou, červenou cibulkou a cherry rajčátky
- domácí fritované bramborové tolárky
- pivní omáčka
- 1× palačinka s medem, ořechy a zmrzlinou
Rezervace: Nutná předem na tel. 541 213 781.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 14. 4. 2019.
V ceně
3chodové menu pro 2 labužníky
- 2× 50g hovězí carpaccio s domácím bazalkovým pestem, parmazánem a rozpečenou bagetkou
- 2× hlavní chod
- chalupářský špíz se 150 g vepřové panenky a kuřecího masa, paprikou, anglickou slaninkou, červenou cibulkou a cherry rajčátky
- domácí fritované bramborové tolárky
- pivní omáčka
- 2× palačinka s medem, ořechy a zmrzlinou
Rezervace: Nutná předem na tel. 541 213 781.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Mořské laguny mají pláž a slanou vodu, ale tahle vás zahrne skvělým jídlem.
Abyste se do Laguny dostali, devatero moří naštěstí překonávat nemusíte. Stačí zajít do Smetanovy ulice v centru Brna. Se svou drahou polovičkou či dobrým kamarádem si tu pochutnáte na výtečném 3chodovém menu a krom jídla vás bude těšit i dobré pití a jedinečná atmosféra.
Nejdřív si smlsnete na hovězím carpacciu s domácím bazalkovým pestem, parmazánem a rozpečenou bagetkou. A pak zpucnete originálně naservírovaný chalupářský špíz, ke kterému dostanete fritované bramborové tolárky pivní omáčku. Na závěr si život osladíte palačinkou s medem, ořechy i zmrzkou.
Na místní pípě vysedávají moky z pardubického pivovaru Pernštejn, navíc tu mají různé speciály z malých pivovarů. Ujít by vám neměla zejména jedenáctka zvaná Komajzova.