Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zážitek z vaření tradičních receptů: kurzy thajské kuchyně i domácích burgerů

Kurzy vaření Praha - Vinohrady  (mapa)

Přehled nabídky

Certifikát o absolvování kurzu
Triky a postupy od profesionálních kuchařů
Ochutnávka francouzských vín
Varianty (1)
Certifikát o absolvování kurzu
Triky a postupy od profesionálních kuchařů
Ochutnávka francouzských vín

Zavaří se vám hlava z vaření? Tady mají ten správný recept, abyste to zvládli!

Milujete pořádný burger a čokoládou naprané brownies? Nebo se můžete utlouct po thajské kuchyni a jarních zavitcích? Pak přesně pro vás jsou kuchařské kurzy Ola Kala – zkušení kuchaři vás tu během 4 hodin naučí vše, co potřebujete umět k přípravě domácích burgerů a brownies nebo thajské kuchyně.

Ola Kala funguje již od roku 2007 a byla vůbec první zážitkovou školou vaření v ČR. Kurz si užijete 26. 11. nebo 2. 12. ve vinohradském ateliéru zařízeném ve stylu francouzského venkova – a aby to byla Francie se vším všudy, těšit se můžete i na degustaci vín.

Na kurzu budou připravené veškeré suroviny, dostanete receptury a lektor a celý tým studia se vám budou neustále věnovat. Během vaření se osvěžíte výborným francouzským vínem a abyste si celý zážitek užili na maximum, jídla budete servírovat na anglický porcelán se stříbrnými příbory. Navíc se po absolvování budete moci chlubit certifikátem.

Burger & Brownies

Během tohoto kurzu skutečně zjistíte, jak chutná Amerika. Zkušený kuchař Václav Šulc vás naučí připravit kompletní šťavnatý burger – ogrilujete maso, upečete bulku a jídlo doladíte karamelizovanou cibulkou a domácí majonézou. Zvládnete uvařit i buffalo wings, pečené brambory s bylinkami a chybět nebude ani dezert – čokoládové brownies bez mouky.

Přečtěte si více o kurzu.

Thajská kuchyně

Kuchař Yazan Manjah vám prozradí vše o thajské kuchyni. Připravíte s ním kompletní 5chodové menu zakončené typickým dezertem – kokosovým pudinkem. Naučíte se uvařit jarní závitky Popia Tod, rýžové nudle Phad Thai Kai s masem, a dokonce i hovězí na zeleném kari z domácí kari pasty. K přípravě jídel navíc budete využívat jen skutečné tradiční suroviny, bylinky a koření – například citronovou trávu, galangal, thajskou bazalku a kokosové mléko.

Přečtěte si více o kurzu.

Tip: Dáváte voucher jako dárek? Vyberte k němu ještě nějakou drobnost, ať má obdarovaný dvojitou radost. 

Nahoru