Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Revoluční lipomasáž celého těla. Nadčasová technologie, která krásně vytvaruje problematické partie vašeho těla a zbaví vás celulitidy!

4,1 / 5 Institut krásy (2 pobočky) Plzeň  (mapa) 75 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Katka

Dobrý den, prosím Vás k čemu je ta lipomasáž vše dobrá a jestli se po ní dá i zhubnout? Případně kolik potřebuji voucherů a jestli ta masáž se týká jednotlivých partií, či celého těla, potřebovala bych především břicho, zadech a nohy? Díky za odpověď

institutkrasy

Dobrý den, lipomasáž je přístrojové ošetření, které zvyšuje krevní a lymfatickou cirkulaci, harmonizuje pojivové tkáně a obnovuje přirozené funkce těla. Podle zvolené intenzity zpevňuje a vyhlazuje pokožku, nebo působí lokálně na tuk a celulitidu. Výborně tvaruje postavu. Ošetření se provádí od pasu dolů. Je možné si dokoupit v salonu i ošetření rukou.

Lenka

dobrý den, je možné udělat v jeden den s kombinací lymfodrenáže? Jezdím do jiného salonu na IPL epilaci a lymfodrenáž, tak jestli mohu podstoupit v ten samý den i toto ošetření? Plzeň mám totiž 60 km. díky za odpověď

Institut krásy

Dobrý den,
kombinace obou procedur je vhodná a můžete ji podstoupit v jeden den. Nejdříve je dobré absolvoval LPG a následně lymfodrenáž. Ohledně ošetření LPG, doporučuji alespoň 5 návštěv pro zvýšení účinku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru