Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4* relax v Novém Boru: polopenze, balíček wellness i další noc zdarma

4,2 / 5 Park Hotel Morris Nový Bor Lužické hory (mapa) 395 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lucie Mahelová

Dobry den, mate volny termin 22.-24.3. 2× 2luzkovy pokoj? Pokud ano prosim o rezervaci a nasledne zakoupim vouchery. Dekuji Lucie

Hotel Morris **** - Nový Bor

Dobrý den,

víkendové termíny do konce března jsou bohužel plně obsazené. Pobyty jsou možné NE-PÁ.

S pozdravem Parkhotel Morris****

Holubcová

Dobrý den, máme zamluvený pobyt 24.1. – 27.1. a nikde jsem nevyčetla, z jakých léčebných procedur můžeme vybírat v rámci nabídky pobytových balíčků. Děkuji za odpověď, Holubcová

Hotel Morris **** - Nový Bor

Dobrý den,

volitelné procedury jsou zábaly a koupele. V potvrzení rezervace najdete tuto přílohu jako: ceník wellnessu a balnea – výběr balíčky.

S pozdarvem,
Parkhotel Morris****

Magdaléna

Dobrý den,
mám dotaz ohledně wellness :)
Je možné vyměnit solnou místnost za jinou proceduru?
Jak dlouhý je vstup do infrasauny? A je to privátní vstup, nebo je to pro víc lidí?
A pak ještě k pokojům…, v obrázcích máte i pokoj s vanou, ale v popisu je napsán sprchový kout, je možné se nějak domluvit při rezervaci termínu a zvolit si pokoj?
Předem děkuji za odpovědi :)
Magdaléna

Hotel Morris **** - Nový Bor

Dobrý den, paní Magdaléno,

procedury lze měnit pouze ze zdravotních důvodů. Vstup do infrasauny je na 20 minut a jste zde pouze ve dvou. Standartní pokoje jsou se sprchovým koutem, vanu má pouze apartmán, ten je možný k rezervaci připlatit za 500 Kč.

S pozdravem,
Parkhotel Morris****

Renata Šašková

Dobrý den,rádi bychom využili pobytu u Vás v rámci nabídky přes slevomat,ale protože bychom mohli využít možnosti zaplatit pobyt přes zaměstnavatele,chce­me se zeptat,zda je možné vystaveni faktury za tento víkendový welness pobyt. Zaměstnavatel totiž proplaci takové pobyty jen na základě faktury,která je vystavena prave na nej, kdy v textu faktury musí být uvedeno,ze pobyt využije její zaměstnanec. Předem dekuji za informaci. Šašková

Hotel Morris **** - Nový Bor

Dobrý den,

voucher si zakoupíte na slevomatu. Zvolíte pobyt bez termínu, úhrada bankovním převodem. Slevomat Vám zašle číslo účtu a variabilní symbol, který nám následně emailem zašlete spolu s fakturačními údaji a termínem pobytu. Vystavíme Vám fakturu, kterou hradíte slevomatu. Jakmile platbu obdrží zašlou Vám číslo voucheru, poté si pobyt rezervujete závazně.

S pozdravem Parkhotel Morris**** Nový Bor

Lenka

Dobrý den, nabízíte polopenzí.. jedná se tedy o jídlo a pití bez omezení?? Nebo se musí pití kupovat zvlášť k snídani či večeři.
Je možnost reservace pokoje s manželskou postelí?? A ne oddělené!!!

Lenka

Posílala jsem dotaz..a nepřišel mě potvrzující email

Hotel Morris **** - Nový Bor

Dobrý den,

v ceně večeře pití není – 2× večeře formou dvouchodového menu pro dva (hlavní chod a dezert z menu pro pobytové balíčky, v rámci snídaňového rautu jsou k dispozoci džusy, káva, čaj.

Pokoje máme typu twin s oddělenými lůžky i pokoje s manželským lůžkem, je po té potřeba upřesnit termín, který byste si přála recepce Vám ráda sdělí jaké typy pokojů jsou v daném termínu možné.
Děkujeme.

S pozdravem,
Parkhotel Morris**** Nový Bor

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru