
Termín
Platnost do 28. 2. 2019.
V ceně
Degustační 11chodové menu pro dvě osoby podávané v období od 2. 1. do 28. 2. 2019
- Amuse bouche (25 g)
- Paštika z kuřecích jater s marmeládou z červené cibulky, krutonem a malinami (75 g)
- Uzené mušle (slávky), krémová omáčka z bílého vína, pečivo (75 g)
- Coq au Vin s gratinovanými bramborami dauphinoise a zelenými fazolkami (100 g)
- Filety z mořského vlka s piperadou, kapary a šalotkou (75 g)
- Hovězí bourguignon s bramborovým pyré, karotkou a žampiony (100 g)
- Pošírovaný losos, nakládaný okurek a krémová omáčka z bílého vína s pažitkou (100 g)
- Vepřová panenka připravená metodou sous-vide s gratinovanými bramborami dauphinoise a houbovou omáčkou (100 g)
- Pěna z kozího sýra s medovo-tymiánovým dresinkem a krutonem (25 g)
- Čokoládové brownies s vanilkovou zmrzlinou a borůvkovým coullis (100 g)
- Petite four (25 g)
Můžete využít do 28. 2. 2019
- Rezervace: svůj stůl si zamluvte min. 48 hodin předem na tel. 723 055 388. Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
- Menu se podává od neděle do čtvrtka v 17.00 nebo v 19.30 hod.
Změnit nebo zrušit rezervaci je možné nejpozději 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Když se hostů Simona Guesta zeptáte, jak jim chutnalo, odpoví vám většina z nich pouze širokým úsměvem.
Připravte se na pestrý kulinářský zážitek, který vás čeká v Guest Restaurant Français. Šéfkuchař Simon Guest má mimo jiné praxi z restaurace se 2 michelinskými hvězdami a vaření se v jeho podání mění v umění. O tom, že má hostům skutečně co nabídnout, svědčí to, že pro vás sestavil menu o 11 chodech.
„Jídlo bylo krásně naservírováno, chuťově bylo také velice dobré. Příjemné prostředí restaurace i obsluhující personál.“ (Saidieeen, 3/2018)
Těšte se na vybrané francouzské lahůdky připravené podle tradičních receptur i moderních trendů. Ochutnáte paštiku z kuřecích jater, Coq au Vin i hovězí bourguignon, chybět nebudou ryby a mořské plody ani sladká tečka. To vše okoření krásné prostředí a příjemná atmosféra Golf & Ski Resortu Ostravice.
Menu se podává od neděle do čtvrtka v 17.00 nebo v 19.30 h, přijít můžete až do konce února. Co takhle věnovat kulinářský zážitek svým blízkým jako dárek?