Nabídku Vánoční pivní box: 24 láhví prémiového piva mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vánoční pivní box: 24 láhví prémiového řemeslného piva z minipivovarů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Lenka Palušková

Dobrý den, trochu mě mate doba dodání. Nejprve máte uvedeno 20, – 23. 12. 2018, ale během objednávání vyskočilo upozornění, že není garantováno dodání do Vánoc a předpokládané doručení je 2. 1. 2019. Jak je to tedy s dodáním, pokud bych box objednala dnes?

PIVO JINAK

Dobrý den, Lenko, děkujeme moc za upozornění, již to se Slevomatem měníme. Doručení svátečního kalendáře proběhne do Vánoc (pro velký zájem jsme termíny rozvozů rozšířili na 17.-23.12. tak, abychom všechny pivní boxy dovezli načas :)). Předem děkujeme za objednávku a budeme se těšit na setkání. Tým Pivo Jinak

Martina Škramovská

K čemu je adventní kalendář když ho doručit nejdříve 20. 12. ?

PIVO JINAK

Dobrý den, děkujeme moc za Váš dotaz. V této akci se jedná o vánoční pivní kalendář na sváteční dny mezi Štědrým dnem a Třemi králi. Měli jsme v akci také adventní kalendář (do 10.11.), ten je již také doručen zákazníkům.

Jan Richter

Dobrý den,
já samozřejmě respektuji Vaši cenovou politiku. Jen jsem se pozastavil nad tím, že na svém webu nabízíte podobný produkt (krabice s pivy, pivokarty…) za výrazně méně peněz. Pokud jde o cenu piv samotných, vyzkoušel jsem různá piva z různých minipivovarů, ale k této ceně se tedy blíží jen zřídka. Ale jak jsem řekl, pokud to za ty peníze někdo koupí, dobře pro Vás. Držím Vám palce.

PIVO JINAK

Děkujeme moc a přeje hezký pátek! Tým Pivo Jinak

Jan Richter

Jestli správně počítám, tak je to malé pivo za 83 Kč. To musí být hodně velké speciality. Navíc moc nechápu tu slevu, když na Vašem webu nabízíte box s 12 pivy za 875 Kč.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane, děkujeme za komentář. Cena je takto zvolena ze dvou důvodů: 1) všechna piva jsou výhradně z minipivovarů, 2) cena zahrnuje nejen piva, ale také veškerý doprovodný servis (originální balení, pivokarty, dárkový certifikát, dopravu). Zde více informací k oběma bodům: Piva z minipivovarů jsou charakteristická vysokým podílem ruční práce, kvalitními a lokálními surovinami, jinými technologickými postupy (nefiltrovaná a nepasterovaná) a především originalitou: díky minipivovarům máte možnost ochutnat pivní styly (stout, ale, IPA ad.), které nejsou běžně k dostání. Kalendář dostanete v originálním vánočním balení, přičemž je třeba vzít v úvahu lidskou práci nutnou na jeho přípravu (doprava a naskladnění piv a ruční nabalení každého kalendáře). Ke každému pivu je přiložena pivokartička s informacemi a zajímavostmi o daném pivu. Tak budete vždy vědět, co pijete, a degustaci si lépe vychutnáte. Pokud kalendář kupujete jako dárek, lze vystavit dárkový certifikát s vaším osobním originálním věnováním, kterým překvapíte obdarovaného. Kalendář vám doručíme kamkoli po ČR, přičemž toto místo – na rozdíl od běžných kurýrů – můžete kdykoliv operativně měnit. Samozřejmě, je plně na zvážení zákazníka, pro co se rozhodne, nabídka na trhu je velice široká. Hezký den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru