Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rozbalte to přímo doma v obýváku: šifrovací hra Příběh Enigmy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lucie Kymličková

Dobrý den,
prosim kde najdu odkaz na brozuru na vytisknuti?
Dekuji za odpoved

Slevomat.cz

Dobrý dne, Lucie, odkaz na herní brožuru by Vám měl přijít na váš email po objednání a aktivaci hry. Pokud tento email neobdržíte, obraťte se na hrncir@cryptomania.cz nebo +420 720 737 3­90. Pěkný den :)

Katka P.

Dobrý den,
je prosím hra kompletně v češtině? Děkuji.

Cryptomania - Bavte se chytře!

Všechny nabízené hry jsou kompletně v češtině. U her Bitva o Brno, Královské mysterium a Staré pověsti české umíme nabídnout i jejich anglickou verzi.

Karolína Hortová

Dobrý den, jaká je dle Vašich zkušeností nejkratší doba vyřešení, máte-li tedy zpětnou vazbu. Děkuji za odpověď.

Cryptomania - Bavte se chytře!

Podle výsledků je absolutním rekordem u hry Příběh Enigmy 62 minut, ale nejčastější čas je spíše něco přes tři hodiny.

Lenka Kratochvílová

Dobrý den,
co v tomto případě znamená „možnost využití do 31.3.2019“? Po tomto datu si hru ve svém obýváku nebo v kavárně nezahraji proč?
Děkuji.

Cryptomania - Bavte se chytře!

Dobrý den,
kdykoliv do 31.3.2019 musíte uplatnit voucher ze Slevomatu na stránkách Cryptomania.cz. To uděláte tak, že si vámi vybranou hru koupíte a cenu si díky voucheru snížíte na 0 Kč. Obratem dostanete přihlašovací údaje do hry, které můžete využít k odstartování hry až do konce května 2019. Klíčové je hlavně včas voucher uplatnit a získat přihlašovací údaje. Pokud by to bylo potřeba ještě více dovysvětlit, nebojte se zavolat pro více informací na můj telefon 720 737 390.

Štěpánka Schejbalová

Dobrý den, proč je hra určena pro max. 5 hráčů? Když se hraje v soukromí, nerozumím, v čem spočívá omezení v počtu hráčů. Myslela jsem si, že na PC si skupinka přečte úkol a společně ho “luští”. Dá se hra svojí zábavností přirovnat k únikovým místnostem? Děkuji za odpověď.

Cryptomania - Bavte se chytře!

Dobrý den, obecně je u všech našich her 5 hráčů více doporučením než omezením. Mnohaletá zkušenost nám totiž říká, že právě pět osob je ten počet, kdy se láme schopnost týmu pracovat společně a zapojit všechny do hry. V okamžiku, kdy je hráčů více, tak se část lidí prostě veze. Jen velmi těžko se hodnotí, co je pro koho zábavné. Únikové místnosti hrají více na atmosféru prostředí. Šifrovací hry více na výzvu ukrytou v obtížnosti úkolů, které někdy na první pohled vypadají téměř neřešitelné, ale pokud tým vydrží a využije svůj potenciál, tak se v převážné většině případů dopracuje k cíli a má radost z vyřešení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru