Termín
V ceně
1 osoba
Kurz vaření Zvěřina po česku pro 1 osobu:
- Termín kurzu: 13. 1. 2019 od 15.00 do 19.30 hod.
- Co se naučíte uvařit a ochutnáte:
- Lovecká zelňačka z uzených kostí se zvěřinovou klobásou a hříbky
- Kančí kýta se šípkovou omáčkou a hrníčkovým knedlíkem
- Bramborové taštičky s povidly v opražené strouhance zalité máslem
Po zakoupení voucheru svou rezervaci potvrďte na e‑mailu brydrych@atlas.cz
Voucher zakoupený na termín není možné stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
V ceně
1 osoba
Kurz vaření Maso tady, maso tam pro 1 osobu:
- Termín kurzu: 20. 1. 2019 od 15 do 19.30 hod.
- Co se naučíte uvařit a ochutnáte:
- Konfitované kachní stehno s řepným zelím a opečeným bramborovým škubánkem
- Rib eye steak s pepřovou omáčkou a batáty s čedarem
- Opečená polenta s ovocnou omáčkou a zakysanou smetanou
Po zakoupení voucheru svou rezervaci potvrďte na e‑mailu brydrych@atlas.cz
Voucher zakoupený na termín není možné stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
V Plzni je otevřená nová škola kouzlení! Tedy pardon, vaření.
Dlouho vám do vaší knihy kouzel neboli kuchařky nepřibyl žádný nový recept? Zapište se do Školy vaření Plzeň a naučte se ve zbrusu nových prostorech gastronomického studia uvařit pokrmy, kterými ohromíte třeba na rodinných sešlostech. V menu jsou vždy dva hlavní chody včetně příloh a sladká tečka k tomu.
Co si kdy uvaříte? V nabídce je kurz Zvěřina po česku (13. 1. 2019) a Maso tady, maso tam (20. 1. 2019). Oba se konají v neděli, začínají v 15.00 a trvají zhruba 4,5 hodiny. Vše, co uvaříte, si také sníte.
Zakladateli školy vaření pro veřejnost jsou šéfkuchař Filip Vracovský a Bohumil Rydrych, Restauratér roku 2017 Asociace hotelů a restaurací. Pánové vás seznámí s nejmodernějšími technologiemi a neobvyklými technikami vaření, vždy ale tak, abyste je mohli využít i v domácích podmínkách.
Kapacita učebny je 9 osob, každý má své místo a lektora snímá kamera, abyste jeho práci mohli sledovat na velkoplošné obrazovce. Žádný kuchařský trik a grif vám tak neuteče!
Tip: Dáváte voucher jako dárek? Vyberte k němu ještě nějakou drobnost, ať má obdarovaný dvojitou radost.