Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pronájem profi badmintonového kurtu včetně zapůjčení raket! Jeden nebo pět 60minutových vstupů do špičkové badmintonové haly.

3,7 / 5 FZ FORZA Praha - Vysočany  (mapa) 588 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kamila

Dobrý den,

ano, hala je sice trošku starší, ale jinak jsme byli naprosto spokojení. Příjemný personál, zahráli jsme si příjemně a byla sranda. Sice jsme museli hledat vhodný termín, nakonec jsme jej ale našli ke spokojenosti všech. Já mohu jen doporučit!

hala - badminton

Dobrý den,
děkuji za Váš kladný názor.

Karl von Bahnhoff

Dobrý den, nemam dotazm, jen mam potřebu se podělit o zkušenosti, minule jsem koupil 10 voucherů a byl jsem „poměrně“ spokojený, ta starší paní na vrátnici byla vždy ochotná. Je ale fakt že zázemí haly odpovídá jejímu stáří a určitě by sneslo modernizaci, rovněž „místy zvlněné kurty“ můžu potvrdit, ale že by mě to nějak omezovalo při hře se říct nedá. Mimochodem k té rezervaci, taky jsem občas nemohl najít vhodný termín, ale často se stává, že někdo rezervaci zruší den předem a tak si myslím, že pokud si to člověk ohlídá tak si zahraje. Poměr kvalita/cena je myslím ok. Za standardní cenu 220/h bych ale šel jinam, tudíž slevomat je dobrá volba-:)

Víťa Slezák

Dobry den, diky za reakci. Myslim, ze satny by uzivily rekonstrukci, ale chapu ze na to asi nejsou finance. Kazdopadne stav by pak mel byt zminen. Tohle jde za slevomatem, puziva zavadejici obrazek z profi kurzu jako ilustraci ke sleve, ale nezlobte se na me, v hale TJ Spoje to obravdu nevypada jako na fotce. Takze to je minimalne zavadejici. Pak jeste ono „dobré osvětlení umístěné mimo kurty.“ S tim musim nesouhlasit, hrali jsme na kurtu c. 2 a tam to bylo s osvetlenim docela neprijemne. Kazdopadne kazda hala je nejaka, nerikam ze vase je mizerna, ale stve me kdyz se Slevomat honosi "moderni"halou apod. Prominte, ale to tahle opravdu neni. Zase je tu lhano zakaznikum.

Jan Vondra - badminton

Dobrý den,omlouvám se že Vám odepisuji až teď.Hala není nová,ale byla stavěna za spolupráci nejlepších badmintonistu té doby.Musím Vám tedy trochu oponovat,hala je opravdu a patří stále mezi nejlepší haly vůbec v ČR na badminton.Jinak máte pravdu,že zázemí potřebuje rekonstrukci.1­.5.tam bude nová podlaha za 700000.-Bohužel vše dělám na vlastní náklady a proto se dělají věci postupně.Děkuji za reakci.Myslím že osvětlení se dá přežít,když je ve vvvýšce 10m.

dali

Dobry den, je toto realna nabidka ? V textu jsou 3 webove odkazy – 1. (TJ Spoje) odkazuje na testovaci stranku Fedora, 2. (online rezervace) je nefunkcni a 3. vede na stranky firmy Forza. O badminton bych mel zajem, ale tohle ve mne prilis duvery nebudi. Jak tedy probiha komunikace ci rezervace kurtu, kdyz odkaz na „online system“ nefunguje? Dekuji.

Jan Vondra - Badminton

Rezervační systém má poruchu a bude do dvou hodin opět v provozu.Omlouvám se tím.

Eva Možná

Dobrý den, nechci se ani tak ptát jako spíše osvětlit to jak „kvalitní“ služby vás zájemce na Balkáně čekají. Ke konci loňského roku jsem zakoupila vouchery, které jsem chtěla od poloviny února využít. Zjistila jsem, že nemám šanci jako pracující člověk se na kurty dostat, protože v pondělí a v pátek nejsou veřejnosti přístupné (to v nabídce zmíněno nebylo, ani teď není) a personál jehož přístup snad raději popisovat nebudu mě odkázal na rezervační systém, ve kterém jsem zjistila, že až do konce března (do té doby moje poukazy platily) je úplně plno. Provozovateli jsem volala, nechávala vzkaz v hlasové schránce, napsala e-mail, kde jsem popisovala situaci a snažila se dojít k určité dohodě (prodloužení platnosti, možnost rezervace v dubnu, který ještě nebylo možné v té době rezervovat, atd). Měla jsem skutečně zájem Balkán navštěvovat, protože bydlím nedaleko. Nepřišla jediná odpověď, telefon nikdo nebral, na hlasový vzkaz nikdo nezareagoval. Mých Kč 500,– zmizelo kdesi a nemám nikde odvolání. Doufám, že alespoň touto cestou dostanu nějaké vyjádření. S pozdravem

Jan Vondra-Badminton

Dobrý den,
kupóny byly platné 6 měsíců, přičemž zprvu(to je říjen 2011) nebyl příliš velký zájem o rezervace v našem rezervačním systému.Což můžeme doložit zpětně,Po Novém roce se však spousta zájemců zarezervovalo, a tím náhle vzniklo, že v odpoledních hodinách a skoro ani v dopoledních nebylo volno.Závěrem bych podotknul,že naše kapacita vzhledem k prodaným kupónům byla dostatečná.
Co se týká personálu, byl bych rád za konkrétní poznatky,abych mohl případně vyvodit důsledky za neochotný přístup.
Je mi líto,že jste si nestačila vybrat kupóny.

Víťa Slezák

Vazeni, neznazte se nas napalit ! Byly vy jste vubec nekdy v te hale ? Byl tam Vas Tester slev ? Ja jsem si kuponu do teto haly v minule akci koupil 5 a vyuzil jsem dva. Proc ? Protoze v satnach je plisen, hala je staricka a nemoderni, ale co nastve hrace nejvic je ze hriste na badminton je tvoreno potahem a ten je hrbolaty jak stary koberec. Takze kdyz mate smulu a nabehnete do hrbolu, tak moc micku neodehrajete. Tohle opravdu neni moderni hala. Nechci Slevomat poskozovat, ale rikat ze to je kvalitni kurt, je lez, mozna i podvod.

Jan Vondra - badminton

Dobrý den,
Pravda je ta, že hala byla postavena již v roce 1984 přímo pro badminton, tím se vůbec netajíme. Zařízení haly je většinou původní až na kurty na kterých se hraje vrcholový Badminton ty jsou moderní z měkkého materiálu tak aby šetřili klouby. Na Vámi zmiňovaných kurtech trénuje i oddíl TJ Spoje Praha, který v minulosti a v podstatě od vybudování této haly se stával mistrem ČR v podstatě až do současné doby a nikdo si nestěžuje na Vámi zmiňované hrboly. Co se týká připomínek k údržbě čistoty, to bych se zdovolením ohradil.Uklízí se každý den v noci a proto, pokud jste zde byl v odpoledních hodinách mohli být patrné známky dopoledního provozu.Chodí sem lidé, jejichž sportovní obuv neodpovídá předepsanému přezutí!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru