Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1990 Kč za ordinační bělení zubů v hodnotě 3900 Kč. O zdraví i krásu vašeho úsměvu se postará zubní lékař. V nabídce i varianta bělení a dentální hygieny.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Barbora

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na jaké bázi se provádí vámi nabízené bělení zubů (peroxid?). Nezničí opakované bělení zubní sklovinu? Děkuji

MDDr. Michal Krejčí

Dobrý den,
stejně jako všechny ostatní systémy funguje na bázi peroxidu:) Principem bělení je, že aktivní peroxid reaguje s barevnými látkami (pigmenty) hlouběji ve sklovině, které nejsou odstranitelné čistěním. Způsobí chemickou cestou jejich „zneviditelnění“.

Zuzana

Dobrý den,
chci se zeptat, jestli je vhodné bělení zubů, když mám citlivé zuby a narušenou zubní sklovinu? Děkuji za odpověď.

MDDr. Martin Kučera

Dobrý den,
jde o to, o jaký druh poškození se jedná. V některých případech je vhodné několikatýdenní předléčení používáním zubních past, které citlivost upravují a až poté přistoupit k bělení zubů. Nejlepší by bylo celou situaci před zákrokem klinicky zhodnotit přímo u nás. Hezký zbytek dne

Dagmar Š.

Dobrý den. Mám zájem pouze o bělení zubů, na dent. hygieně jsem už byla jinde. Není mi jasné, jakým přípravkem a přístrojem jsou zuby běleny, informaci jsem nenašla ani na Vašich stránkách. Kolik čistého času se zuby bělí? Děkuji za odpověď.

MDDr. Michal Krejčí

Dobrý den, jedná se o přípravek Opalescence boost, který působí po dobu jedné hodiny.

Ilis PataMatova

dobrý den,chtěla bych se zeptat,zdas je tato metoda bělení vhodná,když mám obnažené krčky.děkuji

MDDr. Michal Krejčí

Dobrý den, bylo by vhodné situaci klinicky vidět, nicméně krčkové partie zubů se dají více vykrýt ochranným materiálem, aby nepřišly do kontaktu s bělícím gelem a předešlo se případnému podráždění.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru