Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zůstaňte v obraze: půlroční nebo roční předplatné týdeníku Respekt

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Lucie

Dobrý den, objednala jsem předplatné jako dárek. Začne chodit od 31.12. Jakým způsobem se obdarovaný může registrovat na webu a získat přístup do archivu?
Děkuji,
 Lucie

Economia

Dobrý den Lucie,
přihlašovací jméno a heslo si prosím vyžádejte na adrese monika.dlouha@economia.cz s upřesněním identifikace odběratele a s tím, že se jedná o předplatné zakoupené přes Slevomat.

Lubomír

Dobrý den, rád bych, aby mi Respekt začal chodit od prvního čísla následujícího ročníku 2019. Mám ve formuláři zadat doručování od pondělí 31. 12. 2018, nebo od pondělí 7. 1. 2019? Anebo snad ještě od jiného data? Jinými slovy, chci se vyhnout situaci, že mi bude Respekt poprvé doručen až od druhého čísla ročníku 2019, nebo naopak již od posledního čísla ročníku 2018 (to už mám). Moc děkuji za odpověď a jsem s pozdravem.

Economia

Dobrý den, pro zahájení doručování prvním výtiskem roku 2019 prosím vyplňte datum 31. 12. 2018.
Děkujeme a přejeme krásné svátky.

Jana S

Dobrý den. Koupila jsem voucher a až při aktivaci jsem se dozvěděla, že nelze časopis nechat doručovat od pozdějšího data než 13.1. Což není jednoznačně uvedeno v nabídce. Ta se dá chápat i způsobem, že k AKTIVACI voucheru je třeba přikročit do 13.1.2018 a ne že časopis bude doručován nejpozději od 13.1. Takto je to nejednoznačné a klamete zákazníka… To mě tedy dost mrzí, časopis mám ráda.

Economia

Dobrý den Jano, nabídka na Slevomatu je aktivní od 22. 11. Jako každá slevová nabídka má i tato vymezenou platnost. Dva měsíce, jako v tomto případě, jsou spíše nadstandardní. Od jakého data jste chtěla Respekt doručovat?

Veronika Šedá

Dobrý den, zajímá mě, zda mohu využít slevu na studenta. Případně jak?
 Děkuji

Economia

Dobrý den, slevu na studenta můžete využít při nákupu na našem e-shopu https://predplatne.ihned.cz/respekt/special. Zde si vyberete konkrétní formu (Digital, tištěné předplatné nebo balíček Premium zahrnující tištěné i digitální předplatné).

Pavel

Dobrý den, ještě 1 dotaz nebo spíše upozornění – reálná sleva oproti ceně, za kterou je možné časopis předplatit na internetu je asi jen 130 Kč, myslím, že by bylo dobré informaci o slevě uvést na pravou míru, zřejmě jde o slevu vůči stánkovému prodeji (https://predplatit.cz/vyberPlatby/respekt/18/varianta-23/).

Economia

Dobrý den Pavle, nikoliv, sleva je kalkulována z ceny předplatného, jak je ostatně vidět i v samotném příspěvku na Slevomatu. Roční cena koncové spotřeby je 2250 Kč, na našem e-shopu je roční předplatné za 1949 Kč (https://predplatne.ihned.cz/respekt/objednat/respekt-print). Váš odkaz vede na web třetí strany.

Pavel

Dobrý den, zajímá mne, zda audioverze je u všech článků? Pochopil jsem, ze by se mělo dát pustit přes nějakou aplikaci na mobilu, je to tak?

Economia

Audioverze je vytvořena k většině, nikoliv všem článkům. V tištěném Respektu toto poznáte podle ikony umístěné pod článkem, u které je napsáno www.respekt.cz/audio.

Tomáš

Dobrý den,
pokud odebírám Respekt a chtěl bych darovat předplatné na další rok jiné osobě v domácnosti (stejná adresa) je možné uplatnit voucher ze Slevomatu? (podmínka neproudloužení stávajícího předplatného – jedná se o osobu nebo adresu?)

Economia

Dobrý den Tomáši,
rozhodující je v tomto případě adresa doručování předplatného. Jak je uvedeno v našich obchodních podmínkách: „Zákazník nemůže využít nabídku předplatného v marketingové akci se slevou či jiným zvláštním plněním, ani slevu důchodce/studen­t/učitel, pokud během předcházejících 6 měsíců bylo zrušeno předplatné téhož titulu na téže adrese zákazníka.“
Děkujeme za pochopení a věříme, že zachováte týdeníku Respekt přízeň.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru