Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zánovní Apple iPhone 5S, SE, 6, 6S, 7 i 7 Plus: nejpopulárnější telefony světa

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Marek Vondráček

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to s případnou reklamací

Slevomat.cz

Dobrý den, Marku, informace k reklamacím najdete na stránkách obchodníka zde: https://www.svet-trampolin.cz/reklamace-1/. Pěkný den

Django Revenant

Dobry den, lze odecist DPH ? Diky

aGa Brands (Svet-trampolin.cz, Svetprodeti.cz)

Dobrý den – telefony jsou prodávány ve zvláštním režimu DPH a odpočet již není možný.

Jana

Dobry den,
telefon dorazil v poradku jen v jine krabicce, ale to je jen detail. Bohužel maximalni kapacita baterie neni avizovanych 90 procent a vice, ale pouze 83 procent :-). Jinak funkcnost telefonu budu teprve testovat.

aGa Brands (Svet-trampolin.cz, Svetprodeti.cz)

Dobrý den Jano, u zánovních telefonů se občas stane že krabička neladí s obsahem, což ale doufáme neovlivní radost ze zakoupeného telefonu. Kapacita baterie telefonu je před expedicí kontrolována systémovým programem v počítači a pokud by kapacita byla nižší než 90% tak bychom jej neodeslali.Jestliže jste kapacitu ověřovala v nastavení telefonu tak údaj nemusí být přesný a správný protože se jedná o beta verzi a často vykazují chybné údaje. Věříme že baterie je v pořádku a vy můžete telefon plně užívat. Děkujeme za Vaši zprávu a jsme s pozdravem :-)

Marian Malovanik

Dobrý den je možnost koupit na firmu se 14 denní splatností faktury

Slevomat.cz

Dobrý den, Mariane, tento typ platby bohužel nenabízíme. Pěkný den

Alberto

Hi! I would like to know if it is possible to set up the phone in english instead of czech.Thanks

aGa Brands (Svet-trampolin.cz, Svetprodeti.cz)

Hi,
no problem there are full possibilities in case of languages, english also.
Have a nice day

Tereza

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, proč je konkrétně u iPhonu 7Plus 128gb stříbrné barvy v popisu napsáno, že má 128gb a poté se dole v podrobnějších informacích píše, že paměť je 32gb. Má tento mobil teda 128gb nebo 32gb?
 Děkuji

aGa Brands (Svet-trampolin.cz, Svetprodeti.cz)

Dobrý den Terezo, děkujeme že jste nás upozornila na chybu v popise nabídky, správně má být v popise uvedeno že telefon nabízíme jak s pamětí 128Gb tak i 32 GB. Textovou chybu si opravíme a Vám ještě jednou děkujeme

pavlik

dobry den jak zaručite že telefon není prohly a tim muže byt poškozeny a chyba se objevi za čas

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Pavlíku, všechny nabízené telefony jsou v kategorii A, což znamená, že jsou použité, ale téměř v novém stavu, bez škrábanců jen s malými známkami používání. Nemusíte se tedy bát, že by byl telefon více poškozený a problém by se projevil až za čas. Hezký večer.

Jan Hraba

Dobrý den, včera jsem od vás obdržel Iphone 7Plus 128GB, vše se zdá být v pořádku, ale v krabici pro 32GB. Rád bych měl i správnou krabici t.j 128GB pro případný budoucí prodej. Můžete mi ji vyměnit za správnou?

aGa Brands (Svet-trampolin.cz, Svetprodeti.cz)

Dobrý den, pane Hrabo, od dodavatele vyžadujeme krabičky, které budou totožné s paměťovou kapacitou. Bohužel nemůžeme vždy slíbit, že krabička bude souhlasit s kapacitou telefonu. Jelikož v nabídce neuvádíme, že součástí je i orignální balení, krabičku tedy berte spíše jako benefit. Rozumíme, že pro případný budoucí prodej, by byla krabička s totožnou kapacitou malé plus, snad se nám to do budoucna podaří vyřešit. Prozatím se tedy může stát, že na krabičce bude jiná kapacita, ale modelově bude vše v pořádku. Výměna tedy prozatím není možná. Děkujeme za Váš nákup a dotaz.

David

Dobrý den,
může se stát, že u některých telefonů byl vyměněn displej/digitizer, baterie nebo jiná součást? Anebo jsou všechny telefonu s původními součástkami (z výroby)?

aGa Brands (Svet-trampolin.cz, Svetprodeti.cz)

Dobrý den, Davide, veškeré telefony kategorie A jsou z prodejen případně výstav. Neměly by být měněny displeje/digitizéry ani jiná součástka. Jsou kontrolovány a odzkoušeny. Baterie by měla být 90% a více. Prodáváme však stovky kusů měsíčně. Pokud telefon zakoupíte a budete mít podezření, že je něco v nepořádku, ihned nás kontaktujte a vše vyřešíme k Vaší spokojenosti. S naším dodavatelem si to pak vyřídíme :) Děkujeme za Váš dotaz.

Petra Jarošová

Dobrý den, dokdy je tato nabídka platná? Děkuji

aGa Brands (Svet-trampolin.cz, Svetprodeti.cz)

Dobrý den – akce není časově omezena, pouze kusově tudíž se dá říct, že platí do vyprodání zásob. S nákupem neotálejte, a neváhejte .-)

Kateřina

Dobrý večer je možný telefon zaplatit benefit plus dekuji za odpověd

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino. bohužel Vás musím zklamat. Kredity z benefitů je možné využít pouze na nabídky, které patří mezi tzv. daňově osvobozené kategorie (cestování, kultura, jazykové kurzy, sport a masáže). Na zboží benefity využít nelze. Přeji krásný den.

Tomáš Vlášek

Dobrý den, včera jsem se ptal Vašeho operátora, proč je na stránkách prodejce telefon iPhone 7 32 GB gold levnější o 1,– Kč, kde je tedy u vás sleva na telefony? https://www.aga24.cz/apple-iphone-7-32gb-gold-kategorie-a/ Dočkal jsem se jen odpovědi, že na to prodejce upozorní, ale dodnes se nic nestalo. Tak kde je ta výhoda koupit si telefon u vás na Slevomatu? Podle mě se jedná o klamavou reklamu. Několikrát jsem váš portál využil, ale nyní jsem velmi zklamán vaším přístupem. S pozdravem. T. Vlášek

aGa Brands (Svet-trampolin.cz, Svetprodeti.cz)

Dobrý den, Tomáši,
moc se omlouváme za tuto nepříjemnost, jedná se o technickou chybu, kdy jsme omylem zboží naskladnili za ceny pro zákazníky Slevomatu a toto zboží se zpřístupnilo všem. Systém je nastavený, že automaticky dává cenu dolů o 1,– Kč, proto se automaticky zobrazila tato cena. Chybu jsme napravili. Tato akce je určena výhradně pro portál Slevomat a nikde jinde si za tuto cenu telefony není možné zakoupit.
Ještě jednou se omlouváme. Slevomat za to opravdu nemůže, jednalo se o chybu systému.
Předem děkujeme za pochopení.
S přáním hezkého dne.
Tým AGA24 s.r.o.

Jindřich Kačírek

Dobrý den jaká je záruka a co obsahuje balení ,co si má představit pod pojmem zánovní děkuji za info s pozdravem Kačírek

aGa Brands (Svet-trampolin.cz, Svetprodeti.cz)

Dobrý den, děkujeme za zprávu. Telefony pocházejí z různých evropských veletrhů a výstav. Jedná se o originální krátkodobě používané mobilní telefony které jsou servisované, plně funkční, bez jakýchkoliv závad s roční zárukou. Telefony se prodávají v krabičce včetně nabíjecího adaptéru a kabelu. Hezký den

Dagmar Vítková

Co to znamená zánovní?

aGa Brands (Svet-trampolin.cz, Svetprodeti.cz)

Dobrý den, zánovní telefon – telefon povýstavní neboli krátkodobě používaný, servisovaný a plně funkční bez jakýchkoliv závad s roční zárukou. Hezký den

Jana Páleničková

Dobrý den,

zaujala mne Vaše nabídka na Iphone. Jakou dáváte záruku na zánovní zboží?

Děkuji


Páleničková Jana

aGa Brands (Svet-trampolin.cz, Svetprodeti.cz)

Dobrý den, záruka na dané telefony je 12 měsíců. Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru