Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nádherný 4* resort na Srí Lance: 6–12 nocí, polopenze, 2 bazény, na pláži

CK Zanzo Srí Lanka (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Karolina

Dobrý den, mám dva dotazy. Jednak bych se chtěla zeptat, jaký je příplatek za pokoj Deluxe s vířivkou v termínu v první polovině srpna.
Dále bych se chtěla zeptat, jak je to s lety. Dívala jsem se totiž na letenky do Colomba a některé společnosti mají i osmihodinové čekání na letišti, což z dovolené samozřejmě hodně ukrojí. Máte lety nějak pořešené tak, aby byl včasný odlet tam a optimální návaznost letů?
Díky moc a pěkný den, K.

CK ZANZO

Dobrý den, Karolino, děkujeme za Váš dotaz. Vše se vždy odvíjí od konkrétního poptaného termínu, proto nemůžeme takto obecně určit přesnou výši příplatku. Lety vždy sestavujeme na míru, dle požadavků klienta, nicméně v případě, že bude vybrán „pohodlnější let“ je potřeba počítat s vyšší cenou letenky a tedy i celkovou cenou zájezdu. Co se „zkrácení“ dovolené týká, tak platí (obecně u všech CK), že první a poslední den je vyhrazen na přepravu, z tohoto důvodu je vždy u zájezdu uvedený, kromě počtu dní, i přesný počet nocí, od kterého se odvíjí kalkulace za ubytování. V případě zájmu o kalkulaci, nebo více info nás neváhejte kontaktovat na info@zanzo.cz. Hezký den! Za tým CK ZANZO, Libuše.

Marta Krystynová

Nádherná destinace, uvažovali jsme o ní, mám ji v uložených nabídkách, ovšem po těch isl. teroristických útocích na křesťany v době velikonočních svátků již nemám odvahu vystavit svou rodinu tomuto nebezpečí. Je naprostá Hrůza, co se ve světě děje. :'(

Slevomat.cz

Dobrý den, Marto, máte pravdu, je to smutné a poslední události na Srí Lance jsem nám moc líto :(

Otakar Polák

Dobrý den,
jaký je přípatek za all inclusive? A jaká je celková doba letu z Prahy?
Děkuji.
S pozdravem
Otakar Polák

CK ZANZO

Vážený pane Poláku, děkujeme za Váš dotaz. Přesný příplatek za all inclusive Vám rádi sdělíme, jakmile nám napíšete (ideálně na info@zanzo.cz), ve kterém termínu a na jak dlouho byste rád cestoval. Na Srí Lanku se nejčastěji létá přes Dubaj nebo Katar, kam trvá let necelých 6 hodin a dál do Colomba trvá let necelých 5 hodin. Krásný den. Za tým CK Zanzo, Radek.

Veronika Vystavělová

Dobrý den cena 23 990 zahrnuje i letenku zpět ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, ano tato varianta nabízí zpáteční letenku. Pěkný den, Honza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru