Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ve dvou se to lépe relaxuje: 60 nebo 90 minut thajské masáže a sauny

4,6 / 5 Golden Thai Massage Praha - Nusle  (mapa) 182 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lukáš Adam

Je možné mať jednu thajsku a jednu relaxacnu masáž ? Ktorý voucher kúpiť?

Dakuj
 Adam

Golden Thai Massage

dobrý den.vy muzete koupít voucher tradícníthaiský masaz potom na salon vy domluvit pro reception chcete vymena na olejova masaz pro jednoho potom za platít 100 kč pro olejova.dekujeme a hezký den.

Kristýna Klimentová

Dobrý den, meli byste prosím volno 15.2.od 20hod? Dekuji.

Golden Thai Massage

dobrý vecěr.omlouvamse 15/02/19,v 20h už není místo ale muzete jnny termin.ale nejlepsí zavolat na mě telefon císlo 773 002 888.nebo na mě vase telefon cíšlo ja budu zavolat zpatky.dekujeme za pochopení a hezký vecer.

Jana

Dobrý den, máte volný termín na masáž (včetně sauny) ve čtvrtek 14.2. v odpoledních hodinách (a v kolik hodin)? Děkuji za odpověď.

Golden Thai Massage

dobrý den.omlouvame 14/02/19.uz neni misto.vy protrebuje objednat na massaz nejlepsí zavolat na mě telefon cíšlo 773 002 888.nebo na mě vase telefon císlo ja budu zavolat zpatky.dekujeme za pochopení a hezký den.

Eliška V.

Dobrý den, je možné tradiční thajskou masáž obsolvovat v počátku těhotenství? Jsem objednaná na 4.2., tak jestli je potřeba to zrušit, děkuji.

Golden Thai Massage

dobrý den.pro těhotenství muzete masaz olejova ne muze masaz tradicní a ne muze na sauna taky.nejlepsí za volat na mě telefon cíšl 773 002 888.dom­luvit pokud vy chcete zrusit děkujeme za pochopení a hezký den,

Aima

Dobry den,
Chceme koupit voucher thajska masaz pro dva.Jestli mate volne terminy na 18.1?

Golden Thai Massage

dobrý vecěr.ano muzete v 13h a 14h děkujeme a hezký vecěr.

Procházková

Dobrý den, pokud si objednáme relaxační olejovou masáž pro dva za 999,– kč budeme mít privátní saunu ( tedy saunu jen pro sebe) před masáží, jen pro nás dva? Je možná nejdříve sauna a poté masáž? Je nějakou možnost si někam dát věci (olbečení a cennosti), aby je někdo nezcizil? Děkuji.. Procházková

Golden Thai Massage

dobry den, ano urcite tady mame sauna pro dve a jen pro vas, v saune tam maji vasak , ktery muzete dat veci a jsou 4 rucniky i tepla caje.
dekuji a tesim se vas na navstevit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru