Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4* exotický resort na Zanzibaru: 6–12 nocí přímo na pláži, all inclusive, fitness

CK Zanzo Zanzibar - Tanzanie (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Dagmar

zdravim, Zanzibar. Je z PHY nutny jeste nejaky prestup a nebo jde o prime linky jakoukoliv spolecnosti ? jak si vybrat termin napr voucher od kvetna do cervna ? mohu se domluvit s vasi spolecnosti, ktera mi zaridi termin a nebo musim sama ja s hotelem ?

CK ZANZO

Dobrý den, Dagmaro, děkujeme za Váš dotaz. Příme lety z Prahy na Zanzibar neexistují. Existují varianty s 1 přestupem (nejčastěji Istanbul, Dauhá, Dubai nebo Frankfurt) a varianty s 2 přestupy. Postup poptávky zájezdu je velmi jednoduchý. Vyberete si hotel/y, které se Vám líbí. V nabídce jsou pak uvedené varianty na 6 až 12 nocí v určitých obdobích. Vyberete si variantu, která Vám nejvíce vyhovujete, kliknete na tlačítko „nezávazně poptat“, vyplníte pár informací do formuláře a odešlete. Jsme zcela standardní cestovní kancelář, takže u nás pořídíte již kompletní zájezd. Vše zařídíme za Vás. Vy si budete pouze užívat svojí dovolenou… Pokud by se Vám nechtěl vyplňovat poptávkový formulář zde na Slevomatu, tak nám svou představu napište na info@zanzo.cz a my se Vám budeme obratem věnovat. Pěkný den! Za tým CK Zanzo, Radek.

Josef

Dobry den. V nabydce mate zajezdy i na obdobi destu.. a to za cenu docela prehnanou. Za tu cenu se tam da jet i v sezone.

CK ZANZO

Dobrý den, Josefe, děkujeme za Váš komentář. Upřímně všechny statistické údaje o množství srážek v jednotlivých destinacích přestávají posledních pár let platit. Planeta se začala chovat zcela nevypočitatelně, takže definovat přesně období dešťů na Zanzibaru a jinde, je spíše úkolem pro křišťálovou kouli. Osobně jsem na Zanzibaru byl koncem dubna, kdy by tam mělo být dle dlouhodobých statistik úplně nejhůře a zažil jsem 2× dvouhodinový déšť během noci. Z toho také vyplývá cenová politika hotelů. Veškeré nabídky velmi pečlivě a přísně vybíráme tak, aby byly cenově nejvýhodnější na trhu. Pokud jste kdekoliv nalezl nabídku na stejný hotel, bylo v ceně cestovní pojištění s tak nadstandardními limity, v ceně byl privátní transfer z/na letiště, cena letenky byla ověřena v reálném čase a výsledná cena byla stejná nebo dokonce nižší, jak uvádíte, budeme Vám velmi vděční, pokud nám na takovou nabídku pošlete odkaz na náš email info@zanzo.cz. Mile rádi Vám na náš vrub nabídneme lepší podmínky. Přeji pěkný den. Za tým CK Zanzo, Radek.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru