Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fantastický wellness pobyt ve 4* Spa Resortu Sanssouci v Karlových Varech

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Spa Resort Sanssouci Karlovy Vary (mapa) 233 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petra

Dobrý den. Máte volný pobyt na termín od 23–25.11. pro dvě osoby?Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity resortu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Pěkný den

Jan Hokr

Dobrý den , nabízí tento hotel také nějaký vánoční pobyt ? Mám na mysli 3 nebo 4 noci na Štědrý den a následující svátky. Děkuji .

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den, pane Hokre,

prosím kontaktujte naše rezervační oddělení na e-mailu reservation@spa–resort–sanssouci.cz nebo na telefonu +420 353 207 1­13. Hezký den.

Bíža

Dobrý den jak daleko od centra hotel je děkuji

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den,

hotel se nachází na klidném místě lázeňské zóny v Karlových Varech a naše adresa je U Imperiálu 198/11, Karlovy Vary. Nejkratší cestou je to k Vřídlu cca 1km. Hned u vchodu do hotelu je zastávka autobusu číslo 2, kterým se za cca 4 minuty dostanete na Divadelní náměstí (Vřídelní kolonádu). Hezký den.

Lenka Derflerová

Dobrý den, do kdy bude možné tuto nabídku zakoupit? Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den, vážená paní Derflerová,

těší nás Váš zájem o Spa Resort Sanssouci. Tuto konkrétní akci bude možné zakoupit do 18.11.2018.

Hezký den.

Petra Pechánková

Dobrý den, prosím o informaci, zda je možné připlatit si za privátní vstup do whirlpool?
Je v hotelu bowling?
Děkuji za odpověď
S pozdravem

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den, vážená paní Pechánková,

děkujeme za zájem o Spa Resort Sanssouci. Privátní vstup do whirlpoolu bohužel není možný jelikož whirlpool se nachází přímo v prostoru bazénu. Nejbližší bowling je od hotelu vzdálen cca 2km. Hezký den.

Vlastimil Nemec

Dobry den.Co znamena 1krat polopenze.Je to snidane,vecere.nebo oboji. Dekuji,Nemec,

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den, vážená pane Nemeci,

těší nás Váš zájem o Spa Resort Sanssouci. Polopenze znamená snídaně a večeře – tedy obojí.
Hezký den.

Lenka Matoušová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné pobyt hradit formou faktury. Od zaměstnavatele mám totiž možnost příspěvku na dovolenou, ale hradí se to fakturou. Děkuji za odpověď Lenka Matoušová.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se na obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Kde uplatnit“."

V případě platby přes proforma fakturu dojde k úpravě doby splatnosti, není tak třeba uhradit do 2 pracovních dní, jak standardně píšeme. Samozřejmě chápeme, že vyřizování proforma faktury může zabrat trochu času a proto vám na připsaní platby výjimečně počkáme týden. Pěkný den

Alena Růžková

Dobry den.
potřebovala bych vědět, zda je možné mít s sebou malého psa, případně dva
/šampióni, vychovaní a přes den spí) a příp, cena za jejich ubytování.
Děkuji Růžková

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, domácí zvířata s vámi mohou přijet za 560 Kč/noc, pouze po předchozí domluvě s recepcí. Přeji krásný den.

Alena

Dobrý den, chci se zeptat, zda a za jakých podmínek je možné ubytování dvou dospělých osob s jedním dítětem ve věku 2 let bez požadavku na vlastní postel či přistýlku. Děkuji. Alena

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, cena pro dvě osoby je uvedena u nabídky podle vybrané varianty. Dítě do 3 let včetně má ubytování v dětské postýlce s polopenzí zdarma. Pěkný den

Irena Mostýnová

Chystáme se na léčení do Spa Sanssouci.Číslo rezervace:50426619­.Mohu celkovou cenu při příjezdu uhradit platební kartou??
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ireno, bohužel toto není možné. Nejdříve je potřeba zakoupit si voucher na Slevomatu. Pěkný den

Martin Koníček

Dobrý den,

když si zakoupím voucher pro 1 osobu, je možno mít velkou postel na pokoji, nebo jsou k dispozici pouze pokoje s jedním lůžkem.

A v případě, že to bude na 1 noc, na kolik mě vyjde parkovné?

 Děkuji

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den, vážená pane Koníčku,

těší nás Váš zájem o Spa Resort Sanssouci. Pokud zakoupíte voucher pro 1 osobu, budte ubytován v pokoji s jedním lůžkem. Je možné změnit typ pokoje z jednolůžkového pokoje na dvoulůžkový pro 1 osobu za 250 Kč/pokoj/noc. Parkování na hotelovém parkovišti stojí za 150 Kč/den, v garáži pak 200 Kč/den. Prosím kontaktujte naše rezervační oddělení na e-mailu reservation@spa–resort–sanssouci.cz nebo na telefonu +420 353 207 1­13 pokud budete chtít změnit typ pokoje nebo rezervovat parkování. Hezký den.

Terezie Vasilovčík Šustová

Dorbý den, rádi bychom přijeli i se třemi dětmi ve věku 6–12 let. Máte možnost ubytování pro pětičlennou rodinu?

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den, vážená paní Vasilovčík Šustová,

velmi nás těší Váš zájem o Spa Resort Sanssouci. Ano, ubytovat pětičlenou rodinu je obecně možné, potřebujeme však znát termín Vašeho pobytu a další detaily. Prosím kontaktujte naše rezervační oddělení na e-mailu reservation@spa–resort–sanssouci.cz nebo na telefonu +420 353 207 1­13. Děkujeme. Hezký den.

Radka Vocílková

Dobrý den,
prosím o informaci.je-li možný dvoulůžkový pokoj s přistýlkou.Jeli bychom případně i s patnáctiletým synem.
Pokud ano,jak jej v nabídce u slevomatu nastavit.
Předem děkuji a jsem s pozdravem!
Vocílková Radka

Spa Resort Sanssouci

Dobrý den, vážená paní Vocílková,

velmi nás těší Váš zájem o Spa Resort Sanssouci. Přistýlka na pokoji je možná. Dospělé osoby a děti od 15 let na přistýlce doplácí 1.490 Kč za 1 noc vč. všech služeb voucheru. Stačí si zakoupit požadovanou variantu voucheru pro 2 osoby a kontaktovat naše rezervační oddělení na e-mailu reservation@spa–resort–sanssouci.cz nebo na telefonu +420 353 207 1­13. Úhrada poté probíhá přímo v hotelu. Těšíme se na Váš příjezd. Hezký den.

lucie

dobry den.muze si voucher zakoupit 17 leta osoba a ubytovat?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, v tomto případě doporučujeme kontaktovat přímo hotel a domluvit se na e-mailu reservation@spa–resort–sanssouci.cz nebo na telefonu +420 353 207 1­13. Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru