Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Osmidenní zájezd do Bulharska s All inclusive

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Renata

Zdravím,
pokud bychom chtěli jet dva dospělý a dvě děti ve věku 3 a 6 let kolik bychom zaplatili?Termín od 30.8.
 Děkuji

Petra

Dobrý den, chci se zeptat, zájezd je nutno objednat a poté zaplatit do 3 dnů? Nebo je možno platbu o 14dní odložit? Případně zaplatit na splátky.. Děkuji. Petra

Kateřina Brejlová

Dobrý den,chtěla bych se zeptat kdyby jsme jeli od 7,6–16,6. Dva dospělí a 2 děti ve věku 2,5 a 5,
5let.prosím kolik bych platila?Chtěly bychom 2lužkový pokoj s přistýlkou.Děkuji

Andrea Kachlova

Zdravím,chtěla by jsem jet v termínu 13,9–22,9 s desetiletou dcerou.Chceme jet z Ostravy a mít pokoj samy pro sebe -jak mám tedy postupovat.?
 děkuji

Petruše

Dobrý den, mohli by jste mi, prosím sdělit jaká by byla konečná cena pro 2 dospělé osoby a 3 děti (ve věku 2, 5 a 5 let) a zda je účtována přirážka za čtyřlůžkový apartmán? Děkuji

CK Experitour

Dobrý den,
napište nám prosím mailem o jaký termín a jaký hotel byste měla zájem, rádi Vám zašleme přesnou kalkulaci. Přejeme pěkný den. S pozdravem, CK Experitour

Pavlína

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jak by to bylo s ubatováním, kdyby jsem byla jedna dospělá osoba a děti ve věku 15 měsíců a 9 let. A zda je volný termín v červnu.Děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, Pavlíno,
obsazenost, konkrétně červnových termínů, se mění každým dnem. Volnější je termín 7.6. – 16.6. Pro aktuální informaci ohledně počtu volných míst si prosím zavolejte do CK. Ubytování ve Vašem případě (nejlevnější varianta) je možné na dvoulůžkovém pokoji s přistýlkou. Dítě ve věku 15 měsíců může spát na manželské posteli s rodiči nebo je možné zajistit dětskou postýlku. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Přejeme pěkný den.

Víťa

Dobrý den,
chtěl bych se optat, když bychom jeli dva dospělí a 14letý kluk na přistýlku v termínu od 7.6–16.6. kolik zájezd bude stát pro něj a mám mu také kupovat slevový kupón?Děkuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Víťo,
pro syna voucher nekupujte. Cena za něj byste doplatil v CK a jednalo by se o částku 5.990 Kč. Vzhledem k odjezdu již za 14 dní nás prosím v případě zájmu o tento termín co nejdříve kontaktujte telefonicky. Děkujeme. Přejeme pěkný den.

Jirka

Dobrý den,


je možná i vlastní doprava a jestliže ano,jak se to promítne do ceny. 


děkuji
CK Experitour

Dobrý den, Jirko,
vlastní doprava možná je. Dovolená bude samozřejmě levnější. Napište nám prosím mailem v jakém termínu a do jakého hotelu byste rád cestoval a rádi Vám zašleme kalkulaci. Přejeme pěkný den.

Kristýna

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, které termíny jsou ještě volné. Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Kristýno,
aktuální obsazenost doporučujeme ověřit telefonicky, protože se mění z hodiny na hodinu. Většina termínů volných však zatím je. Před nákupem voucheru stačí zavolat a rádi Vám sdělíme konkrétní volná místa ve vybraném termínu (termínech). Přejeme pěkný den.

Darina

Dobrý den, je možné k voucheru přikoupit dopravu letecky? Případně odkud? Jaká je pak finální cena s leteckou dopravou a ubytováním v hotelu Perunika v srpnových termínech? Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Darino,
letecká doprava možná je. Nabízíme odlety každé úterý z Prahy. Cena by závisela na tom v jakém termínu byste ráda cestovala. Napsala-li byste nám do mailu termín (úterý až úterý), počet osob a vybraný hotel, rádi Vám napíšeme kalkulaci. Přejeme pěkný den.

Richard Fabian

Rád bych jel na dovlenou v září, ale platba, smlouva musí být ukončeny do 20,5,2013.
Dnes jsem naídku objevil, tak to nemohu stihnout. Je možno pokračovat i později? Nemám voucher a mohu polatit bankovním převodem. Je to možné?

Slevomat.cz

Dobrý den, stačí poslat smlouvu co nejdříve to bude možné. Nejpozději do 15.6. Děkujeme za pochopení.

CK Experitour

Dobrý den, Richarde,
termín na podepsání smlouvy byl prodloužen do 15.6. (nejpozději však 14 dní před odjezdem). Rovněž je nyní možné platit také bankovním převodem. Zkuste tedy prosím objednat ještě jednou. Přejeme pěkný den.

Jitka Čápová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na cenu pro 2 dospělé a dvě děti 15 let a druhé bude 11let 11.8. v termínu
2. 8.-11. 8. 2013
Jestli je volné místo a jak dlouho trvá cesta z Prahy?

CK Experitour

Dobrý den, Jitko,
volná místa v tomto termínu ještě máme. Ubytování by bylo možné ve dvou dvoulůžkových pokojích, zde by cena pro dospělého činila 8990 Kč a pro dítě 5.690 Kč. Celková cena by tak vycházela na 29.360 Kč. Cesta z Prahy zabere cca 21 hodin. Ubytování je také v případě volné kapacity možné ve čtyřlůžkovém studiu. Pokud byste měla jakékoli dotazy, neváhejte se na nás obracet. Pěkný den.

Martin

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je to s podmínkou, kterou u nabídky uvádíte, a to „Do 20. 5. je nutné také podepsat cestovní smlouvu s CK“, což je pozítří. Je potřeba formulář vyplnit a zaslat hned v pondělí poštou, nebo postačuje nějaký jiný způsob a nebo to platí jen pro první termín a pro ostatní termíny platí nějaké pozdější datum?

Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, stačí poslat smlouvu co nejdříve to bude možné. Děkujeme za pochopení.

Tereza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to s podpisem smlouvy u CK Experitour. Je uvedeno, že podepsání je nutné do 20.5., nejsme ale z Prahy a v pondělí nestihneme přijet a vyřídit to. Je i jiná možnost, jiný termín kdy toto lze zařídit? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, je třeba smlouvu podepsat a poslat co nejdříve, ale můžete i elektronicky :-)

katerina

lze provbest kontrolu obsazenosti pres email? psala jsem ale nikdo neodpovedel. dekuji

CK Experitour

Dobrý den, Kateřino,
pro zjištění aktuální obsazenosti termínů doporučujeme spíše zatelefonovat. Obratem Vám sdělíme kolik je ve Vámi vybraném termínu volných míst. Na Váš email samozřejmě rovněž odpovíme. Přejeme pěkný den.

Katka

dobrý den, chtěla jsem se zeptat kolik se platí storno poplatek před podepsáním smlouvy a prosím o kalkulaci pro 2 osoby v termínu 7.6.-16.6. v hotelu Perunika. Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Katko,
před podepsáním smlouvy není situace, kde by se storno poplatek platil (máte na mysli zrušení zájezdu z Vaší strany?). Do 14-ti dnů od nákupu můžete požádat o vrácení peněz, poté co smlouvu podepíšete, tak se storno podmínky řídí všeobecnými obchodními podmínkami, kde výše storno poplatku je závislá na tom, v jakém časovém horizonu před odjezdem byste zájezd zrušila. Pokud byste měla jakékoli dotazy, neváhejte se na nás obracet. Pěkný den.

Martina

Dobrý den,
měla bych zájem o termín 23.8. – 1.9. v hotelu Perunika. 1 dospělá osoba a 10letý syn. Jaká by byla tedy celková cena? Děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, Martino,
cena za dospělou osobu v tomto termínu činí 8.590 Kč, příplatek za hotel Perunika 590 Kč, dítě by platilo 5.690 Kč (již kalkulováno na hotel Perunika). Cena celkem tedy vychází 14.870 Kč. Před nákupem voucherů doporučujeme předběžnou rezervaci v CK. Hezký den.

Pavla

Dobrý den chci se zeptat,zda tato nabídka od Vás ještě nějaká bude? Všimla jsem si,že tato je do zítra platná ,ale to už asi bohužel nestihneme koupit. Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Pavlo,
zda-li budeme nabídku opakovat v tuto chvíli nedovedeme slíbit. Sledujte stránky Slevomatu, případně se můžete informovat také v CK. Přejeme pěkný den.

Leona Drábková

Dobrý den, prosím o kalkulaci pro 2 dosp. + 2 děti ( 5+8 let ) ve 4lůžk. studiu v termínu 26.7.-4.8. Dopravu bychom si zajistili svoji.
Předem děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, paní Drábková,
cena pro všechny osoby by v tomto případě činila 26.990 Kč. V ceně je zahrnuto vše jako v nabídce, kromě autobusové dopravy. V případě vlastní dopravy se vouchery nekupují. Pokud byste měla jakékoli dotazy, neváhejte se na nás obracet. Pěkný den.

kateřina

dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaké bývá počasí v termínu 7. 6. – 16. 6., a v kolik by byl přibližně odjezd a příjezd v tomto termínu z brna

CK Experitour

Dobrý den, Katko,
odjezd z Brna bude v pátek, 7.6., kolem 15 hodiny. Návrat v neděli 16.6. kolem 16 hodiny. Průměrné teploty v červnu bývají přes 25°C. Do Bulharska začínají jiné CK jezdit již v květnu. Pokud byste měla jakékoli dotazy, neváhejte se na nás obracet. Červnové termíny se nám rychle plní. Před nákupem doporučujeme rezervaci. Přejeme pěkný den.

Pavel

Dobrý den,

do Bulharska je potřeba pas nebo stačí občanský průkaz?
Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Pavle,
pro cestu do Bulharska stačí občanský průkaz. Přejeme krásný den.

Pavel

Dobrý den,

do Bulharska je potřeba pas nebo stačí občanský průkaz?
Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Pavle,
pro cestu do Bulharska stačí občanský průkaz. Přejeme krásný den.

Adéla

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké je počasí na Zlatých píscích(obecně v Bulharsku) v termínu od 6 do 15 září? A ještě bych se chtěla zeptat, co přesně obsahuje all inclusive (typy jídel)? Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Adélo,
loni jsme na Zlatých v tomto období měli kolem 30°C a vyhřáté moře. Celý týden svítilo sluníčko a bylo jasno. All inclusive program obsahuje snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů. Co se typů jídel týče, tak vždy je k dispozici jak maso, tak vegetariánská jídla. Jídel je vždy (obědy a večeře) připraveno cca 3–5 druhů, stejně tak přílohy. Vždy je k dispozici také polévka. Dále jsou na výběr saláty a zelenina. Rovněž je zastoupena také bulharská kuchyně, která obsahuje hodně tepelně upravované zeleniny. Od 10:30 do 22:30 pak pitný režim – alkoholické a nealkoholické nápoje v neomezeném množství. Pokud byste měla jakékoli jiné dotazy, neváhejte se na nás obracet. Přejeme pěkný den.

Aneta

Dobrý den, nebudete nabídku prodlužovat když jsme se stále nerozhodli a volná místa stále jsou? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Aneto. Bohužel, zatím to vypadá, že nikoliv. Doporučujeme se tedy rozhodnout co nejdříve.

Vik

Dobrý den, kolik je příplatek za jednolůžkový pokoj v termínu od 21.6 – 30.6. v hotelu Perunika

CK Experitour

Dobrý den,
v tomto termínu činí příplatek za hotel Perunika 590 Kč za osobu a celý pobyt. Přejeme pěkný den.

Zuzana

Dobrý den.Líbí se mi termín od 21. do 30.června. Mohu se zeptat v kolik přibližně bývá návrat do Prahy? Moc děkuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Zuzko,
návrat do Prahy 30.6. bude kolem 17 hodiny odpoledne. Červnové termíny se nám rychle plní a doporučujeme před nákupem předběžnou rezervaci. V případě dalších dotazů se na nás neváhejte obracet. Přejeme pěkný den.

Hana

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak postupovat po zakoupení voucheru, pokud bych chtěla hotel Perunika. Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Hanko,
nejprve doporučujeme telefonicky ověřit Vámi vybraný termín, rádi Vám vytvoříme předběžnou rezervaci. Poté zakoupíte voucher(y) v této nabídce (pro hotel Vezhen) a doplatek za hotel Perunika byste zaplatila bankovním převodem poté, co Vám pošleme cestovní smlouvu. Stačí tedy při předběžné rezervaci nahlásit Váš zájem o hotel Perunika. Přejeme pěkný den.

Lucie Křížová

Dobrý den, měla bych dotaz. Když si vyberu dovolenou v termínu 30.8.-8.9. pro dvě osoby, v hotelu Perunika. Kolik by byla celková cena dovolené? Je tento termín v hotelu volný? A jaké jsou případné další náklady? Za odpověď děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, Lucko,
teto termín volný je. Cena voucheru v tomto termínu činí 8.190 Kč. Pokud byste chtěla hotel Perunika, tak příplatek pro tento termín je 590 Kč/osoba/pobyt. Celková cena by tak vycházela 8.780 Kč. Co se dalších nákladů týče, tak ze strany CK bude vybrána pouze pobytová taxa (1 euro/os/den), jinak máte vše v ceně – doprava, ubytování, all inclusive, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku. Na místě si případně můžete zkoupit fakultativní výlet. Přejeme pěkný den.

Pavla Pěkná

Dobry den, jaka by byla cena za 1 dospeleho a dve deti do 10 let? v terminu 21.6–30.6.

CK Experitour

Dobrý den, Pavlo,
cena za dospělého činí 7.490 Kč, cena za děti při pobytu s jedním dospělým pak činí 5.290 Kč / dítě. Celková cena tak vychází na 18.070 Kč. Voucher byste zakoupila jeden – pro dospělou osobu a doplatek za děti zaplatíte v CK – bankovním převodem. Červnové termíny se však rychle plní a před nákupem voucherů určitě doporučuji předběžnou rezervaci. Přejeme pěkný den.

Míša

Moc děkuji,tedy radši ještě jednou pokud rozumím – za dospělého á 8990 Kč ? Vyhovovala by mi i 1) varianta ,takže pokud si zakoupím voucher 6490kč za dospělého,tak cena za dospělého není konečná,ale musí se doplatit ještě zbytek do těch 8990kč? A + tedy za děti :) Ale to pak nechápu ten voucher ,není lepší si to rovnou celé zaplatit u CK..

CK Experitour

Dobrý den, Míšo,
pokud kliknete na „tlačítko“ koupit, tak se zobrazí jednotlivé termíny. U termínu 19.7. – 28.7. je cena 8990 Kč. Tuto částku za dospělé zaplatíte celou na Slevomatu. Doplatek za děti pak v CK. Před nákupem určitě doporučuji rezervaci, protože se nám místa rychle plní. Rezervovaná místa Vám pak rádi podržíme do doby, než Vám příjdou vouchery. Přejeme pěkný den.

Míša

Dobrý den, kolik by nás vyšlo 19–27.7 dva dospělí a dvě děti 9–10let ,jestli rozumím tak jedno dítě muže spát s rodiči a jedno na přistýlce ? Kolik je tedy celková cena děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Míšo,
možnosti ubytování bychom měli ve Vašem případně hned tři: 1) Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou, kdy menší z dětí může spát na posteli s rodiči – záleží pouze na Vás, zda-li Vám to vyhovuje či nikoli. Cena by zde byla za dospělého á 8990 Kč, dítě na přistýlce by platilo 5.690 Kč a 2. dítě 3.690 Kč – cena celkem 27.360 Kč. 2) druhou možností je ubytování ve 4 lůžkovém studiu, zde by byla cena 31.190 Kč. 3) třetí možnost je ubytování ve dvou dvoulůžkových pokojích, kdy dospělý platí 8990 Kč a dítě 5.690 Kč – celkem 29.460 Kč. Záleží jen a pouze na Vás. Vouchery se kupují pouze pro dospělé osoby. Doplatky za děti byste uhradila v CK. Přejeme pěkný den.

Pavel

Dobrý den,pokud by jsme chtěli do hotelu Perunika a né do Vezhen,tak je cena stejná nebo je to za příplatek? Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Pavle,
hotel Perunika by byl s určitým příplatkem. Ten závisí na termínu, kdy byste cestoval. Pokud je toto doplňující dotaz k dotazu předchozímu a jednalo by se o termín 14.6. – 23.6., tak příplatke by činil 590 Kč. Pokud byste měl jakékoli jiné dotazy, jsme Vám k dispozici. S pozdravem, CK Experitour.

Pavel

1/Jaké počasí bývá na Zlatých píscích kolem 15.6 ?
2/chtěli bychom jet ve třech a měli by jsme zájem o dvoulůžkový pokoj a jednolůžkový. Kolik je příplatek za jednolůžkový pokoj v termínu od 14.6 – 23.6.
3/jakým způsobem máme uhradit příplatek za jednolůžkový pokoj,když kupujeme vouchery přes slevomat? Předem děkuji za odpovědi :-)

CK Experitour

Dobrý den, Pavle,
průměrná teplota vzduchu je v červnu 26°C, vody 21°C. Příplatek za jednolůžkový pokojv termínu 14.6. – 23.6. činí 1490 Kč. Před nákupem voucherů doporučuji předběžnou rezervaci v CK – místa Vám podržíme do doby, než Vám dorazí vouchery. Konkrétně Vámi vybraný termín je hodně naplněný (aktuálně však 3 místa máme). Doplatek za jednolůžkový pokoj by se doplácel bankovním převodem na účet CK. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Přejeme pěkný den.

Martina

Dobrý den, pokud bych jela sama s 10 letým synem v termínu od 23.8., platila bych tedy 1 voucher a syn by platil kolik? Děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, Martino,
v termínu od 23.8. do 1.9.2013 volná místa ještě máme. Cena za dospělého činí 8.590 Kč, cena za jedno dítě do věku 11,99 let, které je ubytováno s jedním dospělým na dvoulůžkovém pokoji činí v tomto termínu 5.390 Kč. Voucher byste tak zakoupila jeden a sníženou cenu za dítě doplatila bankovním převodem v CK. Volných míst v tomto termínu již není mnoho a v případě zájmu doporučuji předběžnou rezervaci – místa Vám pak podržíme do doby, než Vám příjdou vouchery. Přejeme pěkný den.

Aneta

Dobrý den. Vzdálenost hotelu od pláže (450m) je pouze vzdušnou čarou? Na mapě totiž nevidím žádnou přímou cestu. Děkuji.

CK Experitour

Dobrý den, Aneto,
od hotelu se dá jít nejprve po pěšině mezi stromky a poté po cestě. Vzdálenost by měla být zmíněných cca 450 metrů. Pokud byste raději hotel, který je blíže pláži, tak máme v nabídce ještě hotel Perunika. Příplatek za tento hotel se pohybuje od 490 Kč do 990 Kč v závislosti na termínu pobytu. V případě jakýchkoli dotazů se na nás neváhejte obracet. Přejeme krásný den.

Lucie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by pobyt v hotelu Perunika stál stejně jako v hotelu Vezhen. Děkuji za odpověď

CK Experitour

Dobrý den, Lucie,
pobyt v hotelu Perunika by byl s příplatkem. Ten je závislý na termínu kdy byste cestovala. Orientačně se však pohybuje od 490 Kč (nejlevnější termíny) do 990 Kč (nejdražší termíny). V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Přejeme pěkný den.

Karin

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, jestli je možný svoz z Ostravy do Brna, děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Karin,
svoz zajistit můžeme a to pro libovolný počet osob. Bude-li vás však málo a posílali bychom např. osobní automobil, cena bude neúměrně vysoká. Napište nám prosím v jakém termínu byste ráda cestovala a o kolik by se jednalo osob. Standartní svozy (autobusy) nevypravujeme. Přejeme pěkný den.

Jiřina Nodarseová

CHTĚLA BYCH ZNÁT TERMÍNY POBYTU.

CK Experitour

Dobrý den, Jiřino,
rozkliknete-li „tlačítko“ koupit, zobrazí se Vám všech 16 termínů včetně cen. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Přejeme krásný den.

Bohm Marek

Dobrý den mám dotaz kolik by nás vyšla celkem dovolená 2 dospele osoby a deti 11 a 14 let dekuji s pozdravem Bohm

CK Experitour

Dobrý den,
ubytování by v tomto případě bylo možné ve dvou dvoulůžkových pokojích nebo ve 4 lůžkovém studiu. Abychom Vám mohli říci cenu, potřebovali bychom od Vás znát vybrané termíny. Ty se Vám zobrazí po kliknutí na „tlačítko“ koupit. Napište nám prosím mailem požadovaný termín a vybranou variantu ubytování. Následně Vám pošleme kalkulaci. Přejeme pěkný den.

MONIKA

Dobrý den,chtěla jsem se optat kolik se platí za dvě děti ve věku 2/5 let.S dvěmi platícími osobami.Pakliže si zájezd koupím a nebude autobus zaplněn,bude zájezd zrušen?Děkuji za odpověd.

CK Experitour

Dobrý den, Moniko,
ve Vašem případě bychom zde měli až tři možnosti ubytování. První, nejlevnější je dvoulůžkový pokoj s přistýlkou, kdy nejmenší z dětí sdílí manželskou postel se dvěmi dospělými. Druhá možnost jsou klasicky dva dvoulůžkové pokoje. Tou třetí je čtyřlůžkové studio. Napište nám prosím do mailu o jakou možnost (možnosti) byste měla zájem a také v jakém termínu byste chtěli cestovat a rádi Vám napíšeme přesnou kalkulaci. O tyto zájezdy je zájem značný (toto je již několikátá akce na Slevomatu) a zatím nic nenasvědčuje tomu, že bychom byli nuceni rušit jediný z 16-ti vypsaných termínů. Přejeme krásný den.

Michaela Rjaibi

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kolik by stál pobyt pro 2 dospělé osoby a 2 děti (5+7 let) a zda je možné spojit 2 termíny (12.7–21.7+19.7–28.7) a kolik by to stálo ve stejném složení 2+2 (5a7 let)
 děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Míšo,
spojit dva termíny možné je. Ve Vašem případě bychom zde měli až tři možnosti ubytování. První, nejlevnější je dvoulůžkový pokoj s přistýlkou, kdy nejmenší z dětí sdílí manželskou postel se dvěmi dospělými. Druhá možnost jsou klasicky dva dvoulůžkové pokoje. Tou třetí je čtyřlůžkové studio. Napište nám prosím do mailu o jakou možnost (možnosti) byste měla zájem a rádi Vám napíšeme přesnou kalkulaci. Děkujeme. Přejeme krásný den.

svitlana pekha

dobrý den mohu se zeptat chteli bý to koupit řodicem jako dařek,je to mozne,a ese bydli v Pardubicach,gde bý nastupovali,z poz­dravem Svetlana

CK Experitour

Dobrý den,
samozřejmě, vouchery můžete koupit také v dárkovém provedení. U nás si pak buď pobyt zarezervují po obdarování sami rodiče, nebo to za ně můžete udělat Vy. Nejbližším nástupním místem z Pardubic je Prahy. Odjíždět budeme přímo z Hlavního nádraží v Praze. Přejeme krásný den.

Jajinka Grab

Dobrý den,
chci se zeptat, kolik by stál pobyt mého 12 letého syna. Můžete dát příklad z nejdražšího termínu. Jak jsem pochopila, tak poukaz bych objednala jen jeden a syna přiobjednala telefonicky u Vás? A jak je hrazena strava během cesty? Je to již v ceně nebo se bude cestou někde stavět na jídlo? Děkuji za info :)

CK Experitour

Dobrý den, pokud bychom brali TOP sezonu, tedy od 5.7. do 25.8., tak cena za dospělého činí 8990 Kč, cena za dítě 12 let (pokud mu již v odbě pobytu bude 12 let) činí 7.890 Kč. Poukaz byste v tomto případě koupila jeden a dítě byste doplatila v CK. Stravování začíná až v hotelu po příjezdu. Během cesty stravování ze strany CK zajištěno není. Stavět se bude na standartní pauzy u benzinových stanic. Doporučujeme si na cestu nějaké vzít s sebou. Pokud byste měla jakékoli jiné dotazy, neváhejte se na nás obracet. Přejeme pěkný den

Martin Židek

Dobrý den mohu se zeptat kolik stojí dítě od 3 let a jak je to s ubytováním jen 1 dospělí a jedno díte.Děkuji Židek

CK Experitour

Dobrý den, Martine,
pokud je na pokoji jeden dospělý a jedno dítě ve věku 3 roky, tak dítě bude mít zvýhodněnou cenu oproti dospělému. Záleží však v jakém termínu byste chtěl cestovat. Napište nám prosím nejlépe do mailu vybraný termín a tuto variantu. Rádi Vám pak napíšeme přesnou cenu za dítě. Přejeme krásný den.

Radek Adamec

Kdy by byl přesný odjezd z Jihlavy u termínu 2.8.? děkuju …

CK Experitour

Dobrý den, Radku,
přesný čas odjezdu zatím stanovený není. Budeme jej zasílat klientům 14 dní před odjezdem. Orientačně však můžete počítat s časem kolem poledního. Přejeme pěkný den.

Daniel Matějíček

Dobrý den,

na které termíny platí tato sleva ? Koukal jsem na ceny přímo na stránkách Experitour a je jasné, že v sézoně tato dovolená bude dražší. Proto se ptám, na jaké termíny platí tato sleva ? Předem děkuji za odpověď.

CK Experitour

Dobrý den, Danieli,
pokud kliknete na „tlačítko“ koupit, tak se Vám zobrazí všech 16 termínů. Cena se zde liší, ale i v top sezoně zde máme akční nabídku. Pokud byste měl jakékoli dotazy, neváhejte se na nás obracet. Přejeme krásný den.

Sára

Dobrý den, rádi bychom na tuto dovolenou jeli 3. Platí se za neobsazené lůžku na pokoji, v případě že ano, kolik činí doplatek. Event. zda CK přidělí někoho na pokoj. Děkuji

CK Experitour

Dobrý den, Sáro,
pokud jste tři, tak jsou k dispozici dvoulůžkové pokoje s přistýlkou. Pokoje jsou prostorné a i ve 3 budete mít pohodlí. Osoba na přistýlce navíc bude mít zvýhodněnou cenu. Nebo byste raději dvoulůžkový pokoj a jednolůžkový? V případě jednolůžkového pokoje se pak za neobsazené lůžko platí. Příplatek se pohybuje od 890 Kč do 1890 Kč v závislosti na termínu. Přejeme krásný slunný den.

Hana Kabešová

Kdy je přesný odjezd na zájezd?

CK Experitour

Dobrý den, Hanko,
odjezdy jsou od 31.5. do 13.9. každý pátek. Z Prahy budeme odjíždět kolem 11 hodiny dopolende. Přesný čas odjezdu Vám v případě zakoupení zájezdu zašleme přibližně 14 dní před odjezdem. Orientačně však s 11 hodinou můžete počítat. Z Jihlavy by byl odjezd po 12 hodině, z Brna kolem půl druhé. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Přejeme krásný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru