Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Elektrický obědový box Beper pro snadný přenos jídla i jeho ohřátí

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jana

Dobry den, je zde moznost osobniho odběru abychom to stihli dat jako Vánoční darek?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, Osobní odběr je možný přes Zásilkovnu(1417 po­boček)
69 Kč (do 7 prac. dní) Hezký den.

Kallerová Zdenka

Dobrý den, 26.11.2018 jsem si objednala tento box. Zboží současně s ním objednané mi již došlo, ale box ještě ne. Chtěla bych se zeptat, kdy mi dojde.
Variabilní symbol: 6374828626
Děkuji Kallerová

MIXTON ELEKTRO

Dobrý den, zboží jsme Vám odesílali již 22.11. prostřed­nictvím Zásilkovny. Jiné zboží, než je tento box, jste u nás objednané neměla. O odeslání zboží, příjmu zboží na pobočce Zásilkovny i nutnosti vyzvednout si zboží do termínu uložená jste byla několikrát informována prostřednictvím SMS zprávy přepravní společností Zásilkovna. Bohužel, zboží nebylo do včerejšího dne vyzvednuto a vrací se nyní na náš sklad. Spojte se s námi prosím na tel. čísle 736745870, abychom celou situaci vyřešili. S přátelským pozdravem mixton.cz

Karolína Herdová

Dobrý den, jaké jsou rozměry vnitřních nádob? Celkový rozměr je ten rozměr balení? Děkuji

MIXTON ELEKTRO

Dobrý den Karolíno, omlouváme se za pozdní reakci. Rozměry hlavní jsou následující:
18×18cm a hloubka cca 5,5cm
jedná se u rozměr celého boxu, celkový rozměr výrobku je pak cca o 1cm větší
hlavní box se pak dá pomocí přepážek rozdělit na 2 nebo 4 oddíly a tím od sebe oddělit jednotlivé složky pokrmů
součástí jsou i dvě malé uzavíratelné dózy ( rozměr výška cca 5cm a průměr cca 7,5cm)

S přátelským pozdravem
Radek
mixton.cz

Jiřina

Dobry den, mohu se zeptat na snadnost udrzby boxu? Tedy jak komplikovane muze byt jej cistit.. zda se vyjimatelne misky daji vlozit do mycky na nadobi? Mnohokrat dekuji za info

MIXTON ELEKTRO

Dobrý den,
čištění je velice jednoduché – všechny vyjímatelné části můžete umývat i v myčce a pokud by došlo k znečištění nevyjímatelné části boxu, tento stačí očistit vlhkým hadříkem.
Hezký den Vám přeje
mixton.cz

Michaela

Dobrý den, něco podobného už chvíli sháníme. Zajímala by mě funkčnost oné redukce do auta. Podle obrázků nevidím, jak se to dá napojit.

Další dotaz je ohledně ohřevu – píšete, že to má „přihrádku“ např. na salát nebo na předkrm – to se pak ale celé ohřívá společně, nebo jak to funguje?

Předem děkuji za odpověď, Michaela.

MIXTON ELEKTRO

Dobrý den Michaelo, děkujeme za Vaše dotazy.
Zapojení v autě je velice jednoduché – součástí boxu je kabel s tzv. autokonektorem, který propojíte na příslušném místě s boxem a v autě pak zasunete konektor do autozástrčky, neboli cigaretové zástrčky ( zdířka autozapalovače ), které má každé auto na palubní desce.
Vnitřní uspořádaní boxu pak sestává z velké pevně připojené misky, ve které dochází k samotnému ohřevu a kterou lze pomocí dvou plastových přepážek rozdělit až na 4 samostatné oddíly a oddělit si tak jednotlivé druhy pokrmů. Součástí jsou i dvě uzavíratelné vyjímatelné misky. Ohřívá celá plocha velké misky, tj. pokud nechcete např. ohřívat zeleninu, tu je nutno vyjmout, jinak to udělat nelze. Pro pokrmy, které nechcete ohřívat, je proto vhodné požívat uzavíratelné misky. Budete-li se chtít na cokoliv k tomu ještě zeptat, kontaktujte mě prosím na telefonu 736745870. Děkuji. Radek, mixton.cz

Ivana Kubicová

Dobrý den, prosím o info, jak dlouhá je doba ohřevu jídla. Děkuji.

MIXTON ELEKTRO

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Bohužel nelze na něj přesněji odpovědět, protože doba ohřevu jídla je velmi individuální – záleží na druhu a typu ohřívaného pokrmu, z čeho se skládá, tedy jeho konzistence, obsahu vody i vstupní teplotě ( studené jídlo z lednice, pokojová teplota jídla atd. ) a samozřejmě množství.
Přesnější představu lze získat skutečně jen vlastní praxí .-). Obecně ale samozřejmě můžeme hovořit o desítkách minut, rozdíl bude také, zda k ohřevu využijete síťové napájení nebo autokonektor při cestách. Hezký den přeje Radek Matuška, mixton.cz

Milena Rykrová

Dobrý den, prosím o info o výrobci – potřebuji vědět, zda je bezpečný (plast) i pro ohřev jídla pro malé děti. Děkuji.

MIXTON ELEKTRO

Dobrý den, výrobcem je italská firma BEPER, viz jejich webové stránky beper.com. Výrobek samozřejmě splňuje veškeré zákonné a bezpečnostní normy a předpisy pro prodej tohoto výrobku v EU.
Radek Matuška, mixton.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru