Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pro všechny milovníky hub: Časopis Houby & houbaři, kompletní ročník 2018

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Lada Ž.

Dobrý den,dne 7.12.2018 jsem zaplatila za časopisy,ale zatím mi voucher nepřišel.Platila jsem bankovním převodem a platba odešla.

Slevomat.cz

Dobrý den, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den

Jana P.

Dobrý den,
když si objednám casopisy dnes (12.12.2018), prijdou mi jeste pred Vánocemi?
Děkuji,
Jana P.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Objednávka je rozdělena do několika zásilek, aby nedošlo k přehlcení poštovní schránky. Je možné, že některá ze zásilek dorazí ještě do Vánoc. Nicméně kompletní objednávku byste měla mít, dle podmínek akce, do 3–6 týdnů od registrace voucheru. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Michaela Herzánová

Dobrý den, prosím o info, zda je možné zakoupit teď, ale potřebovala bych, aby první zásilka byla odeslána až po Vánocích, chtěla bych to dát jako Vánoční dárek. Ještě by mě zajímalo jestli přijde všech 10 čísel najednou? Děkuji za odpověď Michaela

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za přízeň. První zásilka dorazí zhruba do 10 pracovních dní od registrace voucheru. Pokud tedy chcete někomu darovat, doporučujeme zadat nejdříve adresu svoji a po Novém roce ji změnit na obdarovaného. Výtisky jsou zasílány v několika zásilkách, aby nedošlo k přehlcení poštovní schránky. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Eva

Dobrý den, objednala jsem verzi 10 čísel roku 2018. Zatím mi přišly 2 speciály a čísla 3–4,5,6,7,9,10. Tedy zatím 8 časopisů. Která čísla mám ještě očekávat, prosím? Děkuji.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Kontaktujte nás prosím na e-mail akce@epublishing.cz. Vaši objednávku překontrolujeme. Děkujeme.

Yana Troshchynska

Dobry den,

Chtěla bych vědět, jak ten časopis bude chodit? Protoze uz je konec roka 2018, to znamena, ze několik vydání prijde měsíčně? Dekuji predem za odpoved.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Ano, již vydané výtisky dorazí v několika zásilkách během 3 až 5 týdnů. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru