Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Netradiční výuka angličtiny zábavnou formou na stránkách English Attack! Filmové ukázky, seriály, hudební klipy i hry. Naučte se English třeba od Lady Gaga se slevou až 70%!

4,1 / 5 Entertainment Learning SAS Paříž  (mapa) 82 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
English Attack

Dobrý den,
je mi líto, že máte tento problém. Prosím, podívejte se na home page, po pravé straně asi v polovině je okno s označením Překlad, které by mělo být automaticky nastaveno na angličtina – čeština. Pokud tomu tak není, klikněte na Nastavení a zadejte si češtinu. Pokud Vám to ani poté nepůjde, dejte nám, prosím vědět.

Kája

Dobrý den,
když zakoupím dva poukazy, mohu aktivovat na dva roky?
Co když Vaše stránky za měsíc zkrachují – vrátíte nám peníze za nevyužitý čas, co bude zbývat?
děkuji Kája

English Attack

Dobrý den,
bohužel není možné koupit dva poukazy a provést aktivaci na dva roky.
Naší záměrem není zkrachovat :), ale rozumím Vašim obavám. V nabídce jsou i poukazy na jeden měsíc či šest měsíců.

Kateřina Hendrychová

Dobrý den, seriály a ukázky jsou v angličtině a s anglickými titulky?

English Attack

Dobrý den,
ukázky z filmů a seriálů jsou v angličtině bez anglických titulků. Lekce jsou založené na schopnosti porozumět anglickému mluvenému projevu. Jsou zde tři úrovně – snadná, střední a pokročilá.

Rob

Za tuto nabízenou konkrétní slevu 480,– Kč tedy dostanu neomezený přístup na 6 měsíců?

English Attack

Dobrý den,
ano, pokud si koupíte Booster Pass za zvýhodněnou cenu 480 Kč budete mít neomezený přístup k celému obsahu na stránkách English Attack po dobu 6 měsíců.

Pavka

Dobrý den,
vyzkoušela jsem si jen v rychlosti to, co máte na stránkách „zdarma“ a musím říci, že by mě štvalo neustálé vyskakovací okno na překlad, kde jsem si asi stokrát zvolila češtinu (Czech) a neustále mi to nabízí první z jazyků v nabídce (Africana). Okno nelze zavřít ani s ním nic jiného udělat než jen potvrdit. Za těch pár minut, co jsem to zkoušela, jsem tímto oknem naprosto znechucená!

English Attack

Dobrý den,
s tímto problémem se na nás ještě nikdo neobrátil. Prosím, ujistěte se, že nepoužíváte PROXY server; pokud se na stránky díváte v ČR, jsou automaticky v češtině. Prosím, ujistěte se, že používáte standardní browser např. IE, Firefox, Chrome, Safari apod. Stránka není v jazyce Africana, takže se Vám tento jazyk ani nemůže zobrazovat v nabídce jazyků. V případě potřeby je jazyk možné nastavit také na horní liště.

Daniela

Dobrý den,chci se zeptat,když si koupím pas na 6 měsíců,tak od zakoupení a spuštění je pouze půl roku tato stránka pro mne přístupná?I když se na ní dostanu třeba jen jednou za týden?Děkuji

English Attack

Dobrý den,
pokud si koupíte Booster Pass na 6 měsíců, budete jej moci používat pouze po dobu 6 měsíců od jeho aktivace na stránkách English Attack. Je pouze na Vás, jak často budete stránky využívat. Pro rychlejší pokrok v jazyce doporučujeme stránky používat každý den. Obsah stránek se aktualizuje každý den.

Eli

Dobrý den,
mohou se na jeden účet učit dva lidé, resp. mohu si na jednom účtu vytvořit dva podprofily? Předpokládám, že s profilu je vidět nějaká statistika :)

English Attack

Dobrý den,

bohužel není možné vytvořit si na jednom účtu dva profily. Jeden Booster Pass je platný pouze pro jeden účet. U svého profilu budete mít přehled o získaných odznacích a bodech. Obsah stránek je aktualizovaný každý den.

Petra Lehká

Dobrý den, je toto vhodné i pro začátečníky?

English Attack

Stránky English Attack nejsou přímo navrženy pro absolutní začátečníky, jsou určeny pro úrovně elemantary (falešný začátečník) a vyšší, ale přesto je i úplný začátečník může ke studiu angličtiny využít, a to z níže uvedených důvodů: 

  • stránky jsou rozděleny na tři úrovně obtížnosti: easy (snadná), medium (střední) a harder (pokročilá)

  • všechny instrukce jsou v češtině a také pohybem kurzoru jsou slovíčka automaticky překládána do češtiny

  • součástí stránek jsou i obrázkové slovníky a poslechová cvičení, která jsou vhodná i pro začátečníky

Pokud si nejste jistá, zda jsou pro Vás tyto stránky vhodné, můžete si koupit Booster Pass pouze na 1 měsíc, abyste je vyzkoušela.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru