Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

15 dní cestovního pojištění AXA ASSISTANCE! Prázdniny v klidu a LIBOVOLNÝ POČET pojištěných osob i dní se slevou 65 %.

4,6 / 5 AXA ASSISTANCE Praha  (mapa) 1 302 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Marcela

Dobrý den.
Jedeme do CHorvacka 19.6–28.6 dva dospělí dvě děti věk 9,15.Autem k moři individualně.Vzta­huje se to i na cestu.Kolik potřebuju voucheru.Děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
potřebujete 3 vouchery.

Dana

Zahrnuje toto pojištění při cykloturistice v Izraeli i výjezdy na palestinská území (Betlém, Hebron atd.)?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
ano, tyto palestinské autonomní oblasti spadají pod územní platnost Izrael. Nicméně chci upozornit na výluku, pokud škodná událost nastala při cestě, na kterou pojištěný nastoupil po tom, kdy Ministerstvo zahraničních věcí ČR vyhlásilo, že nedoporučuje občanům cestovat do daného státu či oblasti.

Jakub Nedvěd

Dobrý den, o prázdninách bychom rádi podnikly autem cestu po vybraných zemích Evropy (Německo, Rakousko, Švýcarsko, Francie, Španělsko, Itálie, Řecko), je možné využít pojištění i na takový typ cestování?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
ano, i na takovou dovolenou lze balíček použít.

Eva Henterová

Platí cena 149 Kč i pro osobu nad 7O let?

Děkuji.

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
bohužel tento balíček nelze pro osoby nad 70 let využít. Navštivte www.axa-assistance.cz/ipus, kde si můžete takovéto cestovní pojištění sjednat.

trakackac

Dobrý den, při odjezdu budu mít 15 měsíční dítě i ono musí být zvlášť pojištěno, nebo je pojištěno s rodiči??děkuji za info Katka

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
potřebujete zvláštní pojištění i pro Vaše dítě.

Majka

Dobrý den,
manžel jezdí občas pracovně do zahraničí. Dříve mu pojištění hradil zaměstnavatel, dnes si ho musí hradit sám. Může využít také toto pojištění a bude se na něj vztahovat pojistné plnění v případě, že by se mu něco stalo při práci?
Děkuji za odpověď.

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
pokud jede na obchodní pracovní cestu, může využít toto cestovní pojištění. V případě manuální práce je potřeba uzavřít odlišné pojištění. Podívejte se na www.axa-assistance.cz/ipus, kde naleznete cestovní pojištění na míru Vašim potřebám.

Petr

Chci se zeptat zda je volání na asistenční linku zpoplatněno, případně jakým tarifem? děkuji za odpověď

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
volání na asistenční linku je zpoplatněno standardním tarifem Vašeho operátora pro volání ze zahraničí.

Vláďa

Dobrý den,, když budu aktivovat pojičtění tak je datum od kdy bude pojištění platné nebo je to od okamžiku aktivace.Děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
při aktivaci si sám zvolíte datum, od kdy bude pojištění platné.

Jiří Bláha

Rybolov v Norsku obnáší ubytování ve skvěle vybavené chatě a v pronajatém člunu délky cca 6 metrů a šířky cca 1,3 metru se závěsným motorem o výkonu cca 40 HP pořádáme vyjížďky na moře za rybami do vzdálenosti cca 2 km od pobřeží, nebo mezi fjordy. Pro pojištění odpovědnosti se mi jedná se mi o to, jestli pokud s lodí (pronajatou od majitele střediska) někde omylem „štrejchnu“ o mělčinu a poškodím vrtuli, případně celý propiler, zda se na to pojištění vztahuje. Děkuji za odpověď

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
bohužel se pojištění nevztahuje na případy odpovědnosti za škodu způsobenou provozem a v důsledku provozu vozidla nebo dopravních prostředků… (dopravním prostředkem jsou jakákoliv plavidla, tedy i motorový člun). Vámi popsaná situace tedy pojištěním krytá není.

Hana Křešťáková

Dobrý den.Máme v plánu jet se zájezdem do Chorvatska na 8 dní.V ceně už pojištění máme,dali by jsme si to vaše až od 2 dne pobytu,v případě nějaké nehody bude plnění z obou pojištění? Např.2 x plnění při úrazu.Děkuji za odpověď.

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
můžete mít uzavřená dvě cestovní pojištění. Pokud mají totožný rozsah krytí a jste třeba hospitalizovaná, hlásíte událost pouze jedné pojišťovně. Ale pokud totožný rozsah nemají, hlásíte událost na pojišťovnu, která Vám rizika lépe kryje.

Jiří Bláha

Vztahuje se pojištění na rybářské dovolené? Cesta autem po Evropě (Norsko) a plavba na rybářských člunech. Kryje škoda na majetku i případné poškození pronajatého rybářského člunu?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
je těžké odhadnout co všechno budete na dovolené provozovat. Pojištění se vztahuje na běžné cestování, nekryje žádné nebezpečné ani nestandardní aktivity. A k Vašemu druhému dotazu, součástí je také pojištění odpovědnosti za škodu na majetku do výše 500 000 Kč.

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
tento balíček neobsahuje pojištění zavazadel.

Honza

Dobrý den letíme v létě na Djerbu na 10dní (4dospělý,1dítě věk 5 let, a dva ve věku 16,17let) Kolik budem potřebovat voucherů děkuji :)
A prosim Vás obsahuje tento balíček pojištění zavazadel Děkuji :)

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
tento balíček neobsahuje pojištění zavazadel.

Šárka

Dobrý den, kolik voucherů potřebuji pro 2 dospělé a jedno dítě 2,5 roku na 7 dnů na Rhodos ?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

potřebujete 2 vouchery.

Petra Převrátilová

Dobrý den,
pro 3 dospělé osoby a jedno dítě na 7 dní do Chorvatska potřebuji 3 vochery?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
jedná se celkem o 4×7 dní, což pokryjí dva vouchery.

Martina Brožová

Dobrý den, letíme s cestovkou do Egypta, během dovolené podnikneme výlet autobuem nebo mikrobusem určitě do Luxoru a také nějaký výlet na lodi. Vztahuje se pojištění i na nehody, při těchto činnostech (např. kdyby došlu k autohavárii)? a které činnosti hodnotíte za rizikové a nevztahuje se to na ně?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
pojištění se Vám vztahuje i na výlety na dovolené. Rizikové činnosti jsou například potápění (kromě šnorchlování), jízda na banánu a další. Kompletní výčet naleznete v pojistných podmínkách, které jsou k nahlédnutí na stránce www.axasleva.cz.

David

Dobrý den v létě jedem Do Tuniska na Djerbu chtěl bych se zeptat jestli se toto pojištění stahuje i na tuto lokalitu :) Děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

ano, vztahuje se i na oblast ostrova Djerba.

Jana

Dobry den, rok a pul stare dite potrebuje na 14 denni dovolenou extra voucher, nebo staci tyto vouchery koupit pro jeho rodice? Dekuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
každá osoba (včetně dětí) musí mít svoje pojištění, takže nestačí pojistit pouze rodiče.

Milan

Kryje toto pojisteni i cele uzemi Spicberku, respektive souostrovi Svalbard?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
ano, území Špicberku patří pod Norsko, takže se na něj vztahuje tento balíček cestovního pojištění.

Mrázová Pavlína

Dobrý den, zájímá mně zda je možné pořídit prostřednictvít této slevy také dražší pojištění „Komfort“ za 579,– Kč, které se nabízí v odkaze pojišťovny AXA. Zda je možné tento rozdíl nějak doplatit!? Děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
tato akce se vztahuje pouze na program Referance a není možné doplatit rozdíl. Pokud Vám rozsahem nabízený balíček nevyhovuje, můžete navštívit stránky www.axa-assistance.cz/ipus a koupit si tam cestovní pojištění „na míru“ podle Vašich potřeb.

Jan Bezemek

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kolik potřebuji zakoupit voucherů na cestu do Chorvatska. 9 dní i s cestou – 2 dospělí, dítě 9 let a druhé 1 rok. Stačí dva vouchery??? děkuji za odpověď

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
pro 9 denní cestu 3 osob Vám stačí 2 vouchery (balíčky).

Petra

Dobrý den,
vztahuje se pojištění i na Mallorcu (počítám, že ano, ale raději ověřuji)? A chápu dobře, že pro 4 osoby – 2 dospělé do 69let a dvě děti (6 a 2 roky) na 10 dnů by bylo potřeba zakoupit 3 balíčky?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
ano, pojištění se vztahuje i na Mallorcu a pro 4 osoby na 10 dní Vám postačí 3 balíčky.

Miki

Dobrý den,


14-tidenní pobyt v Itálii naši čtyřčlenné rodiny pokryjí 4 Vaše vouchery. Pokryjí nám ryzika mnoha atrakcí během návštěv v zábavních italských parcích /např. Gardaland/ či v Acquaparcích, jízda na delfínech a pod.?
Jaké pojištění nám doporučíte na cestu vlasním autem tam a zpět /s noclehem/? 


Předem děkuji za odpověď.
AXA ASSISTANCE

Dobrý den,

ano, Vaši dovolenou pokryjí 4 vouchery. Rizika spojená s návštěvou zábavních parků máte kryta.
Pokud máte zájem o širší rozsah pojištění, podívejte se na www.axa-assistance.cz /ipus a vyberte si cestovní pojištění podle Vašich potřeb.

Lucka

Dobrý den, chci se zeptat jedem na 14 dní do Chorvatska 2 dospělí a 2 děti (2 roky 5 let). Tak potřebuji 4 vouchery ?

 Děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
ano, na tuto cestu potřebujete 4 vouchery.

Jan Zakopčaník

Dobrý den, je možné si dokoupit pojištění zavazadel a další extra služby děkuji

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
bohužel není možné si k tomuto produktu zakoupit žádné další připojištění ani služby. Podívejte se na stránky www.axa-assistance.cz, kde si můžete zakoupit cestovní pojištění přesně podle Vašich potřeb na míru.

jana

dobry den. som zo slovenska, planujem ist do chorvatska. mozem pouzit na poistenie vami ponukany produkt?

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
balíček Vám bude platit v Chorvatsku a můžete si jej zakoupit. ALE: pojištění Vám nebude platit ve státě, kde máte trvalý pobyt + ve státě, kde si platíte veřejné zdravotní pojištění.

Vlasta

Dobrý den,
pro 2leté dítě potřebuji samostatný voucher, nebo je pro cestu pojištěno s rodiči?
Děkuji.

AXA ASSISTANCE

Dobrý den,
pro dítě potřebujete samostatný voucher, aby bylo na cestu pojištěno.

Nikča

Dobrý den,
o prázdninách jedeme na Slovensko – 3lidé a ne na víc jak 5dnů, takže by nám stačil 1voucher, ale já tou dobou budu 7–8m těhotná. Vztahuje se i na nenarozené miminko pojistka ? Kdybych náhodou předčasně začala rodit nebo se objevily nějaké komplikace, je pojištěné i moje nenarozené dítě?

Axa Assistance

Dobrý den,

na cestu pro 3 osoby na 5 dní stačí 1 voucher. Bohužel jakékoliv komplikace po 26. týdnu těhotenství jsou zahrnuty ve výlukách z pojištění.

Martin

Dobrý den, chci se zeptat, zda stačí pro 3 osoby na 10 dní zakoupit 2 vouchery a zda se plnění vztahuje na cestování na motorce. Děkuji za odpověď

Axa Assistance

Dobrý den,

ano, pro 3 osoby na 10 dní stačí zakoupit 2 vouchery.
Podruhé ano, pojištění se Vám vztahuje i na výlet na motorce, pokud se ovšem nejedná o organizovaný závod. Pokud se na motorce vybouráte, tak Vám uhradíme náklady na léčení, stejně jako kdybyste si zlomil nohu například při rekreačním sportu. Tyto náklady Vám uhradíme bez ohledu na to, zda Vaši nehodu zaviníte sám nebo ji zaviní někdo třetí.

Lenka

Dobrý den,vždy když jsme se pojišťovali do zahraničí,tak jsme měli s sebou kartičky od toho pojištění,jak je to v tomto případě.

Axa Assistance

Dobrý den,

i v tomto případě dostanete kartičky. Budou Vám zaslány emailem po aktivaci pojištění.

Jana

Dobrý den,
chci se zeptat, zda toto pojištění platí i pro Tunis. Děkuji

Axa Assistance

Dobrý den,

ano pojištění se vztahuje na zeměpisnou oblast Evropy, dále pak Turecko, Izrael, Tunisko, Kanárské ostrovy a Egypt.

MAKY

Dobry den chtela bych se zeptat kdyz jedeme do Italie na 8 dni a je nas 7 vcetne deti staci nam 4 vouchery?Dekuji

Axa Assistance

Dobrý den,

ano, 4 vouchery Vám stačí pro 7 lidí na 8 dní.

Jitka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, vím že pojištění zavazadel není v balíčku. Ale když si zakoupíme balíček komfort, pojištění zavazadel se bude vztahovat i když zavazadlo předáme dopravci? Děkuji

Axa Assistance

Dobrý den,

při variantě Komfort se pojištění zavazadel nevztahuje na odcizení z úschovní schránky nebo pokud byla před událostí předána dopravci. Bohužel se dnešní akce vztahuje pouze na variantu Reference.

libor

Dobrý den, turistiku v Rakousku toto zahrnuje? A cykloturistiku? Děkuji. A ještě jeden dotaz- platí pojištění i na Guadeloupe- sice daleko, ale francouzské území?Děkuji

Axa Assistance

Dobrý den,

Turistika po vyznačených trasách se stupněm obtížnosti menším než T2 a do 3 500 m.n.m. je v pořádku.
Cykloturistika po vyznačených trasách (nevztahuje se na terénní sjezdy a sjezdy na horských kolech) je také kryta.
Guadeloupe je na území Karibiku a balíček již nepokrývá toto území (pouze Evropa).

Zdeněk

Je pojištění nějak omezeno věkově? Děkuji za odpověď.

Axa Assistance

Dobrý den,

pojistit je možné osoby, jejichž věk v době aktivace pojištění nepřesáhl 69 let.

Marek

Dobrý den, píšu vám ohledně té plavby. Jedná se o týdenní plavbu výletní lodí Divina z Benátek, přes Bari, Olymp, Izmír, Istanbul, Dubrovník a zpět do italských Benátek.
Děkuji za odpověď. Marek

Axa Assistance

Dobrý den,

pojištění se na plavbu výletní lodí vztahuje.

Zlata P.

Děkuji za odpověď. A obsahuje toto pojištění i pojištění zavazadel? Pokud ne, dají se zvlášť připojistit a za kolik případně? Děkuji :-)

Axa Assistance

Dobrý den,

toto pojištění neobsahuje pojištění zavazadel a nelze jej připojistit navíc. Pojištění zavazadel poskytujeme na www.axa-assistance. cz v sekci Individuální cestovní pojištění, kde si můžete zakoupit naše cestovní pojištění „na míru“.

Libor Cenigr

Dobrý den, Rakousko na 10 dní, 2 dospělí a dvě děti 16 a 10 let. Kolik poukazů potřebuji?
 Děkuji

Axa Assistance

Dobrý den,

celkem budete potřebovat 40 pojištěných dní, tudíž je potřeba zakoupit 3 balíčky pojištění.

Marek

Dobrý den, chysstám se na týdenní plavbu středozemním mořem z Benátek až do Istanbulu a tak se chci zeptat, zda platí toto pojištění a plavbu lodí.
Děkuji a přeji krásný den.

Axa Assistance

Dobrý den,

prosíme o upřesnění způsobu plavby (druh lodě).
Děkuji.

Jitka Flösslerova

Dobrý den ,platí pojištění i pro ferraty?

Axa Assistance

Dobrý den,

Bohužel ne, balíček je hotový produkt, který kryje běžné aktivity. Můžete si ale zakoupit na našem webu www.axa-assistance.cz klasické cestovní pojištění „na míru“, kde si můžete připojistit i ferratu, na kterou se chystáte.

Zlata P.

Dobrý den, pokud pojedeme s přítelem na dovolenou na 8 dní, je možné zakoupit toto pojištění a pak si ten jeden dva dny dopojistit zvlášť? Myslím, že by s tím neměl být problém že? Děkuji

Axa Assistance

Dobrý den,

pokud si balíček aktivujete pro 2 osoby na 7 dní (pojištění musí být rovnoměrně rozloženo mezi všechny pojištěné osoby), můžete si dopojistit další dva dny zvlášt na našich stránkách www.axa-assistanc.cz v sekci Individuální cestovní pojištění.

Renata Macháčková

Dobrý den,
kolik poukazů musím koupit pro dospělou osobu a 12 dítě na 10 doChorvatska, Zřejmě dva jestli jsem to dobře pochopila.
Děkuji za odpověď
Macháčková R.

Axa Assistance

Dobrý den,

máte pravdu, pro dvě osoby na 10 dní je nutné zakoupit 2 balíčky pojištění.

Marcela Pajurková

Dobrý den chápu tedy dobře, když využiji 2 vouchery pro: 4 osoby na 7 dnů na Slovensku …Děkuji

Axa Assistance

Dobrý den,
ano, pro 4 osoby na 7 dnů na Slovensko využijete 2 balíčky.

Zlata

Dobrý den,
vztahuje se pojištění i na atletiku, respektive skok o tyči? Děkuji

Axa Assistance

Dobrý den,

atletika je řazena mezi rizikové sporty a tyto sporty balíček nekryje.

Petra Hubáčková

Dobrý den, můžy využít voucher pro jednu osobu na 12 dnů a zbylé 3 dny pro druhou osobu? Děkuji

Axa Assistance

Dobrý den,

pojištěné dny musíte dělit rovnoměrně mezi všechny pojištěné osoby.
Ve Vašem případě by jste musela zakoupit 2 balíčky- 1 pro Vás na 12 dní a druhý na 3 dny pro druhou osobu.
Nevyužité dny Vám propadají.

Christian Chodera

Dobrý den, vztahuje se tento balíček i na lyže a snowboard? Děkuji za odpověď

Axa Assistance

Dobrý den,

tento balíček zahrnuje krytí běžných sportů. Lyžování i snowbording po vyznačených trasách se řadí mezi běžné sporty.

Karolínka Vrkoslavová

Dobrý den,


chci se zeptat, jestli když jedu v létě 2 dva měsíce do Španělska, jestli se dají vouchery koupit tak, že bych si koupila 4 a platilo by mi to ? 


Děkuji.
Axa Assistance

Dobrý den,


balíčky si můžete tak zvaně „spojovat“, při aktivaci zadáte kód z prvního balíčku, kliknete na „Vložit další balíček“, zadáte kód z druhého balíčku, tento postup opakujete, dokud nemáte potřebný počet pojištěných dní, na ty se poté pojistíte. 


Pokud jedete do Španělska na 2 měsíce, můžete si zakoupit 4 balíčky, získáte tak 60 dní, které by Vám měly stačit.
Jana

Dá se k balíčku přikoupit pojištění zavazadel?

Axa Assistance

Dobrý den,

V rámci balíčku bohužel ne, jinak pojištění zavazadel poskytujeme na www.axa-assistance. cz v sekci Individuální cestovní pojištění, kde si můžete zakoupit naše cestovní pojištění „na míru“.

Miroslav

Dobry den.
Pojisteni se vztahuje na Evropu. Do Evropy pocitate i Rusko? Konkretne Moskvu a okoli (geograficky to Evropa je). Dekuji.

Axa Assistance

Dobrý den,

ano geograficky evropská část Ruska je zahrnuta do balíčku.

Julie Boušová

Dobrý den,
jak vyřešit pojištění 3 dospělých osob na dovolenou k moři? Děkuji

Axa Assistance

Dobrý den,

počtem osob vynásobte počet dní a podle toho zakupte vouchery.
Např. 3 osoby na 10 dní = 30 dní – to znamená 2 vouchery.

Petra

Dobrý den. Je možné pojištění čerpat ve více fázích? např. pojedu na 4 dny do británie v dubnu, a v červnu na 11 dní do Rakouska, dá se to takto rozdělit pro 1 osobu?

Axa Assistance

Dobrý den,

bohužel není možné rozdělit balíček na více cest.
V tomto případě si můžete zakoupit 2 vouchery na každou cestu do zahraničí.

Helena

Dobrý den, vztahuje se pojistka i pro cestu na Korsiku? Díky za odpověď

Axa Assistance

Dobrý den,

Korsika spadá pod správu Francie, pojištění se tudíž vztahuje i na tuto cestu.

Lenka Pospíšilová

Bude platit i do Arabských Emirátů ???

Axa Assistance

Dobrý den,
tento balíček se vztahuje pouze na Evropu, pojištění do jiných částí světa si můžete sjednat na našich stránkách www.axa-assistance.cz v sekci Individuální cestovní pojištění.

Lenka

Jak mohu vyřešit 2 osoby- 10denní zájezd ?

Axa Assistance

Dobrý den,

pro 2 osoby na 10 dní je potřeba zakoupit 2 balíčky pojištění.

V.

Vztahuje se toto pojištění i na sporty? Jedu v létě na jachtu, tak se chci zeptat, jestli bych pojištění mohla uplatnit.
 Děkuji

Axa Assistance

Dobrý den,


Jachting spadá mezi sporty, které v rámci balíčků bohužel nejsou pojištěny. 


Markéta

Dobrý den, nejde udělat i nějaký balíček pro celý svět? Určitě by ho využilo hodně lidí, jedu do Ameriky a sháním, a vím, že AXA je velice dobrá na pojištění. Děkuji

Axa Assistance

Dobrý den,
balíček má platnost pro Evropu, pojištění do jiných částí světa si můžete sjednat na našich stránkách www.axa-assistance.cz

Vltavín

Řeší toto pojištění i repatriaci pro případ velmi vážného úrazu nebo dokonce úmrtí? (Nechci malovat čerta na zeď ale i tyto případy se mohou stát).

Axa Assistance

Dobrý den,
ano toto pojištění zahrnuje i rapatriaci na území ČR.
Před úkonem je nutné se domluvit s asistenční službou.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru