Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Protizánětlivé ošetření aknózní pleti Face-Up pro ženy i muže

4,4 / 5 Salon Annette Praha - Karlín  (mapa) 42 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lada

Dobry den,

zajimalo by me, jestli je kosmetika Salvus testovana na zviratech.

S pozdravem
 Lada

Salon Annette

Dobrý den, kosmetika Salvus NENÍ testována na zvířatech, ale na lidech (i zaměstnancích firmy např. :-))). Nové výrobky hodnotí Státní zdravotní ústav v Praze a další akreditovaná pracoviště. Průběžně jsou výrobky před expedicí zkoušeny na odborných pracovištích. Předchází se tím negativním projevům a komplikacím při práci v salonech a při běžném používání. Děkujeme za Váš dotaz a těšíme se na Vaši návštěvu!

misa

Dobrý den, není náhodou přístroj Face up naprosto výhradně pouze pro domácí použití? Přístroj mám doma a docela mě zaskočila tato nabídka, která mi přijde zcela neprofesionální, zvlášť když to uvádí výrobce velkým písmem v letáčku u přístroje :X. Tento přístroj je nutný používat 2 x denně po 10minutách a výsledek je možná vidět po týdnu pravidelného používání ale musí se používat denně a dlouhodobě. I tak je výsledek zanedbatelný. Nakrkla mě prostě tato nabídka!

Salon Annette

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Jsme rádi, že přístroj máte a jste s ním spokojená, my také. Nabídka je ale na kosmetické ošetření s použitím tohoto přístroje, ne na přístroj samotný, který jistě přesto nemá každý doma. Jsme také moc rádi, že sloužíme ( jako jedno z mála pracovišť) i jako místo, kde si ho klientky mohou vyzkoušet. Po dohodě s firmou, samozřejmě. Z našeho pohledu není na nabídce nic špatného a pokud se ji rozhodnete nevyužít, je to jen a jen na Vás. Děkujeme!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru