Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

249 Kč za COKOLI Z JÍDELNÍHO LÍSTKU v indické restauraci Kari Bazar v hodnotě 700 Kč. Promyšlené kombinace chutí okořeněné slevou 64 %.

3,5 / 5 Indická restaurace KARI BAZAR Praha - Staré Město  (mapa) 3 811 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jiří

Dobrý den, jídlo pro dvě osoby je jak je uvedeno v jídelním lístku má hlavní jídlo 2× kuřecí kari? Co je rajta? Děkuji za odpověď.

Velie

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, koukala jsem na jídelní lístek a nenašla jsem tam Čatní mango, je to asi hloupá otázka, ale vy ho nemáte ??? :) Děkuji

Hanka

Dobry vecer, v nasi nabidce skutecne mango catni nenajdete. Je to z toho duvodu, ze nasi kuchari pripravuji catni vzdy cerstva. Muzete zkusit matovo-koriandrove, rajcatove ci ze zelenych cili:) prijemny zbytek dne,

Martin Nasrany jak pras.......

Dobry den dejte si pozor na indicke restaurace vyuzil jsem slevu na predeslou restauraci Golden Tikka a byla to HRUZA!!!!!
1.Cisnik a barman v jedne osobe neumel nic cesky ani anglicky mluvil posunkama.Ani jedine sluvko!!
2.Nevypada to tam jak na obrazcich byl jsem zaskocen jestli jsme dobre.
3.Jidelni listek nema gramaz masa a pokrmu!!!!!!!!­!!!!!!!!!!
4.Polevka donesena v salatove misticce,2 kousicky masa!
5.Hlavni jidlo ta sama misticka s omackou a 4 kousicky masa maximalne 50g masa!!!!2 placky a kolega mel maximalne 3 kopecky ryze!!
6.Slovo lehce pikantni u nich znamena extra palive,kolega je zvykli na kari,ale tohle ho dostalo nesnedl ani pulku te malinke misticky!!

Cena za vse +2 sprite byla 660,–Kc,jeste ze jsem mel poukaz,jinak bych ani nezaplatil a odesel.

Mel jsem sto chuti napsat na slevomat,ale oni za to nemuzou,prodavaji co maji.

Hanka

Dobry vecer Martine, to je mi lito, ze vase navsteva v Golden Tikka nesplnila vase ocekavani :( Verim, ze budeme lepsi!

Eva

Ja bych nehazela vsechny indicke restaurace do jednoho pytle. Mam zatim jen skutecne vybornou zkusenost. Bohuzel ale ta restaurace je na druhem konci republiky, tak zkousim tuto. Snad nezklamou.

Martin

Dival jsem se na vas jidelni listek:kde mate gramaz masa,rekl bych ze je to povinnost uvadet to ne????Mozna by jsem byl zase prekvapen i kdyz asi zaporne co :).

Hanka

Jeste jednou dobry vecer Martine, gramaz masa se u nas pohybuje od 150 – 190 g. Vzhledem k tomu, ze se uvadime na trh, je nasim cilem uspokojit a predcit ocekavani nasich zakazniku. Takze si drzme palce. Rozhodnuti zda prijit ci ne, je pouze na vas.

Zdeňka

Dobrý večer, chci se zeptat pokud si zakoupím 2× voucher pro dva dospělé a dvě děti jak jsem pochopila postačí, ale bylo by možné vzít si to s sebou. A je možné si například objednat emailem na konkrétní den a hodinu např neděle 12h. a jen přijít a vyzvednout ? A pokud ano a objednám voucher jak si jej vyzvednu, stihnu to ještě do této neděle? (v úterý jdu na operaci) Děkuji

Hanka

Dobry vecer Zdeni, vouchry vam urcite postaci. Presne jak jste napsala, tak se lze domluvit, pripravime vam jidlo s sebou. Rezervaci optimalne udelejte alespon 1 den predem, vzhledem k soucasnemu vytizeni :) Jinak voucher – tusim – byste mela obdrzet hned po pripsani penez na ucet a to v emailove podobe, platnost ma 6 mesicu. Krasny vecer a hlavne, at vam operace dobre dopadne! Prejeme hodne zdravicka a pohody…

Sarah Sayed

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je toto jídlo halal? Jelikož vím, že když jsme byli s manželem v indické restauraci v UK, tak toto jídlo bylo halal (určeno pro muslimi). Děkuji Vám předem za Vaši opověď.

Dominika

Dobrý den Sarah, v naší restauraci podáváme výhradně kuřecí, jehněčí nebo rybu. Jiné maso u nás nevedeme. Pokud vím, tak halal není pouze vepřové a to se u nás nepodává. Děkuji za dotaz a přeji hezký den!

Hanka

Dobry vecer Sarah, omlouvam se, ale kolegynka si termin „halal“ zamenila s pravidly hinduistu. Bohuzel musim vas zklamat, ale v Karibazaru se o halal nejedna. Halal muzeme nabidnout v restauraci Khajuraho. Dekuji.

Hela

Ja jen zasnu nad touto nabidkou!!! Opravdu skvele!!!
(nejsem placena reklama!)…libi se mi ze kdo umi, ten umi!!!

Dominika

Dobrý den Helo, moc děkujeme a doufám, že Vás také brzy přivítáme ,,u nás v Indii" :)

Jakub

Umi personál česky? aby jsme se vůbec domluvili, když je rezervace v AJ (jak jsem pochopil)

Jakub

Aha, už jsem to našel. Nedomluvim :)

Dominika

Dobrý den Jakube, personál tvoří team kuchařů a číšníků z Indie a ačkoli se snaží vyjít zákazníkům maximálně vstříc, čeština je pro ně pěkný oříšek. Snažíme se, aby zde alespoň odpoledne byl vždy někdo česky mluvící po ruce, ale zatím nemůžeme garantovat…Nicméně vybrat si můžete vždy z českého menu. Pěkný den!

Nela

Dobrý den, předpokládám, že restaurace je nekuřácná. Děkuji za odpověď.

Dominika

Dobrý den a děkuji za dotaz: ANO, celá restaurace je nekuřácká :-) přeji pěkný den!

Dominika

Dobrý den Petro, určitě to můžete zkusit i bez rezervace, ale neradi bychom Vás zklamali nedostatkem místa. V tomto případě doporučuji kompromis – zavolat třeba den předem a poptat se jestli ještě je volno, abyste k nám neměli cestu zbytečně :)

Petra

Dobrý den, do restaurace se již moc těšíme, voucher jsem zakoupila, ale až teď si všimla že je zapotřebí týden dopředu rezervace..je to s náma těžký co se týče plánů na týden dopředu, když půjdeme zrovna kolem třeba některý víkend a bude volno, můžeme využít voucher i bez rezervace? děkuji za info.

Slevomat

Petro, tam je doporučená, abyste měla jistotu že se posadíte :)
Samozřejmě to můžete zkusit i pár dní dopředu, vše je na aktuální obsazenosti. Ale bez rezervace bychom se osobně nepouštěli do žádné restaurace :) Dobrou chuť :)

Effinka

Máte to moc pěkně napsané dneska. :-)

Dominika

Jsme rádi, že se Vám prezentace líbí :) Hezký den!

OLGA

Dobry den,jestli koupim dva vaučera tak možem za jeden krat nakoupit jidla za 1400?spravně jsem pochopila?DĚKUJI.

Hanka

Dobre odpoledne Olgo, ano, pochopila jste spravne 2 vouchry = konzumace v hodnote 1400 Kc!

Lenka

Dobrý den
Ráda bych se zeptala jakou řečí se v restauraci mluví? Jednou jsem byla v indické restauraci česky jsem se nedomluvila a anglicky stěží.

Hanka

Dobre odpoledne Leni, oficialne je to AJ, jako ve vetsine pravych indickych restauraci v CR:) v odpolednich hodinach je na recepci nase ceska kolegynka, ale vzhledem k jejim povinnostem nesedi na jedne zidli. Snazime se, aby brzy nas tym posilila sikovna sila s plynulou CJ, ale je to tezsi, nez se vam muze zdat…!

Filip

Dobrý den,
chci se zeptat zda-li musím mít voucher na papíře vytisklý nebo lze jen jej stáhnout do mobilu a ukázat kód

Hanka

Dobre odpoledne Filipe, voucher musime mit v papirove podobe. Usnadni nam to kontrolovatelnost a vyhodnoceni akce. Dekuji za pochopeni a pekny den..

Marika

Dobrý den,
mohu koupit 2 vouchery a použít je ve 2 návštěvách restaurace?

Hanka

Dobre odpoledne Mariko, to je samozrejme! Tesime se…

Markéta

Dobrý den,nabídka mě zaujala a zvažuji,že bychom s manželem zkusili něco nového a třeba u vás oslavili dobrou večeří výročí svatby. Ale chci se zeptat,zda se ve vaší restauraci domluvíme česky.....jelikož nejsme ani jeden dobří v cizím jazyce…a paní Jana v dotazech uvádí,že i na rezervaci je potřeba dobrá angličtina...­....tak bych ráda věděla,zda se domluvíme češtinou.....Děkuji za odpověď

Hanka

: ) vezmete s sebou slovnik, pouzijte ruce a nohy, tak jako pri ceste do Indie a nemejte strach z nedorozumeni … mame v restauraci cisniky mluvici anglicky, jsou velice ochotni a nektere fraze v cestine tez zvladnou, ale brzy snad pribyde na recepci i vyhradne ceska posila! Rezervaci v CJ doporucuji emailem, bude na ni take v CJ reagovano. Krasny zbytek dne,

dali

Nemejte strach Marjeto, taky chodime obcas do thajske resturace a tam obsluhujici thajky skoro cesky nerozumi (bohuzel ani anglicky moc ne)- ale vyberete si podle jidelniho listku, oni si poznamenaji, ze mate polevku 8 a jidlo 33 a je hotovo. Pokud mate tisteny jidelni listek, kde ukazete prstem, domluvite se vzdycky.

dali

Jeste male upresneni. Nabidka mne zaujala a uz jsem koupil a zvazuji jeste dalsi kupon, ale rad bych asi nekdy zasel i na poledni menu (bez kuponu)- jen mne trochu zarazilo, ze u nej pisete „pondělí – pátek 11:30–14:30“, zatimco na strankach slevomatu pisete oteviraci dobu az od 12:00. Jak je to tedy spravne? Dekuji.

Hanka

Jeste jednou dobre odpoledne Dali, otevreno mame od 11.30 hod. a od teto doby je platna i spec. nabidka obedu, na ktere se voucher nevztahuje. Chteli jsme si jen dat trochu casovou rezervu pres bezny tyden. O vikendu neni problem. Tesime se na vasi navstevu!

dali

Vyborne, uz se tesim – jak na indickou klasiku v polednim menu, tak i na specialitky vecer.

Hanka

Super! Doufam, ze se stanete nasim pravidelnym hostem :) Krasne odpoledne,

Marketa

Jaky je rozdil mezi vasi restauraci Khajuraho a Kari bazarem?

Hanka

Dobre odpoledne Marketo – rozdilu bude hodne:) nejlepe, kdyz navstivite obe a sama porovnate! Tesime se na vas… a prijemny den

Dominika

Restaurace Khajuraho patří mezi velmi luxusní restaurace v Praze, prostory zde jsou velmi reprezentativní a vhodné například i pro větší skupiny, firemní i soukromé večírky, velké prostory zde nám umožňují zařídit indická taneční vystoupení, malování hennou apod. dle přání klienta, je bezbariérová. Kari Bazar je nedávno otevřená menší restaurace s kapacitou cca 50 osob, ceny jsou zde přívětivější a s dnešní nabídkou na slevomatu určitě bezkonkurenční. Pokrmy ovšem v obou restauracích připravuje tým zkušených kuchařů z Indie. Těšíme se na Vaši návštěvu :)

dali

Na jidelnim listku nemate specificky polozku „prilohy“ – znamena to, ze prilohy (automaticky ryze – jaka? nebo i jine volby?) jsou v cene jednotlivych pokrmu?

Hanka

Dobry den Dali, v jidelnim listku mame prilohy – zahrnuji bramborove speciality, tradicni cocku, ryzi a pulao, jakoz i indicke chleby. V cene pokrmu nejsou zahrnuty, pocitaji se zvlast. Pekny den,

Dominika

Dobrý den Dali, můžete si u nás vybrat obyčejnou rýži i jiné rýžové pokrmy ( kořeněná rýže, vícebarevná rýže s indickým domácím sýrem a zeleninou…) nebo celou řadu indických chlebů – chapati, rótí, nán, česnekový nán, máslový nán, placky se špenátem, bramborová parantha…Pěkný den

dali

Diky za info. Byl jsem zmaten, ze jsem nenasel kolonku prilohy a napr. obyc. ryzi jsem nenasel vubec, jen basmati v kolonce „pokrmy z Basmati ryze“ – tak kdyz to nebylo v listku nikde uvedeno, domnival jsem se, ze klasicka ryze je automatickou soucasti jidel.

Hanka

Klasicka ryze pro indickou kuchyni je pouze a jedine Basmati – v nasem menu pod nazvem Sada Chawal :) Jina se u nas neserviruje… :)

Jana

Chci jen podotknout, že rezervace se volají na číslo 224 242 859…je to jiné číslo, než je uvedeno, aspoň mě na toto číslo při prvním hovoru odkázali… a připravte si dobrou angličtinu, snad jsem tu svoji rezervaci zvládla a mám ji :-)

Hanka

Jani, NE, NE!!! Uvedena cisla v nasi nabidce i na nasich strankach jsou spravna! Prosim volejte primo tam nebo vyuzijte email, ten bude vesmes zodpovezen v CJ do 24 hod.. Jinak muzete vyuzit mobilni cisla 775 567 232 (Dominika) nebo 775 080 350 (Hanka) pro komunikaci v CJ. Dekuji za pochopeni a prijemny den,

Slevomat

Jano, prosíme neuvádějte zavádějící informace.

Katarína

Dobry den, chcela som sa opytat, ci je u Vas nutna rezervacia?Dakujem a prajem prijemny den.

Hanka

Dobre odpoledne Katarino, ano rezervace je nutna 7 dni predem, jak je jiz uvedeno vlevo nasi nabidky u cerpani vouchru. Je to zejmena z duvodu zajisteni kvalitniho servisu pro vsechny zajemce (a ze uz se nam jich dneska hodne prihlasilo:), protoze kapacita restaurace je 50–60 osob. Dekuji a krasny den i vam,

Daniela

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, či má vaša reštaurácia bezbariérový prístup, prípadne aj toaletu. Ďakujem za odpoveď. Prajem pekný deň.

Hanka

Krasne odpoledne Danielo, bohuzel nejsme bezbarierova restaurace, vchod je po schodech a i v restauraci je par schudku. Prijemny den,

Honza

Dobrý den. je v restauraci dětský koutek? Máme 1,5roku starého uličníka.

Hanka

Dobre odpoledne Honzo, vlastni koutek nemame, ale krabice s hrackami se u nas najde:) jidelni zidlicka neni problem. Diky moc a hezky den,

Hanka

Dekujeme za vase dosavadni dotazy a prispevky, dalsi budeme schopni zodpovedet kolem 13 hodiny.
Vsem dobrou chut preje Karibazar tym!

Hana V.

Chtěla bych tam oslavit své narozeniny, ale máme v rodině 2děti – mladší jsou 2roky. Je tam vhodné jídlo a dětská porce i pro ni? Děkuji.

Hanka

Dobry den Hani, urcite prijdte. Za deti v tomto veku nic neuctujeme, urcite si ochutna od vseho neco z vasich taliru:) moje deti (1 a 4) miluji napr. Butter Chicken, indicky chleb Naan, ryzi Pulao a Kheer. Doporucuji..... tesi se na vas.

Týna

Ráda bych se zeptala na jídlo, když u některých jídel je napsáno, že jsou vykostěná a u některých ne, tak většina jídel z jehněčího i kuřecího je i s kostí?
Já myslela, že jde o nudličky?

Hanka

Dobry den Tyno, krome Tandoori Murgh – coz je kure pecene v tradicni indicke hlinene peci zvane tandur – jsou vsechny pokrmy z vykosteneho masa. Vetsinou kureci prsa, nakrajena spis na kousky nez nudlicky:) Pekny den,

Týna

Děkuji za odpověď

Evženie

Dobry den,
Je prosim Vas to jidlo palive?:) diky

Hanka

Dobre dopoledne Evzenie, v nasem menu jsou zahrnuty pokrmy od nepalivych az po ostre palive, vybere si jiste kazdy. Vzhledem k tomu, ze mame v restauraci pouze indicke kuchare, je autenticnost na miste, ale samozrejme se da domluvit, aby o stupinek na palivosti ubral:) nedejte na predsudky a prijdte se sama presvedcit:) tesime se na vas!

Lukas

Dobry den,

v jidelnim listku, neni vino a pokud se voucher vztahuje na jidlo a piti z jidelnho listku… nevztahuje se tedy na vino?

 dekuji

Hanka

Dobry den Lukasi, voucher lze vyuzit i na vino, orientacni cena od 55 Kc/2dcl, od 300 Kc lahev.

Hanka

Dobry den Jani, budete-li chtit jidlo s sebou, radi vam jej pripravime a zabalime zdarma. Je nutne pocitat s delsi dobou pripravy, kterou si indicka kuchyne zada. Dekuji.

Radka

Dobry den, jaka je prosim cena za 2dcl rozlevaneho vina a jake se rozleva a kolik stoji lahev nejakeho ceskeho sucheho vina napr. Muller, Veltlin apod.? Dekuji.

Hanka

Dobre dopoledne Radko, cena rozlevaneho vina je od 55 Kc/2dc, lahev od 300 Kc. Vyber mame cca ze 30–40 vin lepsi kvality. Dekuji za dotaz. Prijemny den,

Lucie

Dobrý den, co se skrývá za nabídkou: „Speciální nabídka slavnostního bufetu za 199 Kč/osoba“ a je možnost využití i na voucher?

H

Dobry den Lucie, voucher plati pouze na vyber z jidelniho listku, ne na specialni akce.

Jana

Dobry den, je mozne pouzit voucher i jako take away?
dekuji

Alweira

Mohu vzít do restaurace psa?

Hanka

V ramci vyuziti vouchru pro dva:) … vzhledem k tomu, ze jsme restaurace s otevrenou zivou kuchyni, tak to bohuzel z hygienickych duvodu nelze.

Alweira

Aha, to jste snad jediná restaurace v Praze. Tak to bohužel…

L.

Nikoliv bohužel, spíš výborně! Tleskám, jelikož nerad hoduji mezi zvířectvem. Až na to budu mít chuť, zajdu si do chlíva. Restaurace má palec nahoru!

luk

Souhlasim. Navíc v době, kdy je každej druhej na něco alergickej, to jedině vítám! :)

Jan

Ano, ano, ano! Pes nemá v restauraci co dělat ;).

Nika

Děkuji za odpověď..:-)
Ještě bych se chtěla zeptat, zda je možné na místě si pak doplatit, pokud překonám cenu voucheru? Například objednám si věci za 830,– Kč a budu mít jeden voucher, mohu doplatit zbývajících 130,– Kč

Hanka

Jasne, bez pochyby to je mozne:)

Nika

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je to pouze pro jednu nebo pro dvě osoby. Pokud bych to chtěla koupit rodičům, musím koupit dva vouchery?

Hanka

Dobry den Niki, pro jednu osobu je voucher na bohatou 3-chodovou veceri i s napoji, pro osoby dve je to zhruba na hlavni chod s predkrmem ci zakuskem bez napoju nebo specialni nabidku Thali pro 2 osoby s napoji. Pro slavnostnejsi prilezitost doporucuji 2 vouchry, pro bezny obed postaci 1. Hezky den,

Petr

Voucher je pro jednu nebo i více osob. Děkuji

Hanka

Dobry den Petre, zalezi na vas, z nasi strany je to neomezene.

Markéta

Dobrý den, nějak se mi nepodařilo otevřít internetové stránky restaurace. Je možné, že stránky nefungují? Děkuji

Slevomat

Bandwidth Limit Exceeded – velký zájem stránky přetížil. Přeci jen restaurace asi nebyla zvyklá na tisíce návštěv během hodiny :-) Usilovně pracují na nápravě.

Hanka

Dobry den Marketo, zkuste se podivat ted.

Jamie

Je nějaký časový limit do kdy lze voucher využít nebo je bez omezení?

 Děkuji

Slevomat

Dobrý den, platnost voucheru: od 22. 1. do 21. 7. 2011.

Jamie

Už to vidím, nějak jsem to přehlédl. Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru