Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ultrazvukové ošetření HIFU Ultherapy pro krásné tělo i obličej

4,5 / 5 Studio Step (3 pobočky) Praha - Nové Město  (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Tereza

Dobrý den,

V popisu nabidky uvádíte, že je vhodný mimo jiné i pro oblast stehen a nad koleny, lze jej použít i na lýtka? Případně se chci zeptat, zda poskytujete něco, co lze provést na lýtkách. Stehna a zadeček jsem schopná vytvarovat cvičením, s lýtky a silnějšími kotníky si však nevím rady ( podstoupení pouze lymfodrenáže nepomáhá).

Děkuji předem za odpověď
 Tereza

Studio Step

Dobrý den,na lýtkach se tato procedura neprovádí. Provádí se na problémových partiích např. zadeček,bříško či boky,aj. Na zmírněníní otoku lýtek a kotníků doporučuji manualní lymfatickou masaž prokládanou přístrojovou lymfodrenáží. Je důležité chodit 2× či 3× do týdne,minimálně měsíc. Hezký den,Studio step.

Tana Tana

mate k tehle službe, ponekud zvlaštni hodnoceni. Co maji spolecneho Ultrazvukové ošetření HIFU Ultherapy, s sestrihem a ucesem????????

Studio Step

Dobrý den,nerozumíme vašemu dotazu. Náš salon nabízí více služeb,co se týče kadeřnických,kos­metických a estetických služeb. hezký den,Studio step.

Renata

Dobrý den, chtěla bych zkusit odstranění tuku z bříška ultrazvukem.
Musím si zakoupit Woucher v hodnotě 989, Kč nebo mohu cenu zaplatit u Vás.
Jak dlouho bych čekala na termín?
S
Děkuji, s pozdravem Renata W.

Studio Step

Dobrý den, když si rozkliknete tuto akci na internetu, tak vidíte,že tento voucher za tuto cenu,můžete využít buď na podbřišek, nebo záda, nebo stehna (horní zadní část), nebo oblast nad kolenem. Hifu ošetření celého bříška u nás na místě stojí 3330 Kč. Hezký den,Studio step.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru