Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Mercedes Benz AMG GTS V8 BiTurbo: 20 minut jízdy i včetně paliva

4,5 / 5 Showcars Praha  (mapa) 13 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Romana Kodetova

Dobrý den, mám dotaz, když není tento typ MB,tak zda náhradní bude taky nejaký MB nebo i jiný typ vozidla?tento voucher bych právě hlavně potřebovala kvůli MB.
Děkuji za informaci

Showcars

Dobrý den, v případě, že nebude dostupné vozidlo MB AMG GTS z důvodu poruchy (což nepředpokládáme, protože se jedná o zcela nový vůz) tak máte k dispozici všechny vozy z našeho vozového parku jako náhradu. Na výběr máte hned z těchto úžasných vozů: McLaren 570S, Ferrari 458 Italia, Lamborghini Gallardo LP560 č.1, Lamborghini Gallardo LP560 č.2, Ford Mustang GT500 SHELBY, Audi R8 V10 Plus, Nissan GT-R, Hummer H2 GEIGER V8 6.2 Hemi, Porsche 911 Carrera S, Porsche 911 Carrera GT3, Subaru Impreza WRX STI 2018, Speciál Subaru Impreza WRX STI, Speciál Mitsubishi Lancer EVO, Renault Megane RS Trophy. S pozdravem, Showcars.

Lucka

Dobry den auto si kazdy ridi sam ? Bez instruktora ? Dekuji za odpoved

Showcars

Dobrý den, auto řídíte vy. Ve voze je přítomen instruktor. S pozdravem, Showcars.

Petr Zelenka

Dobrý den můžu si ho půjčit na den bez instruktora a bez kauce?

Showcars

Dobrý den, aktuálně je možné pouze zakoupení poukazu na portále Slevomat.cz a to na 20, 40, 60 minutovou jízdu včetně sprintu na letištní ploše na maximální rychlost a nebo v kombinacích s jinými námi nabízenými vozidly., které naleznete na odkaze https://www.showcars.cz/info/vozovy-park/ . S pozdravem, Showcars.

Marta Kolářová

Dobrý den, chci zakoupit jizdu jako dárek, včetně paliva i včetně záznamu. Je o možné?

Děkuji
Kolářová

Showcars

Dobrý den,

k zakoupenému poukazu na Slevomatu je možné zařídit i doplňkové služby. Stačí nám požadavek zaslat na email info@showcars.cz

S pozdravem tým Showcars

Petr

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi voucherem za 1.999 a druhým za 2.399? Když stejně při zakoupení toho prvního musím doplatit 399 Kč za palivo. Je to jenom baťovské lákadlo na zákazníky a rozhodně to pak na mě nepůsobí příliš seriozně.

Showcars

Dobrý den, cena 1.999,–Kč je poukaz bez PHM a cena 2.399,–Kč je cena včetně PHM. U ceny bez PHM je jak uvádíte nutné pohonné hmoty doplatit na místě. Musíte brát i v potaz, že poukazy bez PHM slouží především jako dárky, kde obdarovaný si již na místě doplatí pohonné hmoty, záznam z jízdy atd. … proto nabízíme i tuto možnost. Pokud si kupujete poukaz pro sebe, tak je rozumné si poukaz zakoupit již s pohonnými hmotami, protože by jste je beztak na místě uhradil. S pozdravem, Showcars.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru