Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

49 Kč za rodinnou vstupenku do areálu Tropic Hukvaldy. Chov zvířat a botanická zahrada – dokonalý jarní výlet pro děti i dospělé.

3,7 / 5 Tropic Hukvaldy Hukvaldy  (mapa) 1 155 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Stanislav Rek

Dostávám dotazy jak se k nám dostat.
Autobusem se jede až na konečnou Hukvaldy-hotel,vedle je i parkoviště ,odsud je to 400m,směrem k oborní bráně,všechny odbočky jsou značeny infosystémem obce.Pokud pojedete autem ,tak jsou značeny všechny přijezdové trasy od Ostravy,Frýdku,Koz­lovic Mnišího,¨Příboru.
Autem se dá dojed až k nám,parkování je však omezené,takže je lépe parkovat na parkovišti.Na www.tropichukvaldy.cz je v sekci kontakty více info.

Stanislav Rek

Dobrý den,idealní je začátek května,kdy kvetou azalky a rododendrony a je i více rostlin na prodej, v červnu zase kvetou jedlé kaštany a kiwi.

Lajka

Dobrý den,ještě se chci zeptat,kdy je nejlépší voucher využít ?

Inka Upová

Dobrý den, byla jsem u vás dvakrát a to před mnoha lety. Měli jste snad i nějakou kočkovitou šelmu (pletu se, že to ale nebyl ten Rys?) a snad i krokodýla. Snad ani ta zahrada nebyla velká a přesto to byl pro mě úžasný zážitek. Ráda se k Vám zase podívám. A máte pravdu. Hukvaldy jsou nejkrásnější, když kvetou kaštany. Doporučuji všem.

Stanislav Rek

Dobrý den ,jsem rád,že se vám u nás líbílo,vaše návštěva ,pokud si pamatujete na kajmana musela být už před 12–20 lety,v příštím roce to bude již 30 let ,kdy jsme postavili náš první skleník.v té době jsme s kočkovitých šelem chovali pumu.
Přijdte se podívat,od té doby se toho u nás hodně změnilo,zahrada je v asijské stilu,s potuč­kem,bambusy,bon­sajemi,máme plodící kaštanovníky jedlé,kiwi,schi­zandru,asiminu,ci­trusy,rajčenky,dřín,pa­páju,tomel…
V době kdy jste u nás byla jsme ještě neměli ukázku motýlu sklípkanu a brouku,tato expozice je od lonského roku doplněna o mušle a kraby.

Erika Kadrliaková

Dobrý večer,když si koupím voucher,stačí při uplatnění slevy v pokladně zahrady,opsaný kod z voucheru?Nemám totiž tiskárnu.Děkuji za odpovědˇ

Stanislav Rek

Dobrý den,kody si ověřujeme přes int,takže stačí opsaný kod.

Zuzana

DOBRÝ DEN,


CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT, ZDA JSEM POCHOPILA SPRÁVNĚ, ŽE S VYTISKNUTÝM VOUCHEREM STAČÍ PŘIJÍT NA POKLADU V UVEDENÉM ČASOVÉM ROZMEZÍ, KTERÝ MÁTE UVEDEN A TENTO VYMĚNÍM ZA VSTUPENKY. NENÍ POTŘEBA NIKDE NIC PŘEDEM HLÁSIT A OBJEDNÁVAT. 


DĚKUJI ZUZKA
Stanislav Rek

Dobrý den není se potřeba dopředu objednávat.

Rostislav Ponča

Dobrý den
V popisu slevy je že se není třeba objednávat ,ale na samotném voucheru je psáno že je potřeba se objednat 7 dní předem, jak to tedy opravdu je ?

Stanislav Rek

Objednávat se není potřeba.

Nella

Dobrý den,
je dovolené jít dovnitř s kolama? Ráda bych to spolija jako cyklistycký výlet, ale tuto informaci jsem bohužel nenašla. Děkuji za odpověd

Stanislav Rek

Dobrý den kola se dají uzamknout u vstupu.

Stanislav Rek

Dostal jsem dotaz ,jak dlouho před koncem otvírací doby ,je možno přijít na prohlídku. a jestli máme nějakou polední pauzu.Zákazníky pouštíme až do 18 hod.a žádná polední přestávka u nás není.

Janička Lukaštíková

Dobrý den, moje 11kilová dcera ještě nechodí, bylo by možné park projít s golfáčema nebo s tříkolkou s vodící tyčí? Protože na nošení je hodně těžká.

Stanislav Rek

Dobrý den ,s těma golfačema by to možná trochu šlo,pokud by vám s tím někdo pomohl po schodech,ale zahrada se s tím projed nedá.

Martina

Dobrý den,
je možné koupit 2 kupony a využít je pro 2 dospělé a 5 dětí?

Stanislav Rek

Toto možné není ,je nutno dodržet to že platí vždy pro 2dospělé a 2 děti.

Stanislav Rek

Dostávám ruzné dotazy i na email a po tel.
Prohlídka je do 3 skleníku a expozice brouku,motýlu,mušlí a krabu do kterých jsou schody,celkem 20 schodu, zahrada je v asijském stilu,kde se chodí po mustku přes jezírko,takže s inv.vozíkem toto absolvovat nelze.
Voucher platí od 26.3 je ale nutno dodržovat naší otv.dobu duben -květen čt.-ne.červen ut.-ne.je možno i jindy,ale vždy jen po tel.domluvě den předem.
Co dalšího lze shlédnout na hukvaldech najdete na www.vylet-hukvaldy.cz je však dobré si ověřit otvírací dobu ostatních zařízení,která bývá hlavně v dubnu kratší než naše. Hukvaldskou oboru je idealní navštívit začátkem května,kdy kvetou kaštany.

Mirka

Dobrý den,
chci se zeptat jak dlouho je platný voucher , děkuji za odpověď. S přáním hezkého dne, Mirka

Slevomat.cz

Dobrý den Mirko,


voucher je platný do 30.6., jak je uvedeno vlevo u slevy. 


Přeji Vám hezký den
Hana

Dobrý den,
znamená do 15 let včetně? Dcera má 15 a 16 let jí bude v létě..

Děkuji za odpověď.

Stanislav Rek

Dobrý den ano znamená to i včetně.

Katka D.

Dobrý den, je možné voucher využít na vstup jen pro dvě dospělé osoby? Děti nám ještě do počtu chybí. Děkuji za odpověď.

Stanislav Rek

Dobrý den
Na vstupenku může libovolný počet .do počtu 2dospělý . a 2 děti.Takže může jít 1 dospělý , nebo 2 dospělí,nebo 2 dospělí + 1 dítě , nebo 2dospělí + 2 děti. I v případě 1 dospělého ,tak i tak má slevu ,jelikož běžné vstupné pro 1 dospělého je 60 Kč.

Lajka

Dobrý den, je možno jít i se psem ?

Stanislav Rek

Mužete i se psem.

Alena

Dobry den,
chtela bych se zeptat – mam jedno 3-lete dite, ale rada bych k Vam vzala i me rodice, je mozne tento voucher pouzit pro navstevu 3 dospelych a jednoho ditete? Dekuji Vam.

Stanislav Rek

Dobrý den
Na vstupenku může libovolný počet .do počtu 2dospělý . a 2 děti.Takže může jít 1 dospělý , nebo 2 dospělí,nebo 2 dospělí + 1 dítě , nebo 2dospělí + 2 děti. 3 dospělí a 1 dítě již však nelze.K tomuto si již musíte zakoupit vouchery 2.

gabca

Dobrý den,
chtěla jsem se Vás zeptat jestli si kupon mohu koupit když bych chtěla jít jen s přítelem???
Děkuji za odpověď.

Stanislav Rek

Dobrý den
Na vstupenku může libovolný počet .do počtu 2dospělý . a 2 děti.Takže může jít 1 dospělý , nebo 2 dospělí,nebo 2 dospělí + 1 dítě , nebo 2dospělí + 2 děti. I v případě 1 dospělého ,tak i tak má slevu ,jelikož běžné vstupné pro 1 dospělého je 60 Kč.

Silvie

Dobrý den! Mohou jít na tuto vstupenku i 2 dospělí bez dětí? Děkuji.

Stanislav Rek

Dobrý den
Na vstupenku muže libovolný počet nav.do počtu 2dosp. a 2 děti.

Tereza

Dobrý den! Je zahrada sjizdná s dětským kočárkem?
Děkuji za odpověď

Stanislav Rek

Dobrý den
Kočárek se dá zaparkovat v arealu firmy ,ale na zahradu a do skleniku se s ním nedostanete.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru