Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Šikovný pomocník do vaší domácnosti: Robotický čistič oken Symbo Weebot W130

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Eva H.

Dobrý den. Jak se používá čistící roztok, nemohu nikde najít a dodávané množství je opravdu 100 ml? V jakém objemu se pak kupuje náhradní roztok? Je nezbytné používat právě tento roztok, na stránkách cena okolo 140 Kč – za jaký objem? Děkuji za odpověď

Roboticky-vysavac.cz

Dobrý den Evo, čistící roztok se nastříká přímo na sklo nebo na utěrku. Dodávané množství je 100 ml a ve stejném množství ho můžete i dokoupit. Použít ale můžete i jiný, který Vám bude vyhovovat. Přeji pěkný den. Bára, roboticky-vysavac.cz.

Helena Křížková

Děkuji za odpověď,ještě však mám dotaz, za co je uchyceno pojistné lano, jestli pouze přísavkami na skle mám obavy, že přísavky vysavač nemohou udržet. Máte dobré zkušenosti i s lidmi kteří bydlí podobně a ne jenom v rodinných domech. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Roboticky-vysavac.cz

Robot na skle drží díky silnému podtlaku, takže pád nehrozí. Pro přídavné jištění je součástí balení lano, kterým ho můžete připevnit k něčemu pevnému – např. ke garnýži. Přeji pěkný den. Bára, roboticky-vysavac.cz.

Helena Křížková

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, zda-li jej lze používat v 6. patře v paneláku.Děkuji za odpověď.

Roboticky-vysavac.cz

Dobrý den Heleno, čistič oken je možné používat v každém podlaží. Je jištěný pojistným lanem. Přeji pěkný den. Bára, roboticky-vysavac.cz.

Jaya Gurlichova

Jak se cisti okna zvenku, ktera se nedaji otevrit?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru