Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sleva 25 % na nákup jedné libovolné věci z prodejen Pet Center

4,6 / 5 Pet Center Praha - Horní Počernice  (mapa) 1 402 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Beáta Hanzlová

Dobrý den,
nevím jestli tomu dobře rozumím ale když chci koupit 5 pytlů granuli potřebuji tu slevu koupit 5×?

Pet Center

Dobrý den, ano. Sleva platí vždy na 1 produkt. Proto pro uplatnění slevy na 5 pytlů granulí potřebujete zakoupit slevu 5×. Děkujeme.

Ludmila Vrtělková

Dobrý den, můžete mi, prosím, sdělit zda jsou na pobočce Kroměříž granule Acana heritage class. senior v 2 kg balení? Děkuji.

Pet Center

Dobrý den, paní Vrtělková, bohužel granule Acana heritage class. senior v 2 kg na pobočce v Brně dostupné nejsou. Nejbližší prodejna, kde dostupné jsou, je Brno Heršpická. Děkujeme.

PETRA HUSÁKOVÁ

Dobrý den,
jak uplatnit kupon v internetovém obchodě stále se mi to nedaří.
 Děkuji

Pet Center

Dobrý den, kupon lze uplatnit pouze v kamenných prodejnách Pet Center. Děkujeme.

Renata

Dobrý deň, prosím je k dispozícii na pobočke Břeclav alebo Hodonín silikonova neparfemvaná 18 l podstielka pre mačky ? Ďakujem

Pet Center

Dobrý den, položka Podestýlka Huhubamboo silikon 18l je dostupná na pobočce Lidická v Tesco, Břeclav i na pobočce Dvořákova v Kauflandu, Hodonín. Děkujeme.

Andrea Klvačová

dobrý den, chtěla jsem dnes využít Váš kupón a koupit zásobu granulí, jelikož příští týden mám rodit. Vaše pobočka Brno Campus zavřeno z důvodu rekonstrukce, tak jsem jela do NC Královo pole a tam ten stejný problém.. otevřeno od 31.8. z důvodu rekonstrukce. Což už pro mě bude nejspíš pasé. Jak můžete slevu nabízet bez upozornění, že máte nejspíše všechny Brněnské pobočky ještě týden uzavřené?

Pet Center

Dobrý den, paní Klvačová, omlouváme se za způsobené nepříjemnosti. Na pobočkách Brno Campus a Královo pole skutečně rekonstrukce probíhá. Informaci jsme přidali na naše webové stránky. Pobočky Avion Shopping Park, Olympia, Slatina, Futurum, Globus Hradecká, Dornych, Židenice, Žabovřesky, Kamechy a Heršpická jsou otevřené. Budeme rádi, pokud nás znovu navštívíte na těchto pobočkách. Děkujeme za Vaši přízeň.

Radek Neužil

Dobrý den,
jsou na některé z Mosteckych poboček skladem granule Acana CLASSICS 25 Clasic Red 17kg?
 Dekuji

Pet Center

Dobrý den, pane Neužile, granule Acana CLASSICS 25 Clasic Red 17kg bohužel nejsou dostupné na žádné pobočce v Mostě. Nejblíže k této položce mají granule Carnilove, které na pobočkách nabízíme. Děkujeme za Vaši přízeň.

Vítězslav Augusta

Dobrý den, lze uplatnit voucher v hodnotě 9,– Kč uplatnit např. na elektrický obojek na psa? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Augusto, děkuji za váš dotaz. Ano, slevový voucher můžete uplatnit na jakékoliv zboží. 1 voucher se vždy vztahuje na 1 produkt. Hezký den.

Pet Center

Dobrý den,

voucher lze uplatnit na sortiment, který se nachází v kamenných prodejnách a elektrické obojky se vyskytují na vybraných prodejnách. Pokud nám poskytnete, o který typ obojku byste měl zájem a v jakém městě, my Vám dáme vědět, jestli se na dané prodejně nachází. Děkujeme

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru