Nabídku Kurz vaření ve Food Atelieru: burgery i steaky mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz vaření ve Food Atelieru: hamburgery, steaky a ciabatty

4,7 / 5 Food Atelier Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz  (mapa)

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Food Atelier

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Věděli jste, že i kuchaři mají své ateliéry? Na rozdíl od těch malířských však nevoní terpentýnem, ale skvělým jídlem a někdy i vínem.

V uvolněné atmosféře Food Atelieru vás v 5hodinovém kurzu šéfkuchař David naučí vše potřebné k tomu, abyste zvládli sami připravit skvělý burger včetně nadýchané bulky. Upečete také ciabattu a k ní připravíte šťavnatý steak s vlastní BBQ omáčkou z ovoce. Vše na konec sníte a zapijete mexickým pivkem.

Tip: pokud máte ve svém okolí milovníky dobrého jídla a vaření, kurz může být i senzačním dárkem.

Co se v kurzu naučíte

V malé skupince maximálně osmi osob se seznámíte s potřebnými surovinami a poznáte užitečné techniky vaření. Upečete burgrové bulky a ciabattu, pomelete maso na burgry, uděláte steak a vlastní BBQ omáčku z ovoce a naučíte se servírovat jídlo na talíř jako profesionálové.

Každá úspěšná sendvičlady i burgerman bude mít navíc získané zkušenosti zpečetěné certifikátem Food Atelier Davida Valíčka. Naučte se vařit jednoduše, z čerstvých surovin a užijte si pohodový večer!

Čerpejte zkušenosti u profesionála

Inspiraci a kreativní vhled získal chef patron Food Atelieru při práci ve světoznámých restauracích po celém světě, například v hotelu Burj al Arab v Dubaji, v restauraci Fig and Oliv na Manhattanu, v KPMG u Michellinského kuchaře Stacey Harrise nebo v londýnské Berners Tavern u šéfkuchaře Jasona Athertona.

Food Atelier je zhmotněním Davidova snu: vařit pro malý počet hostů, plně se jim věnovat a podělit se o chutě, které poznal na cestách. Zároveň doufá, že se v Compress Hall spojí špičkoví kuchaři severní Moravy a Slezska a budou dále inspirovat další kuchaře – nejen ty mladé – pro vášeň ke gastronomii.

V Davidově gastronomii se snoubí tradiční česká kuchyně s moderní gastronomií i asijskými vůněmi.

Kurz v prostorách s unikátní atmosférou

Compress Hall je nejstarší zachovanou budovou národní kulturní památky Dolu Hlubina (součást Dolních Vítkovic). Pochází z 50. let 20. století a po ukončení průmyslového využití přešla stavba několika úpravami. Spolu s okolními budovami se Compress Hall umístila na přední příčce ankety Stavba roku 2015. 

Máte se nač těšit – tento kurz bude nejen skvělým zážitkem. Posune vás i dále v kulinářském umění, kterým pak oslníte návštěvy, rodinu či partnera. 

Nahoru