
Termín
V ceně
1 osoba
Kurz vaření ve Food Atelieru na téma Hamburgery a ciabatty
- Naučíte se:
- péct burgrové bulky a ciabattu
- připravit, mlít, ochutit maso na burgery
- připravit skvělý steak
- udělat vlastní BBQ omáčku z ovoce
- Termín kurzu: 23. 8. 2018
- Délka kurzu: 5 hodin (16.00–21.00)
- Certifikát od šéfkuchaře Davida Valíčka
Výsledky své práce nakonec sníte a zapijete mexickým pivkem.
Omezení
Jak uplatnit
Rezervace: zakoupením voucheru máte automaticky rezervované místo na vybraném termínu kurzu. Svoji účast ale potvrďte na e‑mailu info@foodatelier.cz nejpozději den před termínem kurzu zasláním kódu voucheru a kontaktu na vás.
Storno podmínky
- Voucher nelze stornovat ani refundovat.
- V případě nenaplnění min. kapacity kurzu (4 os.) se na stornu domluvíte s organizátorem.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Věděli jste, že i kuchaři mají své ateliéry? Na rozdíl od těch malířských však nevoní terpentýnem, ale skvělým jídlem a někdy i vínem.
V uvolněné atmosféře Food Atelieru vás v 5hodinovém kurzu šéfkuchař David naučí vše potřebné k tomu, abyste zvládli sami připravit skvělý burger včetně nadýchané bulky. Upečete také ciabattu a k ní připravíte šťavnatý steak s vlastní BBQ omáčkou z ovoce. Vše na konec sníte a zapijete mexickým pivkem.
Tip: pokud máte ve svém okolí milovníky dobrého jídla a vaření, kurz může být i senzačním dárkem.
Co se v kurzu naučíte
V malé skupince maximálně osmi osob se seznámíte s potřebnými surovinami a poznáte užitečné techniky vaření. Upečete burgrové bulky a ciabattu, pomelete maso na burgry, uděláte steak a vlastní BBQ omáčku z ovoce a naučíte se servírovat jídlo na talíř jako profesionálové.
Každá úspěšná sendvičlady i burgerman bude mít navíc získané zkušenosti zpečetěné certifikátem Food Atelier Davida Valíčka. Naučte se vařit jednoduše, z čerstvých surovin a užijte si pohodový večer!

Čerpejte zkušenosti u profesionála
Inspiraci a kreativní vhled získal chef patron Food Atelieru při práci ve světoznámých restauracích po celém světě, například v hotelu Burj al Arab v Dubaji, v restauraci Fig and Oliv na Manhattanu, v KPMG u Michellinského kuchaře Stacey Harrise nebo v londýnské Berners Tavern u šéfkuchaře Jasona Athertona.
Food Atelier je zhmotněním Davidova snu: vařit pro malý počet hostů, plně se jim věnovat a podělit se o chutě, které poznal na cestách. Zároveň doufá, že se v Compress Hall spojí špičkoví kuchaři severní Moravy a Slezska a budou dále inspirovat další kuchaře – nejen ty mladé – pro vášeň ke gastronomii.
V Davidově gastronomii se snoubí tradiční česká kuchyně s moderní gastronomií i asijskými vůněmi.
Kurz v prostorách s unikátní atmosférou
Compress Hall je nejstarší zachovanou budovou národní kulturní památky Dolu Hlubina (součást Dolních Vítkovic). Pochází z 50. let 20. století a po ukončení průmyslového využití přešla stavba několika úpravami. Spolu s okolními budovami se Compress Hall umístila na přední příčce ankety Stavba roku 2015.
Máte se nač těšit – tento kurz bude nejen skvělým zážitkem. Posune vás i dále v kulinářském umění, kterým pak oslníte návštěvy, rodinu či partnera.