Nabídku Pivní lišta: Degustace 5× 0,2 l vybraných piv mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kopněte je do sebe: košt 5 vybraných a pečlivě ošetřených piv po 0,2 l

4,7 / 5 Montenegro pub Brno  (mapa) 130 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Jaroslav Matejička

Lišta stála v predošlej akcii 20 korún, to pivo stálo možno tak za tých 20 korún. 69 je naozaj prehnaná cena za 1 l podpriemerného pi­va.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslave, děkujeme za Váš názor. Pěkný den

Evelína

To myslite vážně?? špatně nastavené podmínky? To viděl i slepý, co v případě takové akce bude následovat a podnik to neustál. Měsíc před skončením jsem se dotazovala, jestli třeba budete prodlužovat, protože jsme frčeli na dovolenou, což jste odmítli, ale bylo zcela jasné, jak to bude v srpnu vypadat. Hromada nespokojených zákazníků. Nechali jsme vouchery propadnout, ale stačilo nám slyšet od přátel, jak to vypadalo. a mimochodem, pokud se vedení rozhodne k takovému kroku, mají zaměstnanci držet ústa a krok a ne si vylévat frustrace na hosty. Na slevomatu nejste nováčci, takže víte, jak se nastavují pravidla akce. Divím se, že nevymyslíte nějakou novou akci namísto připomínání takového propadáku /asi jste již nakoupili chybějící prkna, tak je třeba je využít/,´,

Slevomat.cz

Dobrý den, Evelíno, děkujeme za Vaši zprávu. Podnik si je vědom chyb z minulé akce a svůj postoj k této záležitosti vyjádřil v předešlém komentáři. Tentokrát se snaží, aby bylo vše v pořádku. Bohužel každý občas chybuje, ale v tomto případě se snaží poučit. Tak jim zkusme dát šanci :) Mějte se krásně a spoustu příjemnějších zážitků :)

Robert

Dobrý den, docela se divím, že to nabízíte. Když já jsem přišel s kamarády s vouchery tak jsem je nemohl uplatnit a že je mám nechat propadnout ( i vedle dalšího stolu byla skupinka lidí s 6ti vouchery) a slevomat mi to proplatí. A teď vidím, že to je zas v nabídce. Trošku nekorektní ne? Když si píšete v popisu přijďte kdykoliv o víkendu bez rezervace a pak nic.

Montenegro pub

Dobrý den,velice nás to mrzí,účelem naší akce bylo představit piva které točíme novým zakázníkům a pohostit ty co k nám pravidelně chodí,bohužel se tato akce proměnila v honbu za levným pivem,špatně jsme nastavili nejen podmínky k uplatnění voucheru,pro to je teď cena vyšší,děkuji za pochopení a budeme doufat že nám dáte ještě šanci

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru