Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nakoukněte do historie: velké knihy o starověkém Egyptě a Římské říši

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Eliška Skálová

Dobrý den, objednala jsem si obě knihy a Římská říše přišla už před deseti dny, byla jsem se ptát i na poště a doručovatelky, ale bez úspěchu. Jak dlouho mám ještě čekat kdy dostanu druhou knihu ? Děkuji Skálová

Extra Publishing

Dobrý den, kontaktujte nás prosím na e-mail akce@epublishing.cz. Děkujeme.

Marcela Radvanovská

Dobrý den – dnes mi došla kniha Římská říše. Druhá kniha – Starověký Egypt dosud nedošla. Platila jsem oběd dvě!

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Knihy byly odeslány zvlášť. Pokud Vám jedna nebyla doručena, zkuste se informovat u poštovní doručovatelky a případně nás kontaktujte na e-mail akce@epublishing.cz. Situaci společně vyřešíme. Děkujeme :)

Jana Psotová

Dobrý den, velmi mě zaujala nabídka obou publikací. Bohužel v komentářích i v dotazech se vyskytuje dost často informace, že výtisky nedorazily ve zrovna skvělém stavu. Odřený hřbet bych ještě pochopila při manipulaci při přepravě, ale zaráží mě, že i vnitřní stránky bývají poškozené, a to mě poměrně odrazuje od koupě.. Stále tedy váhám, zda objednat či nikoliv.. Dále mám dotaz. Na Vašich stránkách je možno kromě zmíněných dvou publikací ještě objednat v obdobném duchu tyto s názvem Antické Řecko a Tajemný středověk – neuvažujete je rovněž zařadit k prodeji přes slevomat? Díky předem za reakci.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Objednávky se určitě nemusíte obávat. Bohužel občas dojde k poškození knih vzhledem k papírové vazbě. Jedná se však o ojedinělé případy a veškeré objednávky jsou nakonec vyřízeny ke spokojenosti zákazníka. Co se týká výtisků Antické Řecko a Tajemný středověk, tak ty v nejbližší době do podobné akce neplánujeme. Pokud máte zájem, na našem e-shopu máme zvýhodněnou cenu za balíček všech 4 kusů https://bit.ly/2Cn2Z27. Děkujeme.

Dana Stružková

Objednala jsem si u vás knihy: Starověký Egypt a Římská říše

Zaplatila částku 159,–Kč dne 28.8.2018. Knihy jsem ještě nedostala.
Dana Stružková, Rokštejnská 426, Brtnice

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Kontaktujte nás prosím na e-mail akce@epublishing.cz. Vaši objednávku překontrolujeme. Děkujeme.

Eliška Skálová

Dobrý den, objednala jsem si a zaplatila dvě knihy, ale zatím jsem obdržela jen Římskou říší a kniha je dost poškozená se zlomeným hřbetem a mírně potrhaná a nemyslím si , že by k poškození došlo během přepravy. Kdy dostanu druhou knihu ?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Knihy byly odeslány zvlášť, aby nedošlo k poškození při doručování do schránky. Prosím, zkuste se obrátit na svoji poštovní doručovatelku, zda druhou knihu neuložila na poště. Ohledně poškozené knihy nás prosím kontaktujte na e-mail akce@epublishing.cz s fotografiemi poškození. Situaci společně vyřešíme. Děkujeme.

Luděk Sedlák

Dobrý den,
mám stejný dotaz jako paní Hrubešová. A to kniha Starověký Egypt byla dodána ve stavu s odřeným hřbetem na několika místech, takže vypadá jak několikrát přečtená.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Knihy jsou zasílány samostatně, aby nedošlo k poškození při doručování do poštovní schránky. Kniha Římská říše byla odeslána následující den a měl byste ji tedy obdržet v nejbližší době. Co se týká poškození knihy, nafoťte nám jej prosím a zašlete na e-mail akce@epublishing.cz. Vaši situaci společně vyřešíme. Děkujeme.

Markéta Hrubešová

Dobrý den,
prosím o informaci, proč mi byla poslána jen kniha Starověký Egypt, když jsem objednala a zaplatila i Římskou říši, a kdy mi ji tedy dopošlete.
 Děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Knihy jsou zasílány samostatně, aby nedošlo k poškození při doručování do poštovní schránky. Kniha Římská říše byla odeslána následující den a měla byste ji tedy obdržet v nejbližší době. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru