1/6
Burgery ve středověkém hostinci: s hermelínem či trhaným hovězím
Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce
Soňa Vojáčková
Dobrý den, kolegyni nahoře jste doporučili středověkou knihu Magdaleny Beranové, s recepturou na středověkou bulku. Knihu vlastním, mohu se zeptat, v které její části najdu recept na onu středověkou bulku, případně, kde najdu ty další recepty na grilovaný hermelín, trhané maso a sekaný steak? Děkuji
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Mohu se zeptat co je středověkého na miniburgeru?
Dobrý den,ráda Vám odpovím na Vaši otázku.
Bohužel došlo k malému nedorozumění .
Jsou to středověké BULKY ze zvlášť připravované receptury,které si pečeme zde v hostinci ,a jak je napsáno ,tak jídlo obsahuje trhané maso,grilovaný hermelín a sekaný steak a ne BURGER . Inspiraci si můžete prohlédnout ve středověké knize,kterou napsala Magdaléna Beranová,jmenuje se JÍDLO A PITÍ V PRAVĚKU A STŘEDOVĚKU.Děkuji a přeji hezký den.