Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Podzimní pobyt s poznáním krás Olomoucka a Kroměřížska v hotelu FIT***

4,2 / 5 Hotel Fit *** Severní Morava (mapa) 40 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Svata STEINOCH Steinoch

ZDRAVÍM, MÁM OD Vás JIŽ VÍCERO VOUCHERU A TAKÉ DOSTÁVÁM K TOMU Vaše KREDITY ALE NYNÍ SI CHCI KOUPIT VOUCHER DO HOTELU FIT V PŘEROVĚ KDE JE CENA 2499 Kč A JÁ MÁN NYNÍ OD Vás 210 KREDIT. DO 14.9.2018 JEJ UPLATNIT A DÁVÁTE MĚ JEN 10 KREDIT. TAK MÁM TO KOUPIT NEBO NE? DĚKUJI.

Hotel Fit ***

Dobrý den, pokud chcete pobyt koupit, samozřejmě můžete, ale momentálně si nejsem jistý, jestli svůj dotaz píšete správně. Pokud ano, prosím o zaslání doplňujících informací na náš e-mail: hotelfit@hotelfit.cz . S pozdravem Ondřej Gowin, recepce Hotel FIT***

Vokolková

Dobrý den, zajímala by mne cena pro jednu osobu v terminu 8.9.-10.9.2018. Děkuji

Hotel Fit ***

Dobrý večer,
cena se odvíjí dle počtu osob a také dle zvoleného typu pokoje. Jestliže budete mít zájem o pokoj Business pro jednu osobu 1290 Kč + MPO, pokoj business pro dvě osoby 1990 Kč + 2× MPO (6,–/noc). Pokoj Comfort pro jednu osobu 999 Kč + MPO, pokoj Comfort pro dvě osoby 1390 Kč + 2× MPO. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. S přáním krásného dne. Recepce Hotel Fit***

Iveta Chadimová

Dobry den,meli byste volny pokoj pro 2 osoby od 27.9,2018 do 30.9.2018?

Hotel Fit ***

Dobrý den, děkujeme za projevený záme, ale v požadovaném termínu je náš hotel plně obsazen.
V případě dalších dotazu nás neváhejte kontaktovat. S pozdravem. Recepce HotelFit, Prašivková

Lamková marcela

Dobrý den,
Jelikož jsme 3kamarádky.Chci se zeptat zda je možné ubytování pro nás s polopenzí a za kolik?A jak daleko je to k vám od vlakového nadrží?Termín od 21.09.do 23.09.
Děkuji Lamková

Hotel Fit ***

Dobrý den, ve vámi vybraném termínu máme volné pokoje. Slevomatový balíček je pro 2 osoby, s polopenzí (2 noci, 3 dny) který stojí 2499,– Pro 3. osobu Vám můžeme nabídnout cenu 1990,– ale s tím že by chtěla být sama na pokoji. Mohu Vám ovšem taky nabídnout Apartmán, kde budete všechny 3 osoby spolu. Poté by cena pro 3. osobu byla 860,–. Večeře by si doplatila přímo v restauraci 150-/den. 3. osoba by si veškeré ubytování i stravu platila při příjezdu. Snídaně je v ceně ubytování. Městský poplatek 6 Kč/os za noc se hradí na místě při príjezdu.
Od nádraží je to zhruba 40 min. pěšky, cca 2 km. Zastávka městské hromadné dopravy je i kousek od hotelu (zastávka Dvořákova) nebo můžete využít taxi.

S pozdravem a přáním hezkého dne

Michaela Čechová
recepce
Hotel Fit***

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru