Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Učte se anglicky s jazykovými kartičkami: sety pro začátečníky i pokročilé

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Lenka

Dobrý den! Jsou kartičky v setu rozdělené nějak tematicky? Je možné v jedné sadě nalézt třeba několik dopravních prostředků, zvířat atd.? Děkuji.

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, karty nejsou rozdělené tématicky, jen podle obtížnosti v rámci 3 úrovní – Začátečník, Mírně pokročilý, Středně pokročilý. Děkujeme za dotaz :)

Marie Andrášková

Dobrý den, již delší dobu se ptáme na němčinu (více lidí). Jak to s ní vypadá? Máte ji skutečně v plánu? Předem moc děkuji za odpověď

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, němčinu skutečně máme v plánu, ale naší prioritou byla zatím optimalizace procesů ve firmě, abychom byli schopní dodávat větší množství zboží v reálném čase zákazníkům a také Jazykový diář, který vyjde během října. Pokusíme se to uspíšit, ale nechtěli bychom vyměnit rychlost za kvalitu. Děkuji za dotaz, Václav Korčák

Zdeněk

Dobrý den, máte i francouzskou variantu? Děkuji.

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, zatím ne, ale další jazyky máme v plánu :)

Michaela

Dobrý den, jsou kartičky vhodné pro 10leté děti nebo spíše pro dospělé?
Děkuji za odpověď.

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, karty jsou primárně pro dospělé, popř. pro dospívající. Pro 10leté děti bych karty asi nedoporučil, myslím, že by je texty příliš nebavily.

Erika

Dobry den, chtěla bych se zeptat jak funguje zakoupení tohoto voucheru? Poté co ho zakoupím ho uplatním na stránkách na zakoupení produktu?

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, produkt Vám po zakoupení rovnou pošleme na adresu, kterou zadáte do objednávky, nemusíte již nic vyřizovat :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru