










Zatímco některé ovoce si může o pořádném slunci nechat jen zdát, to thajské ho má na rozdávání. Výsledek? Vynikající chuť, která vás dostane.
Ochutnejte džemy Jamdžem z exotického ovoce, které dozrálo na slunci, nikoli během přepravy do Evropy. Právě díky slunění chutná ovoce tak, jak má, a vy to pocítíte při každém soustu.
Vybrat si můžete z 5 různých druhů. A kdyby vám jedna sklenička nestačila, sáhněte po výhodném mixu 3 příchutí nebo rovnou po dárkovém balení, ve kterém jsou příchutě všechny. Poslouží také jako milá pozornost, se kterou se blýsknete na narozeninové oslavě. Obdarovaní budou koukat, a ještě si pochutnají.
Na kterém džemu si smlsnete?
Banánová marmeláda se zázvorem
Probuďte své ráno vitamíny nabitým džemem. Snoubí se v něm sladkost banánů a zázvorová ostrost. Vaše snídaně, dezerty a pečivo může chutnat i jinak než jen po klasických jahodách.
Ve skleničce najdete pouze tropické ovoce dozrálé na thajském slunci, cukr, limetkovou šťávu pro vyvážení kyselosti a želírovací látku. V džemu nenajdete žádné umělé látky, barviva ani konzervanty, a i přesto chutná nezapomenutelně. |
Toužíte po exotice v Thajsku? Přeneste se tam už u snídaně. Džem z kokosové dužiny a nektaru z květů kokosové palmy je synonymem pro sluncem zalité Thajsko a exotiku. Vyzkoušejte něco nového, netradičního.
Ve skleničce s džemem z kokosového ořechu najdete pouze kokosy uzrálé na thajském slunci, cukr a limetu pro vyvážení kyselosti. Nenajdete v ní žádné umělé látky, konzervanty ani barviva. |
Probuďte své chuťové buňky něčím netradičním, něčím jedinečným, něčím exkluzivním. Svěží nakyslá chuť maracuji, připomínající meruňky, která byla doplněna o exotickou nasládlou chuť manga, je opravdovým gurmánským zážitkem. Přeneste se u snídaně do exotiky a oživte své palačinky nebo dezerty chutí tropů.
Marmeláda je bez umělých látek, barviv i konzervantů. Ve skleničce najdete pouze exotické tropické ovoce, cukr, limetkovou šťávu pro vyvážení kyselosti a želírovací látku. |
Ochutnejte chuť jihovýchodní Asie. Kombinace papáji a limetky je pro ni typická. Sladká papája vyvážená kyselostí limetky podtrhne chuť vašich dezertů a snídaní. Přeneste se do slunného Thajska a zažijte trochu exotiky.
Džem je tvořen pouze ovocem dozrálým na thajském slunci, limetou, cukrem a želírovací látkou. Nenajdete v něm žádné umělé látky, barviva ani konzervanty. |
Jahodový džem zná každý, ale co takhle džem z liči? Z ovoce bohatého na vitamin C a minerály, které chutná jako hroznové víno. Zařaďte do svého jídelníčku něco exotického, tropického.
Ve skleničce najdete pouze liči, které uzrálo pod thajským sluncem,
cukr a limetku na vyvážení kyselosti. Nejsou v ní žádné umělé látky,
barviva ani konzervanty.![]() |
Vyzkoušejte recepty z Jamdžemu:
Co budete potřebovat?
Super jednoduchý postup jak na lahodné palačinky: Do misky přesejeme hladkou mouku, přidáme špetku soli a vanilkový cukr. Zapracujeme rozšlehaná vajíčka a za stálého míchaní přiléváme mléko. Abychom získali co nejlahodnější chuť palačinek použijeme vejce a mléko pokojové teploty. Tekuté těsto necháme odpočinout na 30 až 60 minut v ledničce. Pro ještě lepší chuť smažíme palačinky na másle z obou stran na mírném plamenu. JAM kokosový džem smícháme s tvarohem a přidáme citrónovou šťávu pro osvěžující chuť. Palačinky potřeme kokosovou náplní, zatočíme, posypeme strouhaným kokosem a můžeme servírovat. |
Co budete potřebovat?
Super jednoduchý postup jak na banánové lívanečky: Ve velké nádobě smícháme mouku, sůl, prášek do pečiva a skořici a směs odložíme stranou. Do druhé nádoby dáme vajíčko, mléko a rozmačkaný banán a všechno spolu promícháme. Pak přidáme hnědý cukr a jogurt. Mícháme až nám zmizí všechny hrudky a poté přimícháme vanilkový extrakt. Mokré ingredience přidáme do misky se suchými a jemně mixujeme až se nám všechny přísady spolu hezky spojí. Rozehřejme si pánvičku nebo lívanečník a rozpustíme si do něj trochu másla. Do středu nalejeme směs a pečeme asi 1 minutu dokud okraje nevypadají suché, pak otočíme na druhou stranu a pečeme asi ještě 2 minuty. Upečené lívanečky potřeme JAM banánovo-zázvorovým džemem a vložíme do vyhřáté trouby až dokud nedoděláme celou směs. Lívanečky servírujeme teplé a podáváme s jogurtem nebo čerstvým ovocem. |
Fantastické mango-maracuja cupcakes
Co budete potřebovat? Ingredience na těsto:
Ingredience na krém:
12 fantastických cupcakes připravíte takto: Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Mouku, prášek do pečiva a sůl si přesejeme a dáme bokem. Cukr s máslem vyšleháme do nadýchané pěny a pomalu přiléváme rozmíchané vajíčko s mlékem a vanilkovým extraktem. Pak postupně přimícháme mouku. Pekáč na 12 cupcakes vyložíme papírovými košíčky a naplníme těstem do dvou třetin. Pečeme přibližně 20 minut. Vyšlehejme si krém: Změknuté máslo vyšleháme do nadýchané světlé pěny a za stálého
mixování přidáváme práškový cukr, šlehačkovou smetanu a sůl.
Šleháme, dokud nebude krém vláčný a nadýchaný a pak přidáme JAM džem
mango a maracuja a opět směs šleháme až nám nezmizí všechny hrudky. |
Adresa pro případné vrácení zboží:
Solid Select s.r.o., Soukenická 2060/27, 110 00 Praha 1-Nové Město