Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Neodolatelný pohled: prodloužení řas metodou 2D-6D volume

4,8 / 5 Sheratan studio Praha - Libeň  (mapa) 25 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
D.

Dobrý den, máte nějaký ceník sluzeb, kolik například stojí nasledne doplneni řas? Dekuji

Sheratan studio

Dobry den, cenik je na fb strance www.facebook.com/svetkrasypraha/. Vsechny informace i link na fb stranku slevomat krasne popisuje v nabidce akce. Dekuji za dotaz.S uctou Mašková Jana.

Marta La

Doby den, než zakoupím voucher, měla by jste volno 10.8. Nebo 13.8.?

Sheratan studio

Dobrý den, pro rychlejsi reakce na volne terminy prosim zakaznice kontaktovat me telefonicky. Ma prace je s klientama a dostanu se k mailum, nebo k diskuzim nekdy az v pozdnich vecernych hodinach, nebo nasledujici den rano. Mezi casem se terminy telefonicky obsazujou, takze Vas vyhovujici termin Vam mohla obsadit jina zakaznice. Bohuzel nedisponuju jinou osobou, ktera vyrizuje dotazy a maily, proto je muzu resit jako posledni. V pripade neprijeti hovoru kazdeho kontaktuju spatky.Bohuzel pani Marto, oba dny jsou jiz obsazeny.Dekuji za dotaz. S uctou a pranim hezkeho dne Mašková Jana.

Eva

Dobry den, mam stejnou otazku jako pani prede mnou. Muzete ji prosim zodpovedet? Moc dekuji ☺️

Sheratan studio

Dobrý den, na otazku Vám neumim dat odpoved, nevim jake mate rasy, kolik jsi muzu dovolit nasazet syntetickych ras na Vasi prirodnou rasu, jakou mate predstavu o hustote ras (predstavy jednotlivcu jse vyrazne lisi)… rasy v nabidce jsou objemove, co znamena, ze vytvarej objem, nebo jsou hustejsi jako u metody rasa na rasu…volny termin behem 14 dni se urcite najde, ale je lepsi si zavolat…v pripade neprijeti hovoru pracuji s klientem, v nejblizsim volnem case Vas budu kontaktovat spet.Dekuji s pozdravem Mašková Jana

Alice

Dobrý den, kdyz bych chtela vyraznejsi rasy huste, tak kolik by to stalo zde pres slevomat? A mate volno na termin jeste ted behem 14 dni?
Dekuji,

Sheratan studio

Dobry den, dekuji za otazku a za telefonicky spojeni Alice, hezky den preji. Mašková Jana

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru