Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dvě lekce cvičení, nejrůznějších tanců nebo jógy v novém klubu Štrasburk. Na výběr i permanentka na 10 libovolných lekcí. Dejte si do těla!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucie

Dobrý den, mohou jednu permanentku čerpat dvě osoby (chodíme cvičit se sestrou)? Děkuji za odpověď

Alena, Tělocvičný klub

Dobrý den. Permanentka jako taková je na jméno a je nepřenosná, ale pokud přijdete dvě, tak Vám jednoduše odečteme dvě lekce z jedné permanentky:) To určitě problém nebude. Hezký den.

Lenka Kodoňová

Když si koupím permanentku na 10 lekcí, mohu druhy cvičení kombinovat, nebo musím desetkrát na to samé?

Alena, Tělocvičný klub

Dobrý den, cvičení můžete kombinovat dle vlastního výběru, jen je třeba účast na vybrané lekci vždy dopředu zarezervovat. Rezervace je možná e-mailem či telefonicky.

Lenka

Dobrý den, chci se ujistit, že mohu vybírat opravdu z veškerého tance a cvičení. Takže na flowin a kalanetiku se voucher vztahuje? Některé lekce v rozvrhu nejsou (např. pilates, 300 sparťanů), takže ty se v současnosti neučí? Nebudou ani v nejbližší budoucnosti? Děkuji Vám.

Alena, Tělocvičný klub

Dobrý den, ano, permanentka platí na všechny tance a cvičení, vyjma jógy, kurzů a seminářů. Některé sporty pro Vás připravujeme a v nejbližší době se v rozvrhu objeví, proto prosím vždy sledujte aktuální rozvrh. Hezký den.

Eliška Reisingerová

Dobrý den. Chci se jen ujistit, zda Vaši nabídku chápu správně. Pokud si koupím permanentku na 10 vstupů za 495 Kč, mohu chodit, kam se mi zlíbí (tzn. flowin, kruhový trénink, joga, balance atd.)? Předem děkuji za odpověď.

Alena, Tělocvičný klub

Dobrý den, děkuji za dotaz. Odpověď je stejná, jako u předchozího – permanentka platí na jakékoliv cvičení či tanec (tzn. balance, kalanetika, kruhový trénink atd), vyjma jógy a dlouhodobých kurzů a individuálních seminářů.

Veronika Koblasová

Dobrý den, co všechno se vztahuje do 10 lekcí cvičení? vztahuje se do toho i kondice= ping pong?

Alena, Tělocvičný klub

Dobrý den, samozřejmě, vyjma jógy a dlouhodobých kurzů platí permanentka na jakékoliv cvičení či tanec, včetně pinpongu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru