Nabídku 20minutová jízda v supersportu plná adrenalinu mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

20minutová jízda v supersportu: Ferrari či Lamborghini a mnoho jiných

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Václav Krulec

Dobrý den,
Kdy by byl nejbližší termín na Prahu s Fordem Mustang GT 500 ?
Děkuji za odpověď

Showcars

Dobrý den, nejbližší termín na Prahu máme vypsaný na 08.09.2018, termínů na Prahu máme méně a je to jen proto, protože v Praze není dostupné žádné letiště a jezdí se v běžném provozu, tedy „nudná jízda“. Pouze u nás si naši klienti zkusí vozy na maximum a to na letišti v Mnichově Hradišti kde je rovinka dlouhá 3 km kde si každý zkusí sprint na maximální rychlost vozu. Naši klienti nechtějí jezdit pouze v Pražském provozu, ale vyhledávají adrenalin a to lze jen na letištní dráze se sprintem na max. Například McLaren 570S s klienty jezdí běžně po dráze 300 až 310 km/hod. Naši instruktoři mají rekord na dráze 323 km/hod. ..... a to je ten správný adrenalin a zážitek na celý život. S pozdravem, Showcars.

Veronika

Dobrý den, dívala jsem se do vašeho rezervačního systému, bohužel mě to nepustí na výběr termínu a města bez zadání kódu voucheru. Než ho ale zakoupím, ráda bych věděla, zda je možné jet jízdu v Praze ve víkendových termínech v září/říjnu/lis­topadu? Děkuji.

Showcars

Dobrý den,

nejbližší volný termín pro lokalitu Praha je 8.9. a dostupné vozy jsou McLaren 570 S, Ferrari 458 Italia, Ford Mustang Shelby GT500.

S pozdravem tým Showcars

Karolína Nováková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda jízda probíhá v běžném provozu? Děkuji

Showcars

Dobrý den, samotná zážitková jízda je kombinací jízdy v běžném provozu, jízda po dálnici a jízda po letištní ploše se sprintem na maximální rychlost vozu. Například vozidlo McLaren dosahuje běžně s klienty při sprintu 307 km / hod. S pozdravem, Showcars.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru