Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zkuste si parkour: vstup do parkourové haly i hodina s trenérem

4,9 / 5 UM Parkour Park Ostrava  (mapa) 49 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Aleš

Dobrý den,
na slevomatu jsem našel vstup za 89 Kč. Plánuji oslavu narozenin 11ti letého syna a při té příležitosti bych rád vymyslel něco pro něj a jeho 6 kamarádů. Šlo by to u Vás, přes slevomat, 7×1 hod po 89 Kč? Některou sobotu, např. 19.10?Díky

UM Parkour Park

Dobrý den,
před koupí voucherů, nám prosím zavolejte na +420 724 000 944, abychom se jako první domluvili na podmínkách narozeninové oslavy :).
Děkujeme

Martina Pinkavová

Dobrý den, při doprovodu dítěte nemusí rodič platit vstupné ze ? Děkuji za odpověď.

UM Parkour Park

Dobrý den, pokud chcete na dítě pouze dohlížet, platit vstupné nemusíte :). V hale máme také prostor vyhrazený pouze pro rodiče, kde můžete počkat a dát si kávu.

Veronika Blažková

Dobrý den,
po zakoupení voucheru mohu přijít kdykoli v provozní době nebo musím provést rezervaci na určitou hodinu? Děkuji Veronika

UM Parkour Park

Dobrý den, pokud si zakoupíte voucher na „vedený trénink s trenérem“, je třeba se objednat dopředu na tel.č. 724 000 944. Pokud si zakoupíte voucher na volný vstup, rezervace není třeba a můžete nás kdykoliv v rámci otevírací doby navštívit :).

Petra Gajdáčková

Dobrý den, dá se k Vám dostat MHD? Na jaké zastávce vystoupit a kam jít? Koukám do mapy a nějak nemůžu najít žádnou přístupovou trasu.

UM Parkour Park

Dobrý den, nejbližší autobusová zastávka se jmenuje Frýdecká (pár minut autobusem č. 21 nebo 81, který vyjíždí z ÚANu).
Ze zastávky je to již pár minut pěšky.
Na ulici Strojní, kde se nacházíme, se dostanete odbočením doprava v odbočce na ulici Rudnou (směr Havířov) z Frýdecké ulice.

JK

Dobry den
Je trenink s trenerem vhodny i pro dospeleho, ktery je jakz-takz sportovne aktivni, ale nikdy na tramposce neskakal a chtel by si treba zkusit nejake to salto?

UM Parkour Park

Dobrý den,
trénink s trenérem si samozřejmě může objednat také dospělý. V hale kromě překážek a žíněnek máme také molitanovou jámu, kde si během vedeného tréninku s trenérem můžete salto bezpečně vyzkoušet.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru