Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pekelně rychlá jízda v nadupaném Lamborghini Gallardo

ExtraDrive.cz (4 pobočky) Praha - Zličín  (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Kristýna Kladívková

Dobrý den,
dnes jsme měli domluvenou jízdu v Plzni ve 14:00,ale nikdo nedorazil. Nikomu se nelze dovolat a komunikace je nulová. Prosím o vyjádření a způsob náhrady.
Děkuji za odpověď

ExtraDrive.cz

Dobrý den, víkendové jízdy byly již v průběhu pracovního týdne zrušeny prostřednictvím SMS a e-mailu a to bohužel z důvodu technické závady. Ohledně termínu Vás bude telefonicky kontaktovat organizátorka. K zastižení jsme v pracovní době po-pá 10–18h.

Natalie

Dobrý den máme poukaz na jízdu v Lamboghini Gallardo se stigem na 20 min., ale operatorka nás ještě nekontaktovala. Platnost je do 31.7. Je možné tedy jet i v srpnu?

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Natálie, pokud už poukaz máte, kontaktujte nás prosím napřímo nejlépe na info@extradrive.cz. Organizátorka volá vždy v řádu jednotek dnů a domluví s Vámi termín. Jakmile budete mít domluveno, pokaz Vám bezplatně prodlouží..

Natálie

Dobrý den, poslala jsem rezervaci na jízdu v Lamborghini Gallardo se stigem. Bohužel jsem jí poslala až včera a nevím kdy mi odpovíte. Ale potřebovala bych to v sobotu 21.7. Bydlíme 150km daleko od Prahy a jindy bychom se tam nedostali. Nešlo by to.nějak udělat? Děkuju za odpověď

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Natálie, pokud už poukaz máte, kontaktujte nás prosím napřímo nejlépe na info@extradrive.cz. Celý víkend sice jezdíme, ale bohužel ne v Praze. Pokud jste nám vyplnila přihlášku, bude Vás telefonicky kontaktovat organizátorka..

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru