Nabídku Silikonový vibrátor a Venušiny kuličky mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Silikonový vibrátor s výstupkem na klitoris a Venušiny kuličky v růžové barvě

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Kateřina

Dobrý den, lze objednávku jeste zrušit, kdyz byla jen přijata?

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, doporučujeme se spojit přímo s obchodníkem ohledně dalšího postupu. Pěkný den

Ondřej Adamčík

Zcela na rovinu je to šmejd, vše působí jako by nestál ani 200kč a eshop ani nic jiného nenabízí a vůbec působí značně podezřele. Toto zboží považuji za podvod a vracím zpět.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ondřeji děkujeme za zprávu. Mrzí nás, že se Vám výrobek nepozdával. Věřím, že brzy naleznete co hledáte :) Zkuste se podívat i na další nabídky na Slevomatu. Svoje hodnocení výrobku můžete napsat do sekce k tomu určené a to Hodnocení podniku. Děkujeme, krásný den

Maykl Brůžek

Zdravim. Jaká je dodací lhůta?

Slevomat.cz

Dobrý den,
dodací lhůta je 7 pracovních dní.

S pozdravem
Slevomat

Katka

Můžete mi, prosím, vysvětlit, proč se má vibrátor používat s kondomem? Budu ho používat výhradně pro svoji potřebu. Určitě to nebude pohodlné, starat se o kondom, aby nesklouzl(je delší a volnější), stlumi vibrace a hlavně se používání výrazně prodraží. Děkuji za odpověď.

VykupErotiku.cz

Dobrý den, Katko, jedná se o doporučení – záleží samozřejmě na Vás, zda budete vibrátor používat s kondomem, nebo ho po použití umyjete pod tekoucí vodou s přídavkem antibakteriálního přípravku.

Petr

!!! POZOR!!! Obchod neuvádí žádné jméno firmy ani fyzické osoby majitele a místo obchodních podmínek je na webu prázdná šablona, což bývá znak podvodníků.

Jak může Slevomat povolit takovou nabídku?

VykupErotiku.cz

Dobrý den, Petře,
pod záložkou „Kontakty“ na našem webu je vše potřebné a zákonem požadované uvedeno. Špatný odkaz na obchodní podmínky jsme opravili, děkujeme za upozornění. Kromě platných obchodních podmínek na našem webu uvádíme samozřejmě i podmínky ochrany osobních údajů, jak vyžaduje platná legislativa, a další praktické informace, které jsou viditelné v patičce našeho webu.

S přáním hezkého dne
Ondřej z VykupErotiku.cz

Jarmila Horáková

Tento set se dá da jiných portálech koupit o 200kč levněji. To není žádná sleva! jsem trochu překvapená , že toto klamání zákazníků slevomat dopustí.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jarmilo, pokusili jsme se prohledat eshopy na internetu, ale co jsme našli, neobsahovalo vždy vše co tento set. Našli jsme podobnou nabídku, ale součástí balení nejsou Venušiny kuličky, jako je to u této nabídky :) Pěkný den

Kamila

Dobrý den, proč na Slevomatu máte původní cenu 798Kč a na vašich stránkách je cena za tento set 2.598Kč, můžete mi to, prosím, vysvětlit?

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamilo, děkujeme za upozornění, které jsme předali obchodníkovi. Jednalo se o chybné označení na stránkách provozovatele. Pěkný den

Petra

Dobrý den, je vibrátor tichy? Děkuji,

VykupErotiku.cz

Dobrý den, Petro,
vibrátor v zapnutém stavu vydává běžný zvuk. Není nijak výrazně hlučný, ale ani není nijak speciálně odhlučněný.
Zdraví Vás Lucie z VykupErotiku.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru