Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nejžádanější liftingový zákrok: Thermage se systémem CPT

4,6 / 5 Studio Greenline Praha - Karlín  (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Podsednikova

Dobry den,da se pouzit voucher jen na odstraneni podbradku ?

Studio Greenline - Dagmar Olžbutová

Ano, lze ošetřit jen podbradek.

Michaela

Dobrý den, ráda bych se zeptala na výrobce přístroje Thermage. Omlouvám se, ale “certifikovat” může leckdo leccos, proto by mne před zákrokem zajímal výrobce přístroje a také to, zda je použita jednorázová hlavice či nikoliv. Předem děkuji za odpověď.

Studio Greenline - Dagmar Olžbutová

Vyrobce Vam mohu zjistit dodatecne, momentalne cerpam dovolenou. Jednorazova hlavice pouzita neni vzhledem k nekolikanasobne porizovaci cene versus cena za osetreni. Hezky den.

Renata Burýšková

Dobrý den, děkuji za rychlé zodpovězení dotazu a mám tedy ještě jednu doplňující otázku a to jestli je možné u Vás zároveň podstoupit nějaký zákrok, který by tyto problémy řešil a pokud ano zdali máte nebo plánujete na toto slevovou akci? Děkuji.

Studio Greenline - Dagmar Olžbutová

Dobry den, doporucila bych na mastnou t-zonu ozonoterapii a na sucha mista vyzivna a zvlacnujici sera v kombinaci s radiofrekvenci. na zaver biostimulacni led active therapy. vice zde http://www.studiogreenline.cz/nase-sluzby/14-hloubkove-omlazeni-a-vyziveni-pleti-ve-4-krocich

Renata

Dobrý den, prosím o informaci jaký je používán přístroj pro tento zákrok a také zdali je tento zákrok možný provést i v případě pokud jsou nějaké problémy s pletí? Občas mívám v T-zóně problémy s akné a občas se místy vyskytnou na pleti suchá šupinatá místa a krémy nepomáhají.

Studio Greenline - Dagmar Olžbutová

Dobry den, pouzivame certifikovany pristroj Thermage. Vzhledem k tomu, ze rizene impulzy pronikaji do hloubky az 4,5mm jedna se o vylozene hloubkovy lifting. Tyto problemy, ktere popisujete, vsak pristroj neresi, ale ani nezhorsuje. V pripade dalsich dotazu se na me muzete kdykoliv obratit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru