Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Chladicí ručník v 8 barvách: příjemné osvěžení nejen při sportu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Marcela

Dobrý den, mohu se zeptat, jak to vypadá s objednávkou 7061012488? Zítra – 27.8.2018 je předpokládané doručení, ale zboží ještě nebylo odesláno. Děkuji za odpověď.

Take-it-shop.cz

Dobrý den, omluváme se za zpoždění ve vyřízení Vaší objednávky. Zboží bude během 1–2 dnů odesláno. O odeslání budete informována. Děkujeme za pochopení.

Lucie Homolková

Dobrý den, objednala jsem dva ručníky dne 6.8. a předpokládaný termín vyzvednutí byl 16.8. Nevíte, kdy si budu moc ručníky vyzvednout na provozovně? Děkuji. č.obj.:7060937204

Take-it-shop.cz

Dobrý den, zašlete nám prosím číslo objednávky na obchod@take-it-shop.cz. Stav objednávky prověříme. Děkujeme za pochopení.

Hana V.

Dobrý den, od 7. srpna mám objednány a zaplaceny ručníky a stále mi nic nepřišlo. Ve stavu objednávky je od daného data napsáno, že se vyřizuje… Ručníky jsem si objednala, aby nás ochlazovaly hlavně v parných dnech. Než dojdou, tak asi už bude podzim:-(.
Objednávka č. 7060951362.
Hana V.

Take-it-shop.cz

Dobrý den, omlouváme se za zpoždění ve vyřízení Vaší objednávky. Ta bude zítra expedována a v pátek doručena. Děkujeme za pochopení.

eva cífková

Dobrý den,teď jsem u vás zakoupila 6 krát ručník,ale při platbě převodem na účet jsem zapomněla uvést variabilní symbol.nevím,zda jste schopni zjistit od koho platba je.Díky moc

Take-it-shop.cz

Dobrý den, zavolejte prosím na zákaznickou linku Slevomatu. Platbu prověří. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Anna Košuličová

Prosím o rozměr ručníku, děkuji Anna

Take-it-shop.cz

Dobrý den, ručníky mají rozměr 90 × 32 cm. Pěkný den.

Lenka Pivodová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak to vypadá s moji objednávkou z 22.7.? Datum dodání bylo 2.8. Do dneška nebylo zboží ani odesláno. Již jsem psala dokonce na uvedený mail, ale nikdo mi neodpověděl. Číslo objednávky je 7060790154. Děkuji za odpověď.

Take-it-shop.cz

Dobrý den, omlouváme se zpoždění, které vzniklo interní chybou v našem systému. Vaše zboží dnes odesíláme. Děkujeme za pochopení.

Monika Svobodová

Dobrý den,
mohu se zeptat na stav své objednávky ze dne 27.7.? Datum dodání bylo dnes 9.8., hodně lidí tu psalo, že ručník měli již druhý den. Bohužel ani po devíti pracovních dnech není zboží ani odesláno. Číslo objednávky: 7060848862.

Děkuji za odpověď.

Take-it-shop.cz

Dobrý den, Vaše objednávka byla včera odeslána. Doručení očekávejte dnes či začátkem následujícího týdne. Děkujeme za pochopení.

Lenka

Dobrý den, jak se může ručník prát?

Take-it-shop.cz

Dobrý den, nejlépe ručně, nebo šetrně na 30 stupňů. Pěkný den.

Romana

Dobrý den.Jde obědnat více ručníků najednou,různé barvy? Prosím o radu. V objednávce se nenačítají, další. Děkuji

Take-it-shop.cz

Dobrý den, vyberte nejprve první barvu a klikněte na „Koupit“. Následně vyberte druhou a klikněte na „Koupit“. V nákupním košíku poté uvidíte oba ručníky a pokračujte v objednání. Přičte se jedno poštovné. Pokud si stále nevíte rady, kontaktujte prosím zákaznickou podporu Slevomatu. Přejeme pěkný den.

Jarmila Winterova

Potrbuji 20 rucniku chladicich na roskiadu mame dobre skusenosti jste schopni nam je zaslat cenu respektujj jsme pacienti RS.

Take-it-shop.cz

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. Pokud si nevíte s objednávkou rady, napiště nám na obchod@take-it-shop.cz. Obratem Vám odpovíme, jak objednat. Pěkný den.

Adam Bechný

Dobrý den, ručník slouží i na utírání těla po sprše nebo je vyloženě jen na ochlazení těla? Otázka je spíše na savost materiálu… Díky moc!

Take-it-shop.cz

Dobrý den, ručník slouží primárně na chlazení. Ručník je nutné namočit, aby následně chladil. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru