Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Malířem za víkend – kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Lenka

Dobrý den,nemohu nikde najít datum konání v Jindřichově Hradci a ještě prosim,proč se da zakoupit jedna ze dvou varaint?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, bohužel, tato nabídka již vypršela. Přesto děkujeme za dotaz. V Jindřichově Hradci probíhá kurz 06.10.-07.10.2018. Hezký den, Tereza

Corinna Rubiu

Hi, is it in English too?

Ateliér Mozaika

Hello, thank you for your question. we are not currently organizing courses in English, but we are preparing an online course that will already be in English.
Best regards, atelier Mozaika

Richard

Dobrý den.Chtel bych se zeptat.Při zakoupení voucheru se mi nikde nezobrazuje v jakém městě bych to chtěl.Děkuji za radu.

Ateliér Mozaika

Dobrý den,
po zakoupení voucheru si na našich stránkách vyberte termín a město, které vám nejvíce vyhovuje a pokud není označeno, jako zaplněný kurz, velmi rádi vás zapíšeme. Po vybrání termínu nám napište na info@ateliermozaika.cz a uveďte všechny náležitosti, jak píšeme na voucheru. Rezervaci termínu vám můžeme udělat, pouze pokud máme údaje kompletní. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás.

Drahomíra

dobrý den,
22.9. Teplice/Ústí
jen adresa ještě není a přitom ta je rozhodující důvod, jestli koupit – či nikoli.
Nešlo by ji už uveřejnit?

Ateliér Mozaika

Dobrý deň, pani Drahomíra, veľmi rada by som Vám na túto otázku odpovedala, ale bohužiaľ priestory na kurz ešte aktívne hľadáme, preto zatiaľ nie sú známe na našich stránkach. S pozdravom Atelier Mozaika

Petra Tesařová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat – právě jsem objednala dceři poukaz, ale chtěla bych, aby šla s kamarádkou, která má už poukaz z dřívějška. Je možné dceru přepsat ke kamarádce? Jednalo by se o termín 20. 10.-21. 10. v Praze.
Děkuji, Petra T.

Ateliér Mozaika

Dobrý den, paní Tesařová, na tomto kurzu místa ještě zbývají, rádi tam Vaši dceru přihlásíme. Přihlásit se můžete prostřednictvím naší e-mailové adresy info@ateliermozaika.cz, budeme se těšit na Vaši zprávu. S pozdravem a přáním krásného dne, Ateliér Mozaika

Gabča Chvojková

Dobrý den, mohu se zeptat, zda po dokončení kurzu účastník získá nějaké osvědčení nebo něco takového? A také v jakém městě kurz probíhá? Předem děkuji za odpověď.:-)

Ateliér Mozaika

Dobrý den, paní Chvojková, osvědčení standardně nevystavujeme, ale když si jej po kurzu vyžádáte, tak Vám pak e-mailem zašleme památeční certifikát, to není žádný problém. Kurzy pořádáme souběžně v několika městech po celé ČR, rozpis všech kurzů až do konce roku můžete prostudovat na našich webových stránkách: http://ateliermozaika.cz/home-page/terminy-a-mesta/ a rezervovat místo lze prostřednictvím naší e-mailové adresy info@ateliermozaika.cz. Dejte tedy vědět, rádi Vám rezervujeme místo. S pozdravem a přáním krásného dne, Ateliér Mozaika

Alena

Dobrý den, je možné po zaplacení dostat fakturu a příjmový doklad? Děkuji za odpověď.

Ateliér Mozaika

Dobrý den, paní Aleno, určitě není problém, abychom Vám vystavili fakturu. Není to však běžný postup, tak je jen při rezervaci místa na kurzu přes e-mail potřeba si o fakturu říci a uvést fakturační údaje. S pozdravem a přáním krásného dne, Ateliér Mozaika

Jana

Dobrý den,
je možné využít zakoupený voucher na kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou pro začátečníky také v termínu 15. – 16. 12. 2018 v Českých Budějovicích? Nenašla jsem, zda se jedná o kurz pro začátečníky či pokročilé. Děkuji.

Ateliér Mozaika

Dobrý den, paní Jano, voucher můžete určitě využít i na kurzu v ČB, lze se takto domluvit. Až si tedy budete rezervovat místo prostřednictvím naší e-mailové adresy info@ateliermozaika.cz, tak nám to akorát připomeňte. Děkuji a budeme se na Vás těšit. S pozdravem a přáním krásného dne, Ateliér Mozaika

Markéta Božíková

Dobrý den jak mám prosím zakoupit voucher? děkuji Božíková

Ateliér Mozaika

Dobrý den, paní Božíková, pro zakoupení je potřeba si vybrat, zda absolvujete kreslení pravou mozkovou hemisférou I. nebo II. – varianty se cenově liší. Poté kliknete na jednu z nich a tehdy můžete voucher zakoupit.
S pozdravem a přáním krásného dne, Ateliér Mozaika.

Skalkova Ivana

Pěkný den,chci se zeptat jestli kurz probíhá i v Olomouci?Dě­kuji.

Ateliér Mozaika

Dobrý den, paní Skalková,
ano, kurzy pořádáme i v Olomouci. Plánovač kurzů můžete prostudovat na našem webu:
http://ateliermozaika.cz/home-page/terminy-a-mesta/
Pokud budete mít zájem o přihlášení, napište nám na naši e-mailovou adresu info@ateliermozaika.cz a my Vám rádi vytvoříme rezervaci.
Děkuji a přeji Vám krásný den.
S pozdravem,
Ateliér Mozaika

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru