Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Malajsií inspirované burgery se 4 druhy masa i zmrzlinové poháry

4,4 / 5 Lakeview Brno - Královo Pole  (mapa) 256 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Michal

Dobry den, chtel bych se zeptat, v cem spociva vase inspirovani burgeru malajsii? Projeli jsme pulku Malajsie a jedine burgery se tady daji koupit v Mcdonalds, kfc a podobne. Dale teda jeste v turistickych restauracich typu delame burgery, pizzu i spagety carbonara. Dalsi veci je, ze nabizite veprove maso v burgeru, nezlobte se na me, ale v Malajsii jako muslimske zemi je veprove maso nesehnatelne. Takze se chci zeptat, cim konkretne jsou tyto burgery inspirovane, dekuji

Lakeview Café & Bistro

Dobrý den Michale, při zadání akce došlo k chybě. Inspirace pochází z Bali, tedy Indonézie. Z našeho pohledu však není až tak důležitý název nebo lokace, ale výsledek. Nicméně se omlouváme za nepřesnost. Děkujeme za pochopení. Hezký den. Tým Lakeview.

Katka

Dobrý den, na kolik hodin nejdříve lze voucher použít? Až odpoledne nebo třeba i v 11hod v době oběda? Děkuji

Lakeview Café & Bistro

Dobrý den, záleží jaký voucher máte, na Slevomatu máme více akcí: 3chodové menu s panenkou a burgery podáváme od 15 do 19hod. ve všední dny. Piknikové koše je možné zapůjčit i ráno. V čase od 11 do 14:30h. vydáváme polední menu a není možné rezervovat voucher. Pro rezervace využijte prosím rezervační systém (odkaz vždy uveden na voucheru), tento systém Vám nabídne aktuální volné termíny pro rezervaci. Hezký zbytek dne. Tým Lakeview.

prsi@atlas.cz

Mohu si to objednat i na sobotu 7.7.2018? Děkuji. Molnárová

Lakeview Café & Bistro

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Víkendy a svátky máme zavřeno.
Hezký den.
Tým Lakeview.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru