Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Letní odpočinkový pobyt s polopenzí, bazénem i saunou v přírodě Javorníků

4,4 / 5 Hotel Podjavorník Západní Slovensko - Slovensko (mapa) 134 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Renata Juříkova

Dobrý den budete mít nabídku přez Slevomat i v říjnu.Dekuji za odpověď.

Hotel Podjavorník

Dobrý deň,
zatiaľ máme kupóny platné do 30.09.2018, či budú aj v ďalšom období vám momentálne neviem presne povedať, ale určite to bude zverejnené na internete takže treba sledovať stránku. Pekný deň
recepcia hotela Podjavorník

Rychecký

Dobrý den, chtěli bychom využít příští týden ubytování na 2 noci přes Slevomat s polopenzí pro 2 dospělé osoby + dítě (2 roky). Jaký pokoj byste prosím doporučili? Je možné doobjednat polopenzi (vstup do bazénu) i pro 2-leté dítě? Jak by se to se doplatilo – přímo v hotelu? (na slevomatu tato možnost k dokoupení pro dítě není).
 Děkuji

Hotel Podjavorník

Dobrý deň
v ponuke na slevomatu je viacero variant voucheru pre dve osoby aj s polpenziu, záleží len na vás ktorú si vyberiete. Deti do troch rokov majú pobyt zdarma. Bazén je v cene ubytovania kedykoľvek počas prevádzkových hodín wellnesu. Ostatné služby, ktoré hotel ponúka si môžte objednať a zaplatiť priamo v hoteli. Pekný deň

Petr

Jedná se, prosím, o privátní vstup? „V případě zájmu o extra vstup navíc do Wellness: finská sauna + vířivka za doplatek 10 € / 1 hod. / 2 osoby (platí se v hotelu) “

Hotel Podjavorník

Dobrý deň p. Petr,
áno, vstup do wellness je privátný a dopláca sa priamo na hoteli. Pred vstupom do wellness je potrebné prísť si na recepciu po kľúčik.
S pozdravom Hotel Podjavorník

Denisa Tiefenbachova

Dobry den, radi bychom u Vas stravili.viken­d.Jsme 2 dospeli, 1dite 6let a 1dite 1rok.Je lepsi si pres slevomat zakoupit 2luzkovy pokoj s moznosti pristylky nebo.apartman?De­kuji za informaci.Hez­ky den.

Hotel Podjavorník

Dobrý deň p. Tiefenbachova,
nakoľko prístelky nemáme, odporúčam apartmán, alebo 4-lôžkovú izbu (bunka pozostávajúca z dvoch 2-lôžkových izieb prepojených chodbičkou).
S pozdravom Hotel Podjavorník

Oldřich Ertl strší

Vážení měli bychom zájem u Vás strávit volno ve dvou dvoulůžkových pokojích v termínu od 19.8. – 27.8.2018. tj. 7 nocí. Táži se zda máte v námi požadovaném termínu volné pokoje. Děkuji Ertl .

Hotel Podjavorník

Dobrý deň p. Ertl st.,
v termíne 19. – 27.8.2018 máme voľné 2-lôžkové, 4-lôžkové izby i apartmány.
S pozdravom Hotel Podjavorník

Radka Dvouletá

Dobrý den, pokud bych si koupila na Slevomatu pobyt pro dva za 3690,–, doplatky pro děti ve věku 10 a 14 let jsou na 3 noci s polopenzí a vstupy 45 a 60 euro?

Děkuji
R.Dvouletá

Hotel Podjavorník

Dobrý deň p. Dvouletá, áno, za deti vo veku 10 a 14 rokov budete na recepcií hotela doplácať 105 € ( v cene je zahrnuté ubytovanie, polpenzia a neobmedzený vstup do bazéna). S pozdravom Hotel Podjavorník.

Monika Lingerova

Dobrý den, když bych si na slevomatu zakoupila pobyt pro dva, tak „1× vstup do sauny a vířivky na 1 hodinu během pobytu“ , znamená jen pro jednoho a druhý z nás si musí vstup dokoupit nebo pro nás oba jednorázový vstup? Děkuji předem za odpověď. L.

Hotel Podjavorník

Dobrý deň p. Lingerová, 1× 1 hod. vstup do sauny a vírivky počas pobytu máte prístup pre 2 osoby. S pozdravom Hotel Podjavorník.

E. Rozsívalová

Dobrý den. Potřebuji vystavit fakturu pro zaměstnavatele, bylo by možné příplatky za dítě s polopenzí bez nároku na přistýlku zaúčtovat rovnou do faktury? Popřípadě zda by bylo možné vyfakturovat i příplatek za saunu a vířivku. Jedná se mi o to,aby vše bylo na jedné faktuře. Také se chci zeptat, zda bude bez problému vystavena faktura na mé jméno zároveň s uvedením údajů na zaměstnavatele? Děkuji, Rozsívalová.

Hotel Podjavorník

Dobrý deň, faktúru Vám môžeme vystaviť len na pobyt uhradený cez zľavomat. Ak by ste chceli poplatok za dieťa prípadne vstup do sauny a vírivky na faktúru, tú by sme mohli vystaviť zvlášť. Po zaslaní všetkých údajov pre zamestnávateľa a kód voucheru Vám vystavíme proforma faktúru. S pozdravom Hotel Podjavorník.

Lubomír Piperek

Prosím je volný termín 17.7.-20.7.2018,případně 19.7.-22.7.2018 pro 2 osoby dvoul.pokoj ?
Děkuji za odpověď. Lubomír Piperek

Hotel Podjavorník

Dobrý večer p. Piperek,
v termíne 17. – 20.7. 2018 máme voľné 2-lôžkové, 4-lôžkové izby i apartmány. S pozdravom Hotel Podjavorník

Stanislav Ptáček

mohu zaplatit převodem v bance

Hotel Podjavorník

Dobrý deň p. Ptáček, áno môžete platiť aj bankovým prevodom, voucher Vám zašlú nasledujúci pracovný deň po prijatí platby. S pozdravom Hotel Podjavorník.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru