Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Grévin se mění! Máte poslední možnost vidět aktuální figuríny a pořídit foto

4,8 / 5 Musée Grévin Prague Praha - Staré Město  (mapa) 1 830 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Kadlecová

Dobrý den, jedu s vnoučaty do Prahy a nemám možnost zaplatit zlevněné vstupné ze Slevomatu bankou. Můžeme zakoupit slevomatovou cenu přímo u vás kartou. Díky za pochopení.
Kadlecová

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Kadlecová, bohužel přímo v muzeu voucher zakoupit nejde. Můžete se zastavit na naši pobočku Slevomatu v Karlíně na adrese Butterfly – přízemí, budova B, Pernerova 691/42, Praha 8. Tam si lze zakoupit voucher a zaplatit kartou na terminálu :) Pěkný den

Žaneta

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda se dá zakoupit rodinné vstupné (2×dospele a 2 děti )kolik by to stalo.Děkuji Vám moc za odpověď.

Musée Grévin Prague

Dobrý den, rodinné vstupné v nabídce není. K dospozici jsou pouze dvě varianty, vstupné pro dospělého a vstupné pro dítě. Děkujeme za pochopení.

Radek Martínek

Dobrý den, co prosím znamená cena za fotografii? Předpokládám že se jedná o nabídku v odstavci: "Na počítači si můžete vytvořit vlastní voskovou figurínu ve 3D a sdílet ji s přáteli a v zábavném fotokoutku pořídíte parádní fotografii, kterou zpestří výběr různých pozadí a propriet. Na své si přijdou i hokejoví fanoušci a přátelé sportu, na které čeká interaktivní výstava Zlaté časy českého hokeje. " A další fotografování během prohlídky je neomezené…, předpokládám správně? :-)

Musée Grévin Prague

Dobrý den, tohle je jiná služba. Stále platí, že fotit můžete neomezeně. Stejně tak si udělat vlastní 3D figurínu. Ale to není fotografie, to je film, co získáte. Ten si lze zdarma nechat zaslat na email. Fotografie, která je v nabídce lze pořídit pouze v našem speciálním fotokoutku. K dipozici je 6 různých pozadí a velké množství rekvizit. Je to zábavná a příjemná vzpomínka na návštěvu muzea.

Hana

Tady na slevomatu dítě 229,– a dospělí 299,–. Když jsme 2 dospělí a 2 děti zaplatíme tedy 1056,–.
Přitom na stránkách grévinu je rodinné vstupné za 940,– . Má to logiku???

Musée Grévin Prague

Dobrý den, nejedná se o samostatnou vstupenku, ale o balíček služeb, v ceně je ke každé vstupence fotografie v ceně 100Kč. Tedy celková cena služby by se čtyřmi fotografiemi a rodinnou vstupenkou stála 1340 Kč. Pokud o fotografii nestojíte, je výhodnější koupit si rodinné vstupné.

Jana

Dobrý den,
dnes jsme se dostavili na vaši výstavu do Grevinu a zjistili, že máme špatné vouchery. Které byly do hodně stejného muzea voskových figurín -Celetná 555/6. Moc nás to mrzí. Mají stejnou reklamu jako vy. Stejné provedení zakoupení voucheru (text, mapa, adresa hodně stejná jen č.p. 15, mapa stejná na pohled). Měli i stejně zavřeno na vánoce.
Omlouvám se za zmatky na kase u vás.
S pozdravem
Kadlecová

Musée Grévin Prague

Dobrý den, děkujeme za zprávu. To nás mrzí. Tak snad to vyjde příště. Od října plánujeme nové expozice, které už se nebudou tak plést :) Tak určitě bude příležitost zase vyzkoušet nás.

Julio

Dobrý den, jak přibližně dlouho trvá prohlídka muzea? Dá se stihnout za cca 3 hod? Děkuji

Musée Grévin Prague

Dobrý den,
délka prohlídky záleží na tom, jak dlouho se budete v muzeu fotografovat a zda si budete vyrábět vlastní voskovou figurínu na počítači. Prohlídku v průměru trvá hodinu-hodinu a půl.

Julio

uvádíte platnost do 31.8., plánujete prodloužení akce i o víkend 1 a 2.9? rádi bychom využili celá rodina. Děkuji za odpověď

Musée Grévin Prague

Dobrý den, v současné době prodloužení předmětné akce neplánujeme. Děkujeme za pochopení.

Janka Štefániková

Dobrý večer,chcem sa spytať,že keď sme zo Slovenska či sa dá u Vás kúpiť lístok pre dcéru 13 a mňa a manžela cez Slevomat Ďakujem

Musée Grévin Prague

Dobrý den, samozřejmě můžete, ale stejnou nabídku bude od zítřka nabízet i slovenský Zlavomat. Můžete si tedy i vybrat :)

Olina

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli poskytujete slevy ZTP/P. Děkuji. Strnadová

Musée Grévin Prague

Dobrý den, standardní ceník uvádí cenu za ZTP 310Kč a jeden doprovod zdarma. Doprovod zdarma platí i v případě zlevněné vstupenky ze Slevomatu.

Ondrej

Dobrý den,
o fotografii zájem nemáme.
Budete do konce prázdnin ještě nabízet voucher obdobný tomu z minula? t.j. vstupné pro dospělého 239,–? Pokud ano, rádi si ho zakoupíme, pokud ne, radši vyzkoušíme druhé voskové muzeum. Děkuji za odpověď

Musée Grévin Prague

Dobrý den, navštívit pouze muzeum byl obsah nabídky předchozí. Jinou nabídku již neplálnujeme. Muzeum ve své původní podobě je možné navštívit pouze do konce srpna, pak už nebude ani možné vytvořit si fotografii.

Ondřej

Mě by zajímalo, jak se přišlo na původní cenu 519 Kč, když přímo na webu Grevinu stojí lístek pro dospělého 399 Kč (dítě nad 6 let 279). Nebo je v ceně voucheru navíc 3 chodové menu a selfie s živým Karlem Gottem?

Musée Grévin Prague

Dobrý den, nabízená akce obsahuje vstup do muzea Grévin pro dospělého nebo dítě a v ceně voucheru je i fotografie jako suvenýr z návštěvy v hodnotě 120 Kč. Jedná se tedy o nový balíček a obsahuje dvě věci. Fotografie lze udělat na šesti různých pozadích a použít nejrůznější rekvizity.

Lucie

Dobrý den,
včera jsme se na tento voucher s manželem dívali a stál 239,– dnes již 299, jakto? Cena nám přijde přehnaná vzhledem k tomu, že jde o voucher na slevomatu. Minulý rok jsme Grévin navštívili bez voucheru a vstupné stálo na místě 300,–. Za těch původních 239,– bychom si voucher ještě zakoupili, ale 299 je opravdu moc, zvlášť když včera tato nabídka stála 239,–

Musée Grévin Prague

Dobrý den, Cena za jednotlivé vstupenky stála opravdu 239, ale to je akce, která skončila. Tato nabídka je v této akci rozšířena o další službu, a to fotografii v hodnotě 120Kč. Jinými slovy, základní zlevněné vstupné zůstalo stejné a do balíčku přibyla fotografie. Standardní vstupné za dospělého do muzea Grévin stojí 399Kč.

Michaela Šilhanová

Dobrý den, mohu si jako student zakoupit voucher pro děti?

Musée Grévin Prague

Dobrý den, tyto vouchery jsou do děti 14,99 let. Pokud jste studentem v tomto věkovém rozmezí, tak ano.

Mrazova Jaroslava

Jak se dopravit z nadrazi Knizeci?Dekuji za odpoved.Mrazova Jaroslava.Mrazova

Musée Grévin Prague

Dobrý den, nejlépe metrem ze stanice Anděl, které se nachází hned vedle stanice metra, do zastávky Můstek. Odsud je to 10 minut pěšky. Blíže se nachází sice stanice náměstí Republiky, ale teď bohužel uzavřena.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru