Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

54% sleva na cestovní pojištění AXA pro celou rodinu i jednotlivce

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
eva

Dobry den. To rocni pojisteni je na opakovane kratsi cesty – nebo mohu pouzit na komplexni pojisteni na celorocni souvisly vyjezd (Work and Holiday Australie)? Diky.

AXA ASSISTANCE CZ, s.r.o.

Dobrý den, můžete cestovat opakovaně ( není omezeno) , délka 1 pobytu, aby se vztahovalo pojištění nesmí přesáhnout 90 dnů.

Lenka Beráčová

dobrýb den

pojištění cestovní na rok pro rodinu – 4 osoby – excelent + připojištění rizikové sporty, kolik to vychází i se slevou 54 % ? jenom abych věděla, že dobře počítám

děkuji

 Lenka

AXA ASSISTANCE CZ, s.r.o.

Dobrý den, roční cestovní pojištění pro celou rodinu ( může být i neomezený počet dětí), roční cestovní pojištění excelent po uplatnění slevového kupónu vychází na 2013 Kč + příplatek za rizikové sporty opět pro celou rodinu 644 Kč na celý rok. V hlavičce zvolíte pojištění pro vice cest a pro rodinu.

Monika

Dobrý den,

a můžete mi poslat odkaz, kde tuto částku máte? Protože když postupuji podle pokynů, tak se pod 1.000,– prostě nedostanu…

AXA ASSISTANCE CZ, s.r.o.

Dobrý den , odkaz je na www.axadovolena.cz, tam si nastavíte program excelent, 2 dospělý, jednorázové pro rodinu ( lze I pokud jste druh, družka a žijete ve společné domácnosti), výchozí stránka je nastavena s 20% slevou, následně uplatníte slevový kód, který zakoupíte zakoupením voucheru a cena Excelent cetovního pojištění pro 2 v daném termínu je 875 Kč.

Monika

Nikoliv – uváděla jsem zcela konkrétní příklad:

Dobrý den,

chápu to dobře, že když koupím voucher za 29,–, vyberu si pojištění, které s již udanou 20% slevou stojí 1.523,–, tak mi s voucherem odečtete dalších 34 %, takže budu na celkové částce (1.015,18 + 29) 1.044,18? A když to samé pojištění udělám přes jeden srovnávací portál, který asi nemůžu uvést, ale se kterým spolupracujete, tak mě to samé pojištění vyjde na celkových 952,–. Pokud chcete ještě více podrobností- 2 dospělé osoby, 9. – 16.7.2018, Spojené Arabské Emiráty. řada Excelent, server pojisteni.com

AXA ASSISTANCE CZ, s.r.o.

Dobrý den, porovnali jsme obě nabídky dle Vašeho zadání: 2 dospělý, 9.-16.7. 2018, program Excelent ( pouze cestovní pojištění, neřešili jsme žádné extra připojištění) a vyšly nám následující ceny :
Slevomat 54% sleva a slevový voucher ( 29 Kč) : 875 Kč + 29 Kč = 904 Kč. Srovnávač pojištění. com – stejné parametry cestovní pojištění Excelent cena 952 kč.

Monika

To je docela ale smutné, jestli v přímém distribučním kanále se neumíte s cenou dostat níže ani po 54% slevě, než bez slevy u svých partnerů (pojisteni.com)… A argument, že je to určeno pro dražší pojištění je trochu mimo – konkrétní příklad jsem uvedla níže, a myslím, že 1.500,– není z nižší kategorie, navíc se jedná o produktovou řadu Excelent. Takže gratuluji k super truper nabídce :D

AXA ASSISTANCE CZ, s.r.o.

Dobrý den, z Vámi uvedených informací nedokážeme přesně porovnat (uváděla jste indikativní cenu cca 1 500 Kč), například při pojištění pro 2 dospělé a 2 děti na 14 dní vychází pojištění AXA Excelent na pojisteni.com na cenu 1 806 Kč, s voucherem ze Slevomatu na 1 660 Kč.

Petra Vodičková

Pokud mate Tmobile mate slevu zdarma v appce nasim, 50%

AXA ASSISTANCE CZ, s.r.o.

Dobrý den, tato akce se slevou 54% je mířená, jak již bylo zmíněno na rodiny s dětmi – pojištění sjednávám pro více osob. Také díky vyšší slevě 54% si mohu dovolit vice komplexnější produkt CP,který je i logicky dražší. Cenové rozdíly mezi jednotlivými 3 CP jsou cca 53% mezi každým. Pokud se podívate detailněji do pokrytí jednotlivých rizik v daných 3 CP, tak například zjistíte, že nejlevnější program Reference kryje pouze léčebné výlohy do 2,5 mln Kč a asistenční služby a zcela chybí pokrytí rizik pojištění odpovědnosti / za škodu na věci, na zdraví aj/. V zahraničí se Vám mohou přihodit bohužel i tyto nemilé situace, kromě klasické návštěvy u lékaře. Naopak nejdražší cestovní pojištění Excelent má pojištění pokrytí léčebných výloh například až do výše 500 miliónů Kč a pojištění odpovědnosti za škodu na věci do výše 10 milionů Kč. Cenový rozdíl mezi programem Excelent a Reference je cca 3,5 násobný. Díky této časově omezené slevě 54% Vás vyjdou dražší typy cestovního pojištění mnohem výhodněji s pokrytím celé řady rizik oproti základnímu cestovnímu pojištění Reference.

Petra Vodičková

Zdravim, pokud mate T mobile mate tam slevu 50% na cestovni pojisteni

AXA ASSISTANCE CZ, s.r.o.

Ano, spolupracujeme i s T mobilem a naše cestovní pojištění je součástí jejich věrnostního programu pro své zákazníky.

Eva

Dobrý den, nějak se v tom nevyznám – můžete mi prosím sdělit cenu pojištění pro dva dospělé na 5 dní do Rakouska? Děkuji.

AXA ASSISTANCE CZ, s.r.o.

Dobrý den, dle Vašich indicií – 5 dnů, 2 dospělý, Evropa například cestovní pojištění Komfort by stálo 193 Kč po uplatnění slevového kupónu pro obě osoby. Hezký den

Petr Nakládal

Cestovní pojištění –50%? – Asistenční služba AXA 24/7. Široká škála připojištění. Sleva 50 % při sjednání online.
_____________­________________________
zkopírováno
_____________­_________________________
50% přímo nebo 54% za 29kč ? To mi připadne jak z kategorie „nechci slevu zadarmo“. Nebo se pletu ?

AXA ASSISTANCE CZ, s.r.o.

Tato kampaň je mířená na rodiny s dětmi. Při sjednání pojištění na delší dobu a dražšího cestovního pojištění se tato sleva již vyplatí. V tuto chvíli je to nejvyšší dostupná sleva, kterou poskytujem na naše cestovní pojištění .

Monika

Dobrý den,

chápu to dobře, že když koupím voucher za 29,–, vyberu si pojištění, které s již udanou 20% slevou stojí 1.523,–, tak mi s voucherem odečtete dalších 34 %, takže budu na celkové částce (1.015,18 + 29) 1.044,18? A když to samé pojištění udělám přes jeden srovnávací portál, který asi nemůžu uvést, ale se kterým spolupracujete, tak mě to samé pojištění vyjde na celkových 952,– …

AXA ASSISTANCE CZ, s.r.o.

Dobrý den, ano díky slevovému kupónu získáte slevu dalších 34% z cen se slevou 20% , takže celková sleva 54% z bežných cen je v těchto dnech v rámci našich přímých distribučních kanálů nejvyšší dostupnou slevou poskytnutou naší společnosti.

Hana Bradová

Dobrý den, když jsi voucher koupím teď, ale jednu až 25.7. můžu to použít až týden před odjezdem? Nebo se to musí odeslat do 24hod od koupení voucheru, jako u jiných voucheru?
Děkuji Hanka

AXA ASSISTANCE CZ, s.r.o.

Dobrý den, cestovní pojištění můžete se slevovým voucherem sjednat kdykoliv do 2. 8. 2018. Tedy klidně i týden před odjezdem na Vaši dovolenou.

David Kaiser

Dobrý večer,
když zadám termín, místo pobytu, počet cestujících atd., vyskočí cena snížená o 20%. Po zadání voucher se cena sníží o 34%, ale z jaké částky? Z původní, přeškrtnuté, nebo už snížené o 20%?

AXA ASSISTANCE CZ, s.r.o.

Dobrý den, sleva se počítá vždy z původní přeškrtnuté částky – jak internetová 20 % sleva, tak i tato 54 % sleva ze Slevomatu.

Miroslava Urbanová

Dobrý den, děti (14,7 let) mi odjíždí 27.07.-05.08. na tábor do Chorvatska.
Kolik by stálo pro ně pojištění a vyplatí se? Děkuji

AXA ASSISTANCE CZ, s.r.o.

Dobrý den, po započtení slevy 54 % vychází cena cestovního pojištění Reference pro 2 děti v daném termínu celkem 134 Kč. Pojištění pro děti musí sjednat jejich zákonný zástupce.

Jana Kraftová

Dobrý den, chci se zeptat, vztahovala by se sleva, i když rodiče odjíždí na dovolenou do Chorvatska 17.8. a vrací se 1.9.? Sice je uvedené, že lze využít do 2.8., tak se ptám, že by slevu využili, ale jeli by až poslední 2 týdny v srpnu.
Předem mockrát děkuji za odpověď, Kraftová Jana

AXA ASSISTANCE CZ, s.r.o.

Dobrý den, ano, pojištění musíte sjednat do konce platnosti voucheru (2. 8. 2018), ale klidně i na cesty, které podniknete i po tomto datu.

Marcela Zelená

Dobrý den, nějak tomu nerozumím. Našla jsem si na netu přímo cestovní pojištění AXA. To nabízí v současnosti všem, bez Slevomatu, slevu 50%, nikoliv 20%, jak uvádíte vy. Vybrala jsem si variantu Komfort, pro nás 2 dospělé na 15 dní by mě to stálo místo 1.260 Kč jen 630 Kč. Podotýkám, přímo z netu.
U vás mi sleva 54% vyšla, pokud správně počítám, 680 Kč + k tomu ten poplatek 29 Kč. Tedy celkem 709 Kč.
Kde tedy udělali soudruzi chybu? Nebo že bych ji nevědomky udělala já? Zdraví Marcela.

Marcela Zelená

Omlouvám se za předešlou reakci, teď mi to vyšlo jinak, líp. Na 580 Kč + 29 Kč. Matematika nebyla nikdy mou silnou stránkou. Teď už asi do toho půjdu. Zdraví Marcela.

Lukáš

Dobrý den, do budoucna by bylo super, kdyby se zde objevila nabídka na povinné ručení. Co vy na to?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lukáši, děkujeme za podnět do budoucna. Uvidíme co se nám podaří do výhledově vyjednat. Nechte se překvapit :) Krásný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru